- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.561
korkmayın korkmayın bizde ilk gece ben bira yoğunlugundan odaya girer girmez bayıldıgım için o gece fıs gecti ama sonraki geceyi anlatmamaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Ebem ağladı resmen hhhhhhe fındık bahçesi olan varsa ne kadar illet bişey olduğunu anlar gittim anama yardım ettim gübre attık fındıklara. Hay Allah bugünde bizim yardımcılar izinliler spor olsun diye yarını beklemedim bende yawwwwww. :roflol: Arada bi iyi oluyormuş yardımcılara muhtaç olmamak:d
moda olmuş neen bu 2. geceye bırakmak sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
+18kaydirigubbakcemile3delikafadulden
ben 21 yaşındayım dilekk anlat hadi
korkmayın korkmayın bizde ilk gece ben bira yoğunlugundan odaya girer girmez bayıldıgım için o gece fıs gecti ama sonraki geceyi anlatmamaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
valla öle bi niyetim yoktu ama yumusacık sıcak yatagı bulunca daldım hemen kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
:sm_cool::sm_cool: bende 2. geceye bırakıcam vallahi dicem artık moda böyle ilk gece yok 2. gece var sosyete böyle yapıyor falan :içelim:
olmaz ama bak ortaya laf attın hem güldün çokmu komik geçti kız
hakket sulugöz eklesende modelini görsek,bnm model belli gerçide yine merak kaydirigubbakcemile3
Seksü donlarıda doldurduk çeyizlere onlar bizden korksun evet :1closedeyes::roflol::roflol:ay yok ne korkcam be
o benden korksun kaydirigubbakcemile3
valla öle bi niyetim yoktu ama yumusacık sıcak yatagı bulunca daldım hemen kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
:sm_cool::sm_cool: bende 2. geceye bırakıcam vallahi dicem artık moda böyle ilk gece yok 2. gece var sosyete böyle yapıyor falan :içelim:
hayır canım sosyete daha önce yapıyor kaydirigubbakcemile3
Seksü donlarıda doldurduk çeyizlere onlar bizden korksun evet :1closedeyes::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?