• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz hazırlığııı :)

bunlarda bugün internetten aldıklarım :16:

Eklentiler

• $bambum- ekmek bıçağı.webp
    $bambum- ekmek bıçağı.webp
    3 KB · Görüntüleme: 93
  • $bambum kaşıklık seti.webp
    $bambum kaşıklık seti.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $bambum-kare  tepsi.webp
    $bambum-kare tepsi.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $bambum-üçgen tepsi.webp
    $bambum-üçgen tepsi.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $CRCK_CRACK_Silikon ızgara Seti.webp
    $CRCK_CRACK_Silikon ızgara Seti.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 68
Çok güzelmiş aldıklarınız, güle güle, mutlulukla kullanın hepsini.
Baharatlıklarınızı çok beğendim, boyutları nasıl biraz küçük duruyor ama gerçekte de öyle mi?

Çok güzelmiş aldıklarınız, güle güle, mutlulukla kullanın hepsini.
Baharatlıklarınızı çok beğendim, boyutları nasıl biraz küçük duruyor ama gerçekte de öyle mi?

çok teşekkür ederim :) baharatlığın boyutları çok küçük değil bence normal ama bilmiyorum ki acaba bana mı normal geldi acaba :31:

hepsini mutlu mutlu günlerde kullanın, çok güzeller :) bambuları çok seviyorum, çok doğal duruyorlar. internetten hangi siteden alışveriş yaptınız

hepimiz musmutlu günlerde kullanalım inşallahh :) bende çok beğeniyorum bambu ürünleri , evim.net ten yaptım alışverişi bambum kampanyası vardı hala devam ediyor sanırım :))

çok teşekkür ederim :) baharatlığın boyutları çok küçük değil bence normal ama bilmiyorum ki acaba bana mı normal geldi acaba :31:

hepimiz musmutlu günlerde kullanalım inşallahh :) bende çok beğeniyorum bambu ürünleri , evim.net ten yaptım alışverişi bambum kampanyası vardı hala devam ediyor sanırım :))

hemen bakıyorum canım ;) tşk ederim :)

çok beğendim her şeyini. :)

Güle güle kullan canımcım :)

şimdi gördüm o pembe muffin kek yapma setini hangi internet sitesinden aldın.?

ne zamandır bakıyorum bulamıyorum :(

Son düzenleme:
çok beğendim her şeyini. :)

Güle güle kullan canımcım :)

şimdi gördüm o pembe muffin kek yapma setini hangi internet sitesinden aldın.?

ne zamandır bakıyorum bulamıyorum :(

teşekkür ederim canımm :) cookplus.com dan aldım canım CRİCK CRACK 17 PRÇ SİLİKON KEK SETİ PEMBE :)))

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah. Sade ve şık şeyler tercih etmişsin hep, çok beğendim. Esse seramik tencerelerimiz, nehir can&canan kaşıklarımız ve büyük baharatlıklarımız aynı. Diğerleri de gözüm kapalı alabileceğim şeyler gerçekten güzel seçimler, güzel günlerde kullanman dileğiyle..

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah. Sade ve şık şeyler tercih etmişsin hep, çok beğendim. Esse seramik tencerelerimiz, nehir can&canan kaşıklarımız ve büyük baharatlıklarımız aynı. Diğerleri de gözüm kapalı alabileceğim şeyler gerçekten güzel seçimler, güzel günlerde kullanman dileğiyle..

çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum beğenmenize :16: böyle daha çok hevesleniyorum beğendinizi görünce :1:

Nevresim takımlarım :16:

Eklentiler

• $nevresim takımı1.webp
    $nevresim takımı1.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 223
  • $nevresim takımı2.webp
    $nevresim takımı2.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 218
ikisine de bayıldım :16:

Birincisi ne kadar değişik öyle modeli falan. çok tatlılar, markaları nedir?
güle güle kullan canım. :)

Son düzenleme:
ikisine de bayıldım :16:

Birincisi ne kadar değişik öyle modeli falan. çok tatlılar, markaları nedir?
güle güle kullan canım. :)

teşekkür ederim canım :)) limangonun kampasından almıştım Paris Sweet Home Creaton Nevresim Takımı Çift Kişilik Butterfly markası :))

teşekkür ederim canım :)) limangonun kampasından almıştım Paris Sweet Home Creaton Nevresim Takımı Çift Kişilik Butterfly markası :))

çok ciciler çok :) aman abartıp 8-9 nevresim takımı alma canım :) uyarılar hep bu yönde. Ben 5 tanede durdurdum kendimi :)
canım benim tüm aldıklarını ilk baştaki mesajda toplasan ya ? hem senin açından da kolay olur "neler almışım yahu" dersin zamanla :) bir de ilk defa girecekler için bakması kolay olur. Ara sayfalara herkes tek tek bakmak istemeyebilir.

