-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Günaydın kızlar.
Bugün hiç keyfim yok nedense...
Sizler nasılsınız..

günaydn canmm aynen valla keyifli başladm ama kaçtı yanii
iş yerime eşim bırakıyo beni yan dükkanda çalışanlardan biri günaydn dedi bizi görünce eşimde krizde şuan konuşmuyo benmle off offf anormal olan ne var yaa

teşekkürler gülsun inşallh hayrlı bi şekilde hallaolur hersey :)
caspersy enişde biraz kıskanç galiba :) ayy bende de var buugun bi huzursuluk ama hayra yorayım inşallh :)

Nişanlım iş kazası geçirdi kızlar eline şuan dikiş atılıyor.ıçimdeki sıkıntı bunaymış demek.Çok moralim bozuk yerimde zor duruyorum

Son düzenleme:
günyadın canımm... hayırdır, neden keyfin yok...
valla bizlerde kapıldık bugün bir duygu selinee..... :teselli:

ay sizin telaşları okuyorum ya ben dğünden sonra iki ay kadar zaten gözümün yaşı dinmemişti hep o günler geliyo aklıma oturup ağlıyom yaa

Erkekleri anlamak zor..

off off çook zor hemdee

teşekkürler gülsun inşallh hayrlı bi şekilde hallaolur hersey :)
caspersy enişde biraz kıskanç galiba :) ayy bende de var buugun bi huzursuluk ama hayra yorayım inşallh :)

hemde nasıl canmm bazen bööğğ getirecek kadar kıskanıyo hemdee

Kızlar mahrem bi sro daha olacak ama bişi soracağım çocuk hemen düşünüyor musunuz?
Ben çok kararsızım ama nişanlım hiç istemiyor hemen yani 4-5 ay sonra

4-5 ay iyi yine kuzum benim ki 5 yıl istemiyo bilmiyorumkismile önce seni büyütmem lazım, sora düşünürüz bunu diyo, haklı o da aslında:ecrin_bebek:

selam bu arada kızlaarr!

ADAAAAAA! rüyamda seni gördüm ben, yani aslında tanımıyorum seni gördüğüm kişiyle çok büyük ihtimalle hiç benzemiyosunuz ama, birini gördüm kahve içip konuşuyoduk, Ada'ymış o:) boshayallersmile

evet kardeş olmasaydı daha kolay olurdu sürekli gidicem tabi annemlere ama her gece kardeşimin koksuyla onu koynumda uyutmak gibisi yokki ay neysemm ağlicam hee konuyu kapatiyim zati çok yoğunum azcık iş yapayım mcx bayanlar

hee valla speddycim.. çok az kaldı yaaaa((

aman canım yaw ne güzel diycem ama şuanda senin için çokta güzel değildir.
Allah yardımcınız olsun hem maddi açıdan hemde manevi hemde güç açısından kolay değildir temizlik-eşya yerleştir falan :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

günaydınnnnn
yine her zamanki gibi destekleyici ve yatıştırıcı mesajlar yazmışsınız...
sağolun kızlar....Bedi'yle konuşmuyoruz,sabahtan beri ne o aradı ne ben offf ya
bu saçmalık

gulsunum canım,son demleri he herşeyin,hayırlısı balım mutlulukla,sağlıkla
lepimmm değişen bir şey yok demişsin olsun bir gün değişecek bunu bilmek bile güzel

müjde......hayırdır inşallah diyorum,ama bunu canım ailem dizisinde ki meliha var ya hani o nasıl söylüyor hayırdır inşallah,hayırdır inşallah işte öyle söylüyorum ve gülümsüyorum
nisanımmmmm sağol tatlım,seninkiler öyle olmadığı halde bjektif bakabiliyorsun ya olaya o bile yeter
hilalllll canımmmmm sağol vallahi de iyiki varsınız yawwww
casperımmmm kız Ankara'ya gelince sana uğrayıp o yanaklarını doyasıya öpmezsem ben de Ada değilim,nan senin enişteyle benim hücre aynı galiba,
işten çıkarım kapıda güvenlik iyi akşamlar Ada hanım der o da çıkışta beni bekliyor olur mesela,demez mi bir anda o adam niye gülerek konuştu? Al başa belayı yani....

boşver canım,nişanlının şimdi durumu iyidir umarım,ucuz atlatmıştır inşallah
speddyyyy öpüldün en kocamanından kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…