-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar... karar verdim; kınaya kadar ağlamak yok... ben şu davetiyeleri dağıtayım bu hafta içi... kafam dağılsın biraz:))

ece cim.. nşanlığın çok güzel görünüyor... inş. gelinliğini de görmek nasip olur canım...

Siz yine şarkılarda,gelinliklik giyince falan duygusallaşıyonuz..
Ben geçen akşam nette korunma yöntemlerine bakarken duygusallaştım nedense (yada tırstım)
:roflol:

hilalcim gelinlikçiyi sormuştun... valla c.tesi teslim aldım ve çok memnun kaldım canım.. tam istediğim gibi olmuştu herşey... bilgin olsun canım:)))

ayy susunnn ağlicam heee bizde dün gelinlik baktık annem yoktu teyzemlere gitmişti bitane denedm nasıl ağlıorum kabinde öf

oyyy kuzum sanada kıyamam :1hug: biz napcas böle yaaa..bide çok sert görünürsün derler bana ama çokk sulugözüm çok..Allahım hepimize sabır versinn... Hilalim bu arada beğendinmi gelinlik

Günaydın kızlar. Herkeste bir duygusallık var noluyorsunuz yaaa... Ece nişanlığın çok cici duruyor; tabi bir de senin üstündeki halini görmek lazım.

amiinnnnnnn
Allah dayanma gücü versinn hem mutluyuz hem çok mutsuz hem yuva kuruyoruz hem yuvadan ayrılıyoruz bu ne biçim iştir mafoldumben

kız bosver korunma yöntemlerinde demi duygusallaşıon :d neler varmış okuduklarını anlat bakem

Dağıt gülsuncm kafan dağılır cidden ohh resim eklicekmisinn pekim bize.ben gelinliğinn modelini hiç görmedim de snn :kedi: evet sormştum canım çok saol :1hug:

Haticecim gelinlik beyenemedim yani hakkaten birinin kol bölümü birinn etek birinn göğüs bölümü yani hani hepsinn br olduu bi model yok bulamıyorumm :kedi: diktiricem bende karar verdim 2 ay var yetişir herhalde ama model beyenmem lazım kızlarrrrrr

yok gülsüncüm ağlamak yok senin düğününe 12 gün kaldı bizde sana destek vereceğimize senden sulugöz çıktık aklinialirimsmile

davetiyelerin dağıt oh mis.. kafanda dağılsın tabiiii :)) kaydirigubbakcemile

2 ay var yetişir tatlım.. :)) bende nişanlığı diktirdim ama gelinliği hazır istiyorum ama bulamazsam diktircem :)) seninde 2 ay var ama beğen anca yetişirrr :))

Hoşgeldiniz kızlar :)

ınş haticecm yahu marmara caddesine bakmak istiyorum bi orayada bakiyim olmazsa diktiricem :)

Sirkencunbin biz 10 gün öncesnden dağıtıcas

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için... hilacim resim çektirdim gelinlikle ama sağolsun kuzenim makinamı çantasında unutup eve dönmüş... ve benden çoook uzakta.kına gecemde gelcelk.. ama benimkine yakın modeli ekliyim ben..
canım tek farkı krem olan dantellerde beyaz yapıldı ve dantelden kolları var... haa birde etek ucunun tamamında o dantelden dönüldü...
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…