-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

:1shok::1shok::1shok::1shok:

yaa ama süferr süferrrr hayallerimdeki gelin tipii:)) bu kırmızı saçlarımı bile böyle olmak için boyatabilirim kestirebilirim :)) iboya da diyim bıyık bıraksın :roflol:

İbodan önce bence sen bırak bıyık :1closedeyes::1closedeyes:

1 Nisan

Dimi

bu saatlerde müjde gelirdi ya mrk ettim geldim kaydirigubbakcemile3 hoş bu saatten sonra yazmaz heralde..

spitçim akşam yazmıştınya bu günlerde sinirlerim bozuk die ,banada eceyi yanlış anladın gibi geldi karışmak istemem ama..burada fikrimizi sölüyoruz herkes soruyo..

cute be kuzum biz 1 nisan şakası yaptık ece ile aram gayet iyi hatta dün ibrahim-ece Resimlerini görünce fazla samimi davrandım oysa yorum yapmamam lazımdı. son anda aklıma geldi

Ece Eklesene Gelinliğini.

Kızlar yapmayın yaa bana da yazık anlamaya calısıyorum yeni okuyorum ama gerginmisiniz yoksa 1 nisan mi bilemedim :))

cute be kuzum biz 1 nisan şakası yaptık ece ile aram gayet iyi hatta dün ibrahim-ece Resimlerini görünce fazla samimi davrandım oysa yorum yapmamam lazımdı. son anda aklıma geldi

Ece Eklesene Gelinliğini.

allah sizi :) nasıl atladım sazan gibi :roflol: :roflol: :roflol:

sulugöz boşverrrrr düşünme bak mesela benimde haziranda nişanım var düşünmüyorum genelde.:jeyyar:

perimsin canım yeni bi hayata hoşgeldinn

ece laan eklesene bak harbi kavga etcez heeeee

sulugözümm rahat ol biraz bitanemm

ben yaşadm geçirdimm

sakin olmaya çalş canmm

niye bu kadar aşırı heycan yaptın ki bidenem yaa

Sulugözzz bittin sen ( şaka şaka )

speedy sözlümüsün sen şu an?

ece ne ekliceksin bilmiyorum ama bir an önce ekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…