- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #19.601
Enee ne mikrobu ?
ayy kıslar hakiki don dedinizde varmı öle model falan paylaşında görek
değişik bi yöntem :roflol: benm arkdsm anlattıydı sabaha kadar aglmıss nerdeyse kocişten sogudum diodu boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3benim arkadasımda cok korkuodu hatta dugundede içmiş rahatlayayım diye dugunden sonra otele gittiler ertesi sabah bi mesaj dilek 5 de uyudum kaydirigubbakcemile3yazık 5 saat ugrasmıslar kaydirigubbakcemile3
o zar koruyorda dış etkenlerden oda olmayınca işte dış etkenden daha çok çabuk mikrop kapabiliyorsun.
Havuzda akıntısız su sempatiksalakcinni
Balayına malayına gitmicemmm saten yüzmede bilmiyorum havuzda yüzerim diye heyecan yapıyodum beee.:roflol:
o zar koruyorda dış etkenlerden oda olmayınca işte dış etkenden daha çok çabuk mikrop kapabiliyorsun.
Havuzda akıntısız su sempatiksalakcinni
Onunkisi problemliydi siz de yapın diye demedim yani şöyle anlatıyım.
açık bi yaran olsa diyelim havuz pis dersiniz dimi girmeyim onun gibi bişey dr öyle demişti.kaydirigubbakcemile5
Guam'da mesleği ülkeyi dolaşıp bakire kızlar bulup onlarla ilk kez yatmak olan erkekler varmıs. Bunun nedeni de: Guam'da bakirelerle evlenmenin yasalara göre yasak olmasıymış. Peki böyle bir iş için başvurular nasıl kabul ediliyor acaba? Hatta daha da iyisi böyle bir yasayı tüm dünyaya kabul ettirmek için nereden başlamalı? Pekçok Orta Doğu ülkesinde şu yasa geçerliymiş:
şu resim koyma işini bi becersem ben size ne resimler koycamdaaa beceremedim bi türlüeyvahedigeldismile
kuzum herkez için geçerli değil ki bu senin belki normal olcak onun problemliydi bide inanılmaz korkuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?