çok ciciler çok :) aman abartıp 8-9 nevresim takımı alma canım :) uyarılar hep bu yönde. Ben 5 tanede durdurdum kendimi :)
canım benim tüm aldıklarını ilk baştaki mesajda toplasan ya ? hem senin açından da kolay olur "neler almışım yahu" dersin zamanla :) bir de ilk defa girecekler için bakması kolay olur. Ara sayfalara herkes tek tek bakmak istemeyebilir.

yaa sorma bende frenliyorum kendimi yoksa şimdiye kadar almıştım 10-15 tane :9:
ben ilk sayfaya ekleyemedim bir türlü fotoları :5:

Son düzenleme:
kızlaar ilk sayfayı düzenlemeyi beceremedim bir türlü nedendir anlamadım :25: bende son sayfaya hepsini ekleyeyim barii :21:

Yemek takımı ve- Ç.B.K Takımı
$FB,5517,55,emsan-isolette-elegan-84-parca-yemek-takimi-yuvarlak-yemek-takimlari-emsan.webp$EMSAN-DURU-MAT-91-PARCA-CATAL-KASIK-BICAK-TAKIMI__76698269_0-600x500.webp

Biev Baharat Takımı- Standlı Tuzluk-K.Biberlik- Yağlık-Sirkelik- 3 lü Saklama Kavanozu
$biev-alg305-beyaz-6li-baharat-takimi-6093.webp$MAG_2020466.webp$ALG303_k.webp$biev-alg302-beyaz-3lu-kavanoz-seti-6094.webp
Can-Canan Kalpli Kaşıkları
Eki Görüntüle 744115
Biev İstanbul Tabakları- Kurabiyelik
$biev- pasta tabağı.webp$biev-kurabiyelik.webp
Esse 3 lü Cezve
$5546_251131024_1200X1200.webp
Tefal 3 lü Blender Seti
$Tefal-Smart-Power-Cam-Hazneli-Blender-Set__65146415_0.webp
Crick Crack Pembe Kek Seti- Izgara Seti
Eki Görüntüle 744121 $CRCK_CRACK_Silikon ızgara Seti.webp
3 Lü Gülen Yüz Saklama Kavanozları
$imagesCAEG5YNY.webp
Esse Seramik Tencere Seti
$pr_01_33_min.webp
Biev 4 Lü Kupa
$biev-4lü kupa.webp
Kalpli Tavalar
$PAPILLA_REDO_ROMANTK_TAVA.webp$redio-tek-kalpli--cikarilabilir-sapli-tava.webp
Bambum Bıçak -Tepsi - Kaşık Seti
Eki Görüntüle 744133 $bambum- ekmek bıçağı.webp$bambum-üçgen tepsi.webp$bambum-kare  tepsi.webp$bambum kaşıklık seti.webp
Cam ölçü Kabı
$cam ölçü kabı.webp
Zeytinlikler - Kahveüstü Şablonu
$1_1000_800_4.webp$-3lu-uzun-zeytinlik-cerezlik.webp$kahvesablon-600x600.webp
Tepsi
$biev- tepsi.webp$keyif-tepsisi-modelleri_4-600x405.webp
Çay Seti- Kalpli bardaklar- French Press
$hisar monaco çayseti.webpEki Görüntüle 744165 $Suzgecli-Cay-ve-Kahve-Kupasi-French-Press__78780777_0.webp
Fissler Finecut
$fissler_kitchacc_finecut1_09.webp
Tupperware Grubu
$TUPPERWARE-SIK-SERVIS-.webp$TUPPERWARE-3-SEKERPARE.webp$tupperware - tek parmak.webp$tupperware- tutku.webp$TUPPERWARE-ANTARTIKA.webp$TUPPERWARE-BAHARATCIK-SET-LACIVERT.webp$TUPPERWARE-MIKSIM.webp$tupperware yağdanlık.webp$TUPPERWARE-prensestaci.webp
Su bardakları
$8692952067228_0_304x424.webp

Nevresim Takımları
$nevresim takımı2.webp$nevresim takımı1.webp

Son düzenleme:
Back
X