- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #16.201
hilal nisan iyilik kızlar nolsun uğraşıp duruoz işte
sizlerden naber
hoşgeldin gülsünüm
gelinliğin noldu de bakalım hele annat seninkine gidebilirim:))
evt canım yaa çeyizimin resimlerini ekliycektim..gün gece evde bilgisayara yükledim, sabahta buraya koyarım diye düşündüm ama usb yi evde unutmuşumGülsunn sen resim eklicektin yoksa benmi öyle hatırlıyorummm
hilal mümkün olursa diktirmek ilk tercihim:))
gülsün çeyiz toplanıo hee pöff çok iç acıtıcı(
lepicim.. ve hilalimgelinliğimi yarın teslim almaya gidicem, bende çok merak ediyomnm...gece girerim nete... çünkü yarın akşam serili olan çeyizi toplayıp bohçaları hazırlıycaz... pazarda geyiz gitcekkkkkmafoldumben vakit bulamayabilirim..
...
ay çok duygulandım okurken ya :gitme:
ne güsel çeyizin gidiyo
herşey çok güsel olur inş cnm opuyorumnanaktan
yaf kardeşler olmasa daha kolay olurdu herhalde evliliğe alışmakgülsuncmm cnm bnm yaa bende bu sabah yine kardeşime süt yaptım öptüm çıktım evden.Dedim ki içimden ona uykulu uykulu süt yapmayı bile özlicem mafoldumben bu evlilik niye böyle yaa içgüveysi getirsek oğlanı
Nisan say bakalım Allah sayılı günleri su gibi akıtsın gözünde
ayy hilalcim.. benimde 18 yaşında erkek kardeşim var...en çok o zor gelcek bana.. ergenlik döneminde ve babayla çok çatışıyorlar... ben aralarını bulurum genelde... aklım hep onda kalcak.... düşündükçe kötü oluyorum...
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız?
günaydın kızlar cumanız mubarek olsunnnnnn :)
Gülsun çok güzel mutlu mesut sevdveğinle hayrlı bi ömür snei beklıyor olsun:)
gülsuncmm cnm bnm yaa bende bu sabah yine kardeşime süt yaptım öptüm çıktım evden.Dedim ki içimden ona uykulu uykulu süt yapmayı bile özlicem mafoldumben bu evlilik niye böyle yaa içgüveysi getirsek oğlanı
Nisan say bakalım Allah sayılı günleri su gibi akıtsın gözünde
çok teşekkür ederim canım, sende inş. zamanı gelince sorunsuz atlatırısın bu günleri..günaydın kızlar cumanız mubarek olsunnnnnn :)
Gülsun çok güzel mutlu mesut sevdveğinle hayrlı bi ömür snei beklıyor olsun:)
kesinlikle daha kolay olurdu alışmak.....yaf kardeşler olmasa daha kolay olurdu herhalde evliliğe alışmak(
canm ya benm erkek kardeşm de 17 yaşında babamla sorunları yok da eşimi çok zor kabullendi yaa
günaydn canmm hayrlı cumalarrr çalışıyorm canm ya nolsnn
günaydın organik... sana da hayırlı cumalar..günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?