Çeyiz hazırlıkları, yardımınıza ihtiyacım var kızlar :)

FrKafka

Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor!
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
4.217
8.682
Bazı konularda fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :KK54:

Öneriler doğrultusunda mesajımı yeniden düzenledim Hoppa

Koltuk takımım
esya -Venice-Koltuk-Takimi-1.jpg

esya koltuk takımı kumaşı.jpg Biri pudra pembesi biri mavi iki adet üçlü koltuk olacak

esya- yemek odası.jpg

Yemek odası takımım

sandalye.jpg
Yemek odası sandalyem
kasmir-hali-utopia-m042-15-kmk-kemik-2053-700x700.jpg

Odanın halısı öneriler doğrultusunda bu olacak Hoppa

20150622_170305.jpg

Perdem pudra pembesi :KK37:

Bench için fikirler istemiştim, mobilyamın ve sandalyemin ayaklarına uygun olarak bundan olsun istiyorum
Rengide ellanazın önerisi ile pembe olacak inşallah :KK36:

puf.jpg

Eklentiler

• parke.jpg
    parke.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 1.690
  • halı.jpg
    halı.jpg
    293 KB · Görüntüleme: 807
  • ince puf.jpg
    ince puf.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 590
  • puf.jpg
    puf.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 583
  • benim istediğim puf.jpg
    benim istediğim puf.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 590
  • harmoni 500 tl-1.jpg
    harmoni 500 tl-1.jpg
    222,1 KB · Görüntüleme: 1.294
Son düzenleme:
Mutfağa gelirsek;

mutfak.jpg mutfakadsız2.jpg mutfaktefal set.jpg mutfakemsan aragon çaydanlık.jpg mutfakAdsıza.jpg mutfakAdsız.jpg mutfakarnica tost makinesi.jpg

Bunlar çeyizim için aldıklarım :KK23:

Çay bardağı olarak lav çay bardağı.jpg
Lavın bu serisini almayı düşünüyorum. Bulaşık makinesine koyulduğunda üzerindekiler gidiyor ve çiziliyor diye duydum. Kullanan var mı? Önerir misiniz?

Su ısıtıcısı olarak
mutfakfakir su ısıtıcısı.jpg
Fakirin bu modeli çok hoşuma gidiyor. Önerir misiniz? Nette pek fazla yorum bulamadım. İçinin rezistansı hakkında çok net bilgiye de rastlamadım kararsız kaldım.

mutfakporselen çaydanlık.jpg
Porselen çaydanlık çok hoşuma gidiyor almak istiyorum ama kahvaltı takımımdaki çaydanlıkta ateş üzerinde kullanabiliyor demlik olarak ve çelik bir tane aldığım için gerek yok dedi annem. Porselen kullananız var mı memmun musunuz?

Ankastre setim siyah
ankastre setim.jpg
Bulaşık makinem ve buzdolabım inox

bulaşık makinem.jpg samsung_buzdolabi.jpg

Mutfak için de halı önerisi istiyorum ayrıca.

Mutfağım beyaz olacak, tezgah siyah ve seramikleri şu şekilde
mutfak seramiği.jpg
Mutfağım böyle nerdeyse sadece tezgah siyah

Buna göre halı olarak
mutfak halısı.jpg
bunu beğendim sizce nasıl olur?

Yatak odası için de halı önerisi istiyorum :oops:

esya-yatak odası.jpg

Bunu beğendim ama o_O
yatak odası halısı.jpg

Güzel olur mu? Yoksa görselde ki gibi Patchwork tarzı bir şey mi almalıyım?

Tekstil ürünlerimde bunlar :KK51:

battaniye.jpg nevresim takımı.jpg uyku seti.jpg microfiber çift kişilik yorgan ve yastık seti.jpg bornoz seti.jpg saten wedding set.jpg

Şimdilik fazla bir şey almadım. Hepsi Karacanın geçen sene set olarak almıştım içinde 1 adet battaