- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.221
Afiyet olsun kuşş görüşürüz.
Adam ve de öteki hatunlarım öptüm sizi de görüşürüs bende kaçar. Ada bu akşam canım ailem var sen seviyodun sanırsam kaçırma:)
hamilede yok , bogazda evde yok , jeeplerde yok , konken partilerine giden kaynanada yok, biraz daha yemek ye diyen kaynanaya kızıp kocayı bosayacak olan biride yok hersey sahte sahte sahte herseeeeey sahteeee kaydirigubbakcemile3
ne kadar özenmiştim üzülmüştüm aslında kaynanam bana 2 gelinlik al begendigini giyersin demiyor diye :gitme:kaydirigubbakcemile3
canım dugun hikayesi dugun gunu sabah uyandıgın andan itibaren bi fotocu senle bi fotocu eşinle oluo kahvaltısından kuaförde hazırlıklar fln gece ilk dansa yada nikaha kadar her anın fotografını cekiyor dış mekanda hani stüdyoda deilde dısarıda foto cektiriosun ya o yani benim fotolarım gibi
ada reel insan hoş geldin kuzum :))
ada hoşgeldin sefalar getirdin
ben b. eşyalarımı aldım dün:kedi:
kimse beni görmedimimafoldumben
Dün hakanla kendi Resmimi ekledim görmeyen var mı bakın ben sahte değilim haaa
kimse beni görmedimimafoldumben
aman iki dakkada kaynatıonuz he
ada hatice ece hera hepiniz hoşgeldiniz
ben beyenmedim o etek modelini gelinlikte çok basit durur bence ama sen beyendiysen sorun yok canım giyicek kişi sensn
adaa canmcm hoşgeldnn
neyse ben gayet sıradan yatağımın gayet sıradan huzuruna bırakıyorum kendimi herkese de aynı huzuru diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?