- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #17.141
hadi kızlarr ben kaçtım iyi geceler hepinizee
rüyanızda prenslerinizi görünn
bilmem benim daha nişan olucak bee caım hiç saymıyorum bile mafoldumben
aynen yawwww hatlar karıştı sorryyy mafoldumben
eeee ben seni de ekledim ama face eklemedim mi aaaaaaakaydirigubbakcemile3
bende memnun oldun canım yawwww
ben haziranda nişan olucakk seneye de düğün guclubacismile
eeeeee tabikide bu aşkın sonu evlilik olsun
önemli deil cnmbilmem benim daha nişan olucak bee caım hiç saymıyorum bile mafoldumben
aynen yawwww hatlar karıştı sorryyy mafoldumben
eeee ben seni de ekledim ama face eklemedim mi aaaaaaakaydirigubbakcemile3
bende memnun oldun canım yawwww
ben haziranda nişan olucakk seneye de düğün guclubacismile
iyi geceler cnm tatlı rüyalarben kaçaaar, sabah okul variyi geceler kızlarrr
24 nisandan sonra liste başı ben oluyorum 6 mayıs nikah
yok cnm işyerinden nikah çıkışı yapmak için 1 ay önce kıyılıcak nikah baba evinden 12 haziranda çıkıcamcnm sen nikahdanmı gidiyon
iyi geceler sipidim tatlı rüyalariyi geceler herkeze ben de çıkıyım malum geceler kısaldıı artık iş var yarın
iyi geceler herkeze ben de çıkıyım malum geceler kısaldıı artık iş var yarın
aynen valla yaane zamanki seninn CADIARZU heralde en zun benim olurrrr :lepi: daha bizimkiler arasında tanışma faslı bile olmadııı, daha tanışcaklar da onaylıcaklar da söz olcak da nişan olcak da düğüne sıra gelcekkk :lepi:
yok cnm işyerinden nikah çıkışı yapmak için 1 ay önce kıyılıcak nikah baba evinden 12 haziranda çıkıcam
iyi geceler sipidim tatlı rüyalar
hımm hayırlısı cnm.
yok cnm işyerinden nikah çıkışı yapmak için 1 ay önce kıyılıcak nikah baba evinden 12 haziranda çıkıcam
ay ben de baba evinden düğünde yani 26 haziranda çıkıcaktım, sonra nikahtan sonra eşime cok daha sıkıca baglandım, kendimi ona ait hissettim, sanki benim yerim artık onun yanıymış gbi. bi de duygu yoğunluğu oluyo, onun yanında olmak istedim, 1 hafta beraberdik, sonra o gitti zaten iş icin ama ben yine de kendi evimde kaldımopuyorumnanaktan[/QUOT
müjdecim şimdi bile beni eve bıraktığı zaman zor geliyo nikahlı olunca nasıl olur onu düşünemiyorum
iyi geceler herkese tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?