pofudukk Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2012 216 8 48 Manisa 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pofudukk #1 kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım yani hep takip ediyordum yeni üye oldum :) fikirlerinize ihtiyacım var kararsız biriyim :) sizce country tarzı için bu nevresim nasıl
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım yani hep takip ediyordum yeni üye oldum :) fikirlerinize ihtiyacım var kararsız biriyim :) sizce country tarzı için bu nevresim nasıl
T tanyas Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2012 1 0 36 Kocaeli 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pofudukk #2 nevresim çok güzel,bunu diğer nevresimlerden ayıran fark nedir ? bende çok yabancıyımda bu konulara :)
nevresim çok güzel,bunu diğer nevresimlerden ayıran fark nedir ? bende çok yabancıyımda bu konulara :)
pofudukk Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2012 216 8 48 Manisa 26 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pofudukk #3 yaseminaytas .!.: nevresim çok güzel,bunu diğer nevresimlerden ayıran fark nedir ? bende çok yabancıyımda bu konulara :) Genişletmek için tıkla... soft renklerde olması ve country tarzı yani doğal şatafatsız sade ve eskiyi andıran bir tarz:)
yaseminaytas .!.: nevresim çok güzel,bunu diğer nevresimlerden ayıran fark nedir ? bende çok yabancıyımda bu konulara :) Genişletmek için tıkla... soft renklerde olması ve country tarzı yani doğal şatafatsız sade ve eskiyi andıran bir tarz:)
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 5.984 90 113 26 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pofudukk #4 Kızlar bende evimi country olarak döşemek istiyorum .. Buda Özdilekten yeni aldığım Miabela Casa yatak örtüm
Kızlar bende evimi country olarak döşemek istiyorum .. Buda Özdilekten yeni aldığım Miabela Casa yatak örtüm
pofudukk Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2012 216 8 48 Manisa 27 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pofudukk #5 LoadedGun .!.: Kızlar bende evimi country olarak döşemek istiyorum .. Buda Özdilekten yeni aldığım Miabela Casa yatak örtüm Eki Görüntüle 452577 Eki Görüntüle 452578 Genişletmek için tıkla... çok çok çok güzelmiş bu :):) ne kadara aldın canım. bende taçtan dört mevsim country takımını almıştım inan o da çok güzel ama seninkine bayıldım::)
LoadedGun .!.: Kızlar bende evimi country olarak döşemek istiyorum .. Buda Özdilekten yeni aldığım Miabela Casa yatak örtüm Eki Görüntüle 452577 Eki Görüntüle 452578 Genişletmek için tıkla... çok çok çok güzelmiş bu :):) ne kadara aldın canım. bende taçtan dört mevsim country takımını almıştım inan o da çok güzel ama seninkine bayıldım::)
pofudukk Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2012 216 8 48 Manisa 27 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pofudukk #6 işte benim aldığım bu fiyatı 150 tl ve mavisi yeşilide vardı :)