-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Afiyet olsun kuşş görüşürüz.
Adam ve de öteki hatunlarım öptüm sizi de görüşürüs bende kaçar. Ada bu akşam canım ailem var sen seviyodun sanırsam kaçırma:)

izledim,koptum,güldüm,gözlerimden yaşlar geldi
meliha gibi hyırdır inşallah hayırdır inşallah demeye çalıştım ama
cıkkkkk olmadı,yapamadım,denemeye devam ediyorum :)))

hamilede yok , bogazda evde yok , jeeplerde yok , konken partilerine giden kaynanada yok, biraz daha yemek ye diyen kaynanaya kızıp kocayı bosayacak olan biride yok hersey sahte sahte sahte herseeeeey sahteeee kaydirigubbakcemile3

aslında ne kadar üzücü bir durum ve bir o kadar da ürkütücü
bunları yapan bir insanın tedaviye ihtiyacı olmalı

ne kadar özenmiştim üzülmüştüm aslında kaynanam bana 2 gelinlik al begendigini giyersin demiyor diye :gitme:kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar,offf Allah'ım kimi yok bulamaz kimi de var değerini bilemez diye söylenmiştim

ben iyiki düğün hikayesi çekilsin istememişim
yoksammmm rezil olurdum sonra fotoları görenlere
düşünsenize,mutfağında bulaşıklar birikmiş bir evde damat bir köşede,annesinin saç baş dağınık olduğu yerde öylece uyuyor,yaaaa düzenli hep beraber sırf o gün için bile bir kahvaltı yapamazlardı,hazırlayan olmaz çünkü
iyi ki bu işe kalkışmadım ben iyi ki

ada reel insan hoş geldin kuzum :))

hoş gördüm kırmızı kızım hoş gördüm
saçlarını görüyorum kırmızı kanepem aklıma geliyor
kırmızı kanepem aklıma gelince masal evim aklıma geliyor
masal evim aklıma gelince masal gecesi aklıma geliyor....... kaydirigubbakcemile3

ada hoşgeldin sefalar getirdin
ben b. eşyalarımı aldım dün:kedi:

canımmmmm hoşbuldummmmm
güle güle kullan eşyalarını kızçem opuyorumnanaktan

sulugöz görünmeyi bekleme kıs
gir lafın arasına guclubacismile
görüyos biz seni ama işte herkese tek tek hg güle güle diyemiyos kaydirigubbakcemile3

kimse beni görmedimimafoldumben

canım bugün böyle oldu,yoğunlaştık topicce ama iyi oldu işte,boş kalmıyor burası
nisanın dediği gibi dalcaz muhabbete :)))

aman iki dakkada kaynatıonuz he
ada hatice ece hera hepiniz hoşgeldiniz
ben beyenmedim o etek modelini gelinlikte çok basit durur bence ama sen beyendiysen sorun yok canım giyicek kişi sensn

canımmm sağol balım hoşbulduk
sorma kız bizim topic amma canlandı heeeee kaydirigubbakcemile3

adaa canmcm hoşgeldnn

canım arkadaşım sana da balım benim,öpüyorum missss missss

neyse ben gayet sıradan yatağımın gayet sıradan huzuruna bırakıyorum kendimi herkese de aynı huzuru diliyorum :)

dün gece yazmış tatlım işte bu lafına bayıldım yani
o saatlerde ben de aynen gayet sıradan evimde sıradan yatağımda uyuyordum :)))

rica ederm kzlar
sulugöz tek tek selamlayamıyoruz canım katıl muhabbete nisanın dediği gibi
sipit ve ece biranönce kendinize geln ben hiç hoşlanmıyorum karşılıklı çatışmalarınızdan yeter ama ne oluo size ?

Son düzenleme:
speedyy yapma ama böylee bak aklım karışır benmmm
çok yolunda giden bi evliliğim var
amaa eşin gözümün önünden gitmiyoo gösterme fotolarını banaa
yuvamız yıkılmasınn kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar aranıza kayniim dedim ama sanırım gergin bir ortam var , ya da dısardan öyle görünüyor

gizemcim bana hemen tacını nerden aldığını, gelinliğini diken moda evini, kuaförünü söylüyosunnnn hemennnnnnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…