- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.401
pericim...
canım ya ne güzel bu 2010'un 24 nisanı ne kadar bereketli olacak böyle
sulugöz,ben ve ömrümün sahibi diye bir arkadaş evleniyoruz
deniz(emma10) o gün nişanlanıyor
senin de sözün olacak.....
hayırlı olsun şimdiden...
vallahi canım ne diyeyim ki,aileler uygun gördümü olur niye olmasın ki.
benim ki şöyle oldu;
27 haziran = tanışmaya geldiler,aynı zaman da babası da niyetini belli etti,isteme gibi bir şey oldu,babam da hayırlısıysa olur,büyüklerimize de danışalım bir dedi adetten
11 temmuz = geldiler akrabalarıyla,benim de akrabalarım vardı,yine bir isteme faslı gibi oldu,babam dedeme söz verdi dedem de hayırlısı olsun bence uygundur kızımız da istiyorsa ben son kararı babasına bırakıyorum dedi.Babam da hayırlı uğurlu olsun o zaman,Allah utandırmasın dedi.Direk alyanslarımız takıldı.Nişan yapıldı o gün yani
ressim.net burdan çok rahat yükleniyor karaböcüğüm opuyorumnanaktan
ay ben bişi sorayım
şimdi önceden nikahı olanlar
evlilik yıl dönümünü nikahına göre mi düğününe öre mi kutlo
bu iş nası oluo
casper biz evde elde yıkıoz ordan mühim oluşu aklıma gelio
12 nisan benim doğum günüçm
ay ben bişi sorayım
bu iş nası oluo
benim sözde ince alyans ve tek taş oldu nişanda da alyans olucak keşke dedim sözde tek tek taş taksaydımm
ay ben bişi sorayım
bu iş nası oluo
şimdi bi hukuken nikah kıyılan gün evlilik yıldönümü olmalı ama normaldee onun kadını olduun gün evlilik yıldönümü olmalıyani ilk gece ama ben 2 gün daha az gözkmesi için nikah tarhime ayarladım cetveli 2 gn daha beklemeye sabrım yok kaydirigubbakcemile3
Hımmmm seninde az kalmış caspery doğum gününe.
merhba kızlar yine adacım bncede camlı limonluk daha kulnıslı gibi bulasık sepeti daha farklı modeller var kullnıs acısından daha raht edebilceğin onlarada bir bak istersen
pericim bizimde ilk ailelr tanısdı sonra isteme ve söz bir arada oldu sözde bana tek tas takıldı damata yok birseynişandada alayanslarımızı taktık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?