-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

off kıskançlık hiç sormayınn sabah kızdı ya daha aramadı sormadı bile normalde şimdiye kadar iki kez konuşmuş olurdukk

kıslar bizim aldığımız oturma grubu bunun gülkurusu rengi 2 üçlü 2 tekli olucak 3lülerin kırlentleri çiçek desenli resimdekiler tekli koltuklarda var

canım bu ne marka? kaça aldınız? ben de bu tarz bişiler istiyorum da :hulya:

Kızlar mahrem bi sro daha olacak ama bişi soracağım çocuk hemen düşünüyor musunuz?
Ben çok kararsızım ama nişanlım hiç istemiyor hemen yani 4-5 ay sonra

ben evlendikten sora 3yıl kadar istemiyorum çocuk mocuk :lepi: evliliğin ve hayatın tadını çıkarıyım önce
:lepi:

Nişanlım iş kazası geçirdi kızlar eline şuan dikiş atılıyor.İçimdeki sıkıntı bunaymış demek.Çok moralim bozuk yerimde zor duruyorum

çok çok geçmiş olsun, umarım ciddi bişey değildir a.s.

Ayakkabı provası ben gibi topuklu ayakkabı giyme özürlü biri içinde şart bişey :)) nişanda öyle yaptım.. düğünde de kesinlikle erkenden alır giyerim evin içinde :))

gelinliğim tavanda asılı olmasa onu da giyerdim de işte çıkaramıyordum ki canm :))) bi de sadece eve geldiği gün son haliyle evdekilere göstermek için giyip evde on dakika salına salına yürümüştüm her yer sim olunca bi daha giyemedim :))))

salon koltuk takımım da k-20 yazanın biçim olarak biraz daha kibarı kolları daha ince falan ama kumaş olarak aynı bi tek yastıklarımda o beyaz düğmeler yok krem yastıklarm var minik krem yastıkları var bide daha minik siyah yastıklar bide yer için kocaman krmızı ve siyah minderim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…