-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

slmlarr..
kıslar geçmişe şöyle bir baktım ancak oku oku bitmedi
müjde hamileymiş hayırlısı olsun
sonra bikaç çeyiz serilme resmi eklenmiş
beni pek sarmıyor birde açıkcası o sitede biricik eklemş bi bayanın çeyizini ben pek beğenmedim
çok fazla patik çok fazla lifli çeyizleri pek sevmiyrm nedense lifte patikte kullanmıyrm belki ondandır
yemenilere gelince kullanmıyor olsamda boynuma değişik şekillerde sararım die iğne oyalı ve normal oyalı olarak yaptırdık o da 15 20 tane kadar çokta fazla abartmaya gerek duymuyrm kullananlar için başka tabii. birde havlu valla oyalı havluda sevmiyrm ztn çeyizimde hedie gelenler harici yaptırmadım bile geri kalan 50 tane var bunca havluyu napcağımı bilmiyrm
bugün klozet takımı aldık sonunda ohh çok aradım banyo aksesuvarlarına uysun die ama uydurdum sonunda

A güzcüm aldın mı hayırlı-uğurlu olsun bebem. Kaça aldın markası ne yaww? Fotoda ekle benzer ya da orjinali varsa kuşum:)

:roflol: :roflol: :roflol:

müjde diye biri yokmuş aslında, bizi keklemişşş :roflol: :roflol: :roflol:

cnm eklim dur teşk. ederim bu arada
65 e aldım confetti satan yerden aldım ama markası confetti deil
dün akşam göterdin ya ereğli taç ın koyu kahve aynısından gördüm 50 tl di
ama yakından rengi iyice koyu duruo kuşum

Gizem sus kız belki vardır yawww. Kendisi olabilir anlattıklarının doğruluk kısmıda olabilir:)

A canım çokkkkkkkkk güzel. Hani yolladığın derili varya onun normal hali. Bayıldımmmm Güle güle ser.

Bu arada hani geçen ben ank gitmiştimya nişanlımla kavga ettiğim gün koçtaşa gitmiştim ordan tablo falan almıştım gelirken hevesim kaçtı kapının önüne bi attım poşetler duruyor hala. Bi ara açarsam fotosunu çekerim bacılarımmm:)

Güz o gün nişanlımla kavga etmiştikya ben evimize tablo aldım diye aradım çocuğu(ilk arayışım gün içinde) gerzek nasıl güzel mi diye sormamıştı bile.
Ortasız bu ya sahi ortasız iki gündürde aramalar sormalar günaydın msjları falan şaşırtıyor beni:) Canım sonra çekerim ya bize oturmaya gelirse koyduğum yerde görsün isityorum nasıl hevesimi kırdığını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…