- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #18.961
ayhhh midem bulanıoo sempatiksalakcinni
toktor amca size gelse olma mıı:roflol: :roflol: :roflol:
ahanda hamile şakası yapıldııı, 2 saat sora bebek karnında heee bilesinnn :lepi:
gözün aydınn :CüvCüv:
yok ben ona gideyimde araya sıksıtırır o beni herkes hamile şu sıralar anca sıra gelir bana :lepi:
bi doktora gitmem lazım :roflol:
kız karaböcüg şaka maka derken hamile olma:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar çeyiz neyim ekleyin ya içimiz açılsın
çaycı, çeyiz aşkı, çeyiz alayım, çeyiz bizim herşeyimiz, çeyiz dünyası, çeyiz demek emek demek, çeyiz hazırlayanlar, çeyiz isteriz, çeyizlerimiz, adaer, arzum blender, asgd, asgdddd, babydoller, bornoz takımlarıı, burdayizbuyrun, cıkssssss, ceyis ceyis:)), ceyiz, cilek, en güsel nevresimlerrr:), gel çeyiz git çeyiz, harikalar diyarı, harikayız, hazirligi, herkesler burayaaa, heyyyooooo:)))), hizmetçi jartieri:), k.k.lı çeyiz delileriiii, kizlar, lepi, lepik, lilyum21, manyak çeyizciler, offf ne sıkıcı çeyiz alamamak, paralarım yok ki, resimlerle, süper çeyizler, sarımsak döveceği:), saten nevresim kayar:), seksi gecelikler:), seksi takımlar:), sohbete, su ısıtıcısı, tavsiyelerle, umutluyumm, yapan
:roflol::roflol:
yok ayh ne hamilesi benm düğünüme daha 3 ay var:lepi: hemide uzun bi süre cocuk mocuk düşünmüom benkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?