-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ıyiyim nisan sen nasılsın?
Lepik sendemi diktircen kızz gelinliğini
Ecet gülsun bahset birascık bende diktiricem bu gidişle
Çok garip bi şekilde heycanlanmaya başladım ben ve düğün için heycanlanmak çok garip

lepicim.. ve hilalimgelinliğimi yarın teslim almaya gidicem, bende çok merak ediyomnm...gece girerim nete... çünkü yarın akşam serili olan çeyizi toplayıp bohçaları hazırlıycaz... pazarda geyiz gitcekkkkkmafoldumben vakit bulamayabilirim..
adam.... kuzum... canım benim....
seni o kadarrr çok iyi anlayabiliyorumki... bu yaşadıkların benim eski nişanlımda yaşadıklarımla aynı... benimde düğüne 2 ayım vardı ve onlar hiç arayıp sormadılar... halbuki düğün tarihih netleşmedne önce o kadar mükemmel bir aileydiki.. neyse... ailemde benimle bir konuşma yaptı, tıpkı seninkiler gibi... bende dayanamayıp aradım.. sorunları nedir diye... gayet güzel ve saygılı bir şekilde konuştum... bir hatam mı var, bir saygsızlığımmı oldu diye sordum... onlarda bana karşı gayet güzel konuştular... ama anladımki problem oğullarıyla alakalı.. uzatmıycam canım... sende bediyle git bir akşam.. evde babasıda varken.. babalar hep daha olgundur...sizde benim ailemsiniz artık ve herşeyde yanımızda olmanızı isteriz falan de... pohpohla biraz.... eminimki senin bu tavrınla herşey daha da güzellerşir... belkide birilerinin(görümcen) dolduruşuna geliyorlardır... hiç belli olmaz güzelim... ama kesinlikle konuş... belki bedide konuşmuştur ama olumsuz olduğu için seninle paylaşmak istememiştir...
ama bribirinzi kırmadan atlatın bu durumu...
umarım o gözleirndeki gülümseme hiç sönmez ve herşey o güzel yüreğin gibi olur...

hilal mümkün olursa diktirmek ilk tercihim:))
gülsün çeyiz toplanıo hee pöff çok iç acıtıcı(

hilal nisan iyilik kızlar nolsun uğraşıp duruoz işte
sizlerden naber
hoşgeldin gülsünüm
gelinliğin noldu de bakalım hele annat seninkine gidebilirim:))

iyilik sağlık çok şükür
şafak saymaktan başka yaptığım bişi yok
nisan-mayıs gelsede çeyiz alsam die bekliyom
para suyunu çekti bu aydaboshayallersmile

Gülsunn sen resim eklicektin yoksa benmi öyle hatırlıyorummm
evt canım yaa çeyizimin resimlerini ekliycektim..gün gece evde bilgisayara yükledim, sabahta buraya koyarım diye düşündüm ama usb yi evde unutmuşum((((

hilal mümkün olursa diktirmek ilk tercihim:))
gülsün çeyiz toplanıo hee pöff çok iç acıtıcı(

kızlar keisnlikle diktirirn bence... çünkü hiçbir zaman bir modeli tam olarak beğenmiyorsunuz.. brinin eteği, birin yakası, birinin kolu derken.... diktirmek şart...
evttt.. toplanıyo... ve gidiyommm be arrtık... kıyafetlerimi hiç toplayasım gelmiyor....
bari onlar kalsın şimdilik diyorum....:1closedeyes:

ay çok duygulandım okurken ya :gitme:
ne güsel çeyizin gidiyo
herşey çok güsel olur inş cnm opuyorumnanaktan

gülsuncmm cnm bnm yaa bende bu sabah yine kardeşime süt yaptım öptüm çıktım evden.Dedim ki içimden ona uykulu uykulu süt yapmayı bile özlicem mafoldumben bu evlilik niye böyle yaa içgüveysi getirsek oğlanı

Nisan say bakalım Allah sayılı günleri su gibi akıtsın gözünde

ayy hilalcim.. benimde 18 yaşında erkek kardeşim var...en çok o zor gelcek bana.. ergenlik döneminde ve babayla çok çatışıyorlar... ben aralarını bulurum genelde... aklım hep onda kalcak.... düşündükçe kötü oluyorum...

günaydın kızlar cumanız mubarek olsunnnnnn :)
Gülsun çok güzel mutlu mesut sevdveğinle hayrlı bi ömür snei beklıyor olsun:)

yaf kardeşler olmasa daha kolay olurdu herhalde evliliğe alışmak (

canm ya benm erkek kardeşm de 17 yaşında babamla sorunları yok da eşimi çok zor kabullendi yaa

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız?

günaydn canmm hayrlı cumalarrr çalışıyorm canm ya nolsnn

amin canım :Saruboceq:

günaydın kızlar cumanız mubarek olsunnnnnn :)
Gülsun çok güzel mutlu mesut sevdveğinle hayrlı bi ömür snei beklıyor olsun:)
çok teşekkür ederim canım, sende inş. zamanı gelince sorunsuz atlatırısın bu günleri..

kesinlikle daha kolay olurdu alışmak.....

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız?
günaydın organik... sana da hayırlı cumalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…