-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Benim kuaförümde prova yapacak bir hafta önce..Prova yapmasının amacıda bazılarının omuzları çok kemikli oluyor bazılarının kulakları büyük oluyor bazılarının boynu uzun..Birkaç model deniyoruz provada modele karar verip düğün günü onu yapıyoruz.Zaten 1 saat sürüyor prova diyor.Eminim provadaki saçtan daha güzel olur düğün günü yapılan saç çünkü ogün daha çok özen gösteriliyor.

yok cnm arada bir gelirim muhakkaksositosositoolumunekankayizsmilekurtulamazsın benden:içelim::teytey:
cnm evlenincede gelebilecek misin buraya

kurtulmak isteyen kim be kuzum olumunekankayizsmile

evlenince de gelicem tabi yaaa gelmezmiyimm :teytey: değişen birşey olmuyacakki burdaki muhabbet bırakılırmııı hep daim olur inş. :)):lepi::Saruboceq:

aynen katılıyorum cnm, yani provada sana ne gider karar veriliyo ztn en çok.. benzer bişi yapılıp budur deniyo. düğün günü vakit harcamıyosun. bende gidicem provaya

hilal gelinlik modeli,seçtiğinmi ..yani bunumu diktiriceksin ?güzelmiş bu arada

gulsunummm gelmiş
hoşgeldin canım
hele bir söyle şu çizelgemin seninki gibi sadece gün olarak görünmesini istiyorum
desin ki 30 gün ne bu böyle 4 hafta falan
çok uzun geliyor,gözümde büyüyor yaaa ((

girdim canım girdim hiç sorma
bu ay size son gaz durmadan kendimle ilgili resimler ekleyeceğim
ya hakikaten
pınar ve gulsun siz niye evinizin resimlerini eklemediniz
ya da eklediniz de ben mi görmedim
pöff yaaa

adacım.. geldim ama hemen gidiverdim:))
sabahtan kız kardeşime gittim... 3 aylık bebişimiz var... ona banyo yaptırdık... oyyyy çok şeker yaa... suda sürekli çırpınıyor... sanki yüzecek zillii:)))
az kaldı seninde... bak bundan sonrası çok hızlı gidecek.. yok çeyiz gidecekti.. kına hazırlığı.. düğün telaşı derken bir bakmışsın son günlerin....

canım ben düğünden sonra eklemek istiyorum resimleri... çeyizimde gitsin bir yerleşsin... öyle eklerm artık.. ama dün çeyizim serildi ve bolcana resim çektim... yeni bilgisayarım gelcek bugün... yetişirse ona yükler sizinlede paylaşırım.. olmazsa akşama evden artık:))))

ama senden sık sık bekliyoz resim...

dağnık saç modelleri arananlar vardı, bunlar da benim arşive eklediklerimden, belki fikir olur

kızlar mini fırın düşünenle rvarsa A101 de sinbonun var gri renk 60 liraya, bugün okuldan gelirken girip inceledim, güzele benziyo :) içinde 1 dikdörtgen 1 de yuvarlak tepsisi var alıcam sanırım ben :)

dağnık saç modelleri arananlar vardı, bunlar da benim arşive eklediklerimden, belki fikir olur

bu modeli çok beğenmiştim bende ve nişanda kuaförde yanıma aldığım tek çıktı modeli buydu aynısını yaptırmadım ama fikir almıştık bu modelden :)):icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…