• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz hazırlığııı :)

bence sen en baştan aç topicini olmaz ki böyle kıyamam her defasında sondan yüklüyosun en başta fotolar yükle. sonra alsan da ilk baştakine eklenebiliyor canım.

Madame Cocodan dün aldıklarım :16:

Eklentiler

• $10381_buyuk_zoom.webp
    $10381_buyuk_zoom.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $Ekran Alıntısı.webp
    $Ekran Alıntısı.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $TISSU Ç.K.- nevrasim takımı.webp
    $TISSU Ç.K.- nevrasim takımı.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $ECRIT- çarşaf.webp
    $ECRIT- çarşaf.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $PHRASE AMERİKAN HAVLU.webp
    $PHRASE AMERİKAN HAVLU.webp
    1 KB · Görüntüleme: 62
tepsilere yorum yapamıcam biliyosun polyester nasıldır fikrim yok :):) görünüşleri çok güzel. artık geldiğinde anlıcaz:) bu arada diğer aldığın ürünlerde hiç sıkıntı yaşamıcaksın tatlım bak gör. madame coco ürünlerine bayılıyorum ben :16:

aldıkların çok ciciiii!!! :16:

tatlimmm geldi tepsiler cok cok guzeller asik oldum. :) ama yuvarlak tepsim catlak geldi. catlak esya ceyize konmazmis iletisime gecip bi daha yollamalarini isticem ;) bi de arkasinda dekor amacli yaziyo ben gayet kahve falan verirken kullanicam yani ;)

tatlimmm geldi tepsiler cok cok guzeller asik oldum. :) ama yuvarlak tepsim catlak geldi. catlak esya ceyize konmazmis iletisime gecip bi daha yollamalarini isticem ;) bi de arkasinda dekor amacli yaziyo ben gayet kahve falan verirken kullanicam yani ;)

ayyy güzel olmalarına çok sevindim bende kullanmayı planlıyorum vallaa süs diye almadım :1:
çatlaksa canım kargoyu açtıktan sonra hemen geri gönderseydin keşkee :( bakalım benimkiler nasıl gelicekler

bilmiyorum acarken ben de catlatmis olabilirim cok guzel ambalajlamislar :) hizlica actim da. ayrica iade olmuyomus kargocunun yaninda acmadim diye. fakat yarin yine aynisindan alicam nasipse madame cocoya gidip. :) o derece begendim yani ^^

bilmiyorum acarken ben de catlatmis olabilirim cok guzel ambalajlamislar :) hizlica actim da. ayrica iade olmuyomus kargocunun yaninda acmadim diye. fakat yarin yine aynisindan alicam nasipse madame cocoya gidip. :) o derece begendim yani ^^

canım geldi kargomm benimde kırık geldi kenarı kuryede beklemeden gittiği için geri veremedim :31: neyse diğer tepsim çok güzel ama nevresim takımı falan bayıldım :16:

allah allah niye kirik geliyolar ki :/ neyse madame coco falan varsa yakininda gidip belki alirsin :) ben kismetse bugun alicam. cok guzel dimi bayildim ben :) nevresimleri de cok guzeldir gercekten. :) gule gule kullan canimcim.

allah allah niye kirik geliyolar ki :/ neyse madame coco falan varsa yakininda gidip belki alirsin :) ben kismetse bugun alicam. cok guzel dimi bayildim ben :) nevresimleri de cok guzeldir gercekten. :) gule gule kullan canimcim.

teşekkür ederim tatlım sende güle güle kullan :16: malesef burda madame coco mağazası yok bidada kırılma tehlikesine karşı kargodan sipariş vermem neyse bizde tekstilleriyle ilgileniriz napalım :1: ama tepsilerin arkasında gerçekten dekoratif amaçlı yazıyo ben büyük almıştım bi tanesini ondada yazıyo şaşırdım

mudo concept buz torbamız

Eklentiler

• $634895495482625625.webp
    $634895495482625625.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 80
uzun zaman olmuş aldıklarımı paylaşmayalı

madame coco battaniyee
$2672880129539_0_304x424.webp

Chakra Havlularım
$634920561634477187.webp$635043106845168106.webp$635043106947348286.webp

3lü Sahan Seti
$KD3SET.webp

Canım yeni çeyizlerin çok güzelmiş özellikle havlularını çok beğendim güle güle kullan

Back
X