-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çok sağol çilekçim amin..Tektaş olur zaten de bu durumda dedim damadın parmağı boş mu kalcak kendi kendime.Sonra da düşündüm acaba ince birer alyans mı taksak diye..Bakalım vericez bir karar insallh :)

canm benmkide öyle olmuştuu
isteme oldu
tek taş takıldı sonraa

sözde tek taş takarlar canm nişanda da alyans genelde öyle olur

pericim...
canım ya ne güzel bu 2010'un 24 nisanı ne kadar bereketli olacak böyle
sulugöz,ben ve ömrümün sahibi diye bir arkadaş evleniyoruz
deniz(emma10) o gün nişanlanıyor
senin de sözün olacak.....
hayırlı olsun şimdiden...

vallahi canım ne diyeyim ki,aileler uygun gördümü olur niye olmasın ki.
benim ki şöyle oldu;
27 haziran = tanışmaya geldiler,aynı zaman da babası da niyetini belli etti,isteme gibi bir şey oldu,babam da hayırlısıysa olur,büyüklerimize de danışalım bir dedi adetten

11 temmuz = geldiler akrabalarıyla,benim de akrabalarım vardı,yine bir isteme faslı gibi oldu,babam dedeme söz verdi dedem de hayırlısı olsun bence uygundur kızımız da istiyorsa ben son kararı babasına bırakıyorum dedi.Babam da hayırlı uğurlu olsun o zaman,Allah utandırmasın dedi.Direk alyanslarımız takıldı.Nişan yapıldı o gün yani

Son düzenleme:
canm benmkide öyle olmuştuu
isteme oldu
tek taş takıldı sonraa

sözde tek taş takarlar canm nişanda da alyans genelde öyle olur

Anladım canım bakalım bende öyle olsun istiyorum , damadın parmağında bişey olsun diede bi takımtım yokta acaba dedim ara 3 ay olunca taksak mı diye...Plan da şöyle söz nisan ayı , nişan temmuz , düğünde ekim allah kısmet ederse.. Kısa kısa yani araları

evlenme teklifinde tek taşımı taktım
sözde alyansımı
nişanda da nişan yüzüğü olur bizde gösterişli bişi alırlar o var hepsinide takıorum

hilal yaw senin sayende cetvel yapmıyorum ne güzel ama anlamadığım benim nişana 2 ay 3 gün var
senin nasıl benden önce anlamadım...

merhba kızlar yine adacım bncede camlı limonluk daha kulnıslı gibi bulasık sepeti daha farklı modeller var kullnıs acısından daha raht edebilceğin onlarada bir bak istersen
pericim bizimde ilk ailelr tanısdı sonra isteme ve söz bir arada oldu sözde bana tek tas takıldı damata yok birsey nişandada alayanslarımızı taktık:)

lepii bayan tecrübe olarak altlığının olmaması aklıma gelmemişti benm :))))
hep makinada yıkıyorum ya ayrıntı gelmemiş aklıma

teşekkür ederim adacım :1hug:
sipit şimdik benim 3 haziran nikah 4 haziran kına 5 haziran düğün
bende sonuçta nikahlı eşi oluyorum 3 haziranda ona göre yaptım cetveli

canm damat açısından benm düşünmeme fırsat kalmamştı ki
5 nisan da ilk isteme oldu
hayırlısı olsn dendi
9 nisan da söz yüzüğü takıldı yani tek taşımm
12 nisan da da nişanımız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…