-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ereğli bende de var böle bişiy bende onu sercem göbekli takımı sermem ki ztn
onu sırf yorgan yaptırdık die aldık
yorgan gözüksün die
bunlar daha gzl oluo saten almıştım ben

Hh sen kelepçe diyosun canım. Onlar çok şık duruyor ama satarken hiç para etmiyor eğer yatırım amaçlı alacaksan varsın olmasın zaten. Adana burmaları bileğe göre gramına göre yapıyorlar ben bunu diyosun sanmıştım.

yok yatırım amaçlı dğl görsel amaçlı benimki
yani taktığımda hoş bişiy olsun die
yoksa hiç satmayı düşünmüom allah sattırmasın abimden hatıra kalsın istiom inciyide ondan aldırcam ztn cnm
evet öle burmalardan istemem sevmem ben pek öle şeyler sanırım böle bulmak zor olcak bulamazsam bileklik alırım

ıyi geceler coturcum! :)
Anladım gülüm benim nişanda taktılar dediğin kelepçeden çok taşlı. Altınlarını bizim burada ilk evlendiğin zamanlarda düğünlerde bayramlarda takılıyorlar bende sevmem öğh hattada mecburen gömlek alrına falan takacam arada şıkırdatırım :roflol:

ayy resım yüklenmedı bıde netım gıttı

pınar cnm hadı hayrlısı cok mutlu ol ınş

zeynep benden zayf mısn nan sen
ben20 şer gram brmalardan taktım oldu
Allah sattrmasın ama ben aılemden hatıra olanları bıle sattm mecbrdm neyse sağlık olsn

ereğli cnm ben pek sevmem
ztn şimdi de takmıom hep imitasyonlar takıyrm incik boncuk evlenince de değişmicek
aldığım şeylerde sade bişiyler olsun istiyrm beyaz altın fln su yolu gibi
ztn şıkırdatıcağım bişiyde olmaz kaydirigubbakcemile3
kızlar bende kaçıom

böcük resim eklersen silme bacım nişanlım tel etcek çıkıom ondan
görüşürüz bye bye

zayıfım tabee kısım
incecik bileklerim varr
cnm ben başta konuştum valla
ztn az bi borçla evlenicez sıkıyrz şimdi biraz kendimizi
bekliyrz uzun süredir ama napalım hepsi bir arada olmuo işte
diğer takılanlarıda borç olursa satar öderiz die düşüoruz ama yine de onlara güvenmiyrz
hadi kızlar iyi gecelerr bye byee

ıyı geceler cnm

sağlık olsnda herseyın ustesınden gelırız bız:lepi:
ne borçlar bıter
aşkıım yanımda olsnda

ayyy net giti
anlamadim ne oldu bir anda
sonra dedim ayip oldu kizlara
yaaa bir de cok tirstim tekrar geldigimde burada olmayacaksiniz diye

Çok geçmiş olsun tatlım ya

saol ereğlim çarşamba günü yattığım yerden kalkamadım bütün kemiklerim ağrıyodu şimdi biraz azaldı gibi
kızlar bugün yatak odasına yolluk aldık bide bizim alıcağımız oturma grubunun siparişini verdik hazır evdeyken bişeyler yapalım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…