-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

adaa cnm yaa ayy gözlerim doldu çok kötü oldum ben
off tatlımm çok gzl yapmışsınız çok özenilmiş çok hoş olmuş rabbim hepsini gzl günlerde kullanmayı nasip etsin bordo bohçadakleri merak ettim benn

ozaman herkese merhaba :))

beni eskilerden tanıyan olur belki , magiclowe

ay yavrum ya geldin tekrar demek ne sevindim bebişim Şeniz
adacım ne güzel beyaz beyaz çeyizlerini sarmışlar
rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin canım bnm:Saruboceq:

ada bişiy dicem bohçaları tekrar hurçlara koymıcaksınız demii
hepsi bohçalımı ben bohçalayıp hurca koyarız die düşünmüştüm çünkü

sunnylife magiciiim gel nan nezaman yazdın o mesajı görmemişim
tanıoz tabi topikin moruku olduk haha

ada çay takımım yok şuan o koca fotoda gözüme battı mor takımın

slm kızlar
ne var ne yok önemli bişi oldu mu geçmişte bakmadım
adacım güle güle kullan hepsini
kızlar bizim de lojman çıktı. kira da olsa en azından ev belli artık.hem de uyguna gelir para biriktirirz

adacım çok cic olmus hepsi maşallh sende cok tatlı cıkmısın bedi bey heryonden cok şanslıymıs :) Adacım masal evinde güle güle kullnmayı nasip etsin :)

ayy hoşgeldin canım benimm

em canım hoşgeldin çok sevindim lojman çıktığına
bugün pınarın kınası vardı umuyrm herşey yolundadır
gecesi çok gzl geçiyordur

em hayırlı olsun kuzum
ay evet pıanar yarın gelin oluooo çok heyecanlıdır daha yatmamıştır zaten uykusu da gelmezki insanın:))

grace sen napıosun bakem eve erleştimi eşyaların falan

Adacımmm her birine ayrı ayrı özenilmiş çok ama çok anlamlı ve güzeller. Hepsine bayıldımmm. ıçlerinide sabırsızlıkla bekliyorum evinden. Allah'ım hepsini güle güle masal evinde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş:)

Son düzenleme:
Em çok sevindim nerelerdesin hem sen?j Telekomun lojmanlarından mı? Eğer onlarsa çok güzel oluyormuş. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden herşey:)

yok lepim kızz daha erken birkaç tadilatı var evin ... onları halletcez işte bugün perde avize halı vs.. baktık aksesuarlıma baktımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…