-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

zeynep gördum sonunda cnm ıyı günlerde kullan

nan benım daha acılmamış 3 caycım varakannehir
hedıye almışlar hep

Uğur koptum nan :roflol: Para olayına sanırsam bende önce paralarımı sayarım sonra duş+namaz e sonrası denmez artık:)
Sonbaharcım romantik tabaklarını beğendimmmmm. Normalde sevmem çiçekli böcekli şeyler nevresim dışında yalnız güzeller. Güle güle kullan inş.
Canım kaloriferin önüne diye sonradan söyledik biz berjerleri firmaya ama kaloriferin önüne bunları koyarsak alan darılıyor birde ortaya sehpa atamıyoruz ama ayarlamaya çalışacağız zaten fotolarda gelişigüzel kondular. Tek konsolun yeri sabit kalacak. Önerin için sağ ol kuşum!

kaydirigubbakcemile3 aynenn, ilk gece milk gece demedik oturduk altın saydık valla, neşem yerine geldi, sonrasıda güzel oldu doğal olarak bayanssulusmile

böcük sağol cnm
bnde biçok şeyi kullanamıcm gibi gelio
ama artık azalttm almalarımı
bi kaç kek çırpmak için fln bişiyler alcam yaza o kadar
aa böcük sana bişiy dicem
sen ilk pike takımı serdin dimi öle hatırlıom sarılı bişiydi
sen onu sardırdınmı
şimdi annem eskiden bana dantel yapmış
ben istemiodum geçen öyle bakıoduk ne var ne yok derken bunlar çıktı
baktım çok emek vermiş istio yapalımmı fln dedi ok dedim
sonra pikocuya gittik 450 tl dedi kadın sardırmaya yok pikesi çok iyimiş fln
fiyat pahallı geldi bana sizce nasıl

resım yüklemek ıstıyommm ama olmoo ımages değişmiş mı nee:bbo:

ereğli bızde önce onları ettık sonrası denmez artık:roflol:

valla para saymak pek güzeldı ama 3 gn sonra hepsı borclara gıttı bıde ıkı gün önce kredı cektık bankadan 8 bın tl borcmuz var hala

rica ederim tatlım ben evin konumunu bilemiom tabii anladım şimdi ok cnm
teşkler bu arada bende seviom böle çiçekli nescafe tak. oluo fln çok hoşuma gidio ama almıcam çünkü sonra kullanamıcam modası geççek

Böcük sorması ayıp takı iyimiydi kız meblağ vermene gerek yokta azıcık kurtarıyor mu?j
Bizde benim taraftan pek takı gelmez o taraftan olsa gelir inş. Nişanlımada dedim şimdiden bizim sülaleden takı çıkmaz diye :gitme:

zeynep evt cnm sarı renklı takıımdı kendım yaptıydım
yuhhh nan bız hepsıne okadar verdık yaa
masa örtüsü
2 nevresım
2 pıke
1 ara uç takım
1 göbeklı hepsıne 500 verdk
artı kalan dantel parcalarına adam saolsn yastık yapmış hatta bı denede bebe yastığı yapmış kalan dantellerımden

Hızlıresimden kuş foto.
450 pikeye verirsem 451. gün anca gülümseyebilirim :roflol: Hayır canım ya o nee yani fikrimce

biz altınlara güvenemioz hiç
bize bişiy takılmaz
kızlar kendi aileleriniz ne takcak ya da ne taktı
bana bilezik olmuoo
bileklerim çok ince bi tanıdık kuyumcu var abim takması için alcaktı siparişle olur ancak dediler
yoksa hepsi bileklik olcak

ereglı valla 100 tane takın olsa sonuc değişmıyoo
evın iğnesııne kadar bırlıkte aldık
koca düğünü kocacım tek başına yaptı düşün yaa babası 1 lıra vermedı
ben tüm altın ve paralarımı verdım kocama sattık borcların yarısı gıttı suan 8 bın tl daha vaır
o da bı bankaya kredı cektıkte yenı
heryere ayrı ayrı ödemek cok zord para kalmıordu bıze sımdık tek yere ödencek kolay
tam bılmemekle bırlıkte bıraz dıyıım
benım kendım aldığım 2 kelepçem 1 burma bılezığıım vardı
aılemde taktı
onun aılesı takmadı babası 1 bılezık taktı 200 lıraydı
amann onlarda gıttı işte
cok ceyrek vardı ama bızde

evet kızlar bana da çok geldi ztn.
yine de sizin ne kadara yaptırdığınzı sorim dedim
kadın uçmuş valla o zaman.
böle bi yutkundum ztn kadın söyleyince moralimde bozuldu şimdi biz yorgan yaptırmıştık o adam demişti benim tanıdıklarım var die ona gidice sorucaz bakalım göbekli takım bende aldım böcük ya geçen kaynanama anlatıom onu aldık bunu aldık şu şöle fln nie bu kadar çok aldınız alma artık bişiy dio yoo dedim yatak örtüsü alcam aldım bi tane yine alcam kızdı koycak yer bulamıcan sonra da die

Sonbahar sen sıkma canını istediğin kuyumcu istediğin gramla bilezik üretir Bizde bütün takılar ilk düğünümz diye ablama takıldı benden sonrada erkek kardeşim var(hani erkekya güya takı ele gitmiyor ) diye bana bişiy kimse takmaz taksada minimum Gümbürtüye gidiyorum.

bizde de nişanlım tek yapıo
babası rahmetli olmuş çünkü anneside pek yardım edemio o yüzden
biz bi yatak odası takımını alcaz
bide anneme demiştim inci set die
bozulmasın istiyrm onlar bir de abim bilezik takcak kısmetse
geri kalan bizden kimse bişiy takmaz
onlardanda takmaz abisi fln hiç sanmıom nişanlımda bi set alcak parası yeterse de bilezik onlarda bozdurulmıcak öle konuştum çünkü geri kalan eğer takan olursa bozdurcam ama minimum borçla evlenmek istiyrz hatta borçsuz istiyrz ama zaman ne gösterir bilemem

ereğli bleklerim çok ince hiç olmuo bilezik bugün bi yere daha sorduk
bilezik dedim şu kocamanlardan dğl süslü oluo ya yandan takmak için kancalıöle bişiy küçük oluo onlar adam yok dio siparişle olmuo dedim benim bilezik hayal oldu bilekliğe talim

Ya sonbaharcım bizde pikeli bişey diyolar göbekli nevresimli kenarlarıda geçirme ama neydi bilmiyom gelin yatağı sanırım aynı şeyden bahsediyoruz ben ondan istemedim yaptırmayacağım.
Ben bi tane buna benzer bişey aldım fıffırları yok, pullu, çiğ beyaz onu sercem sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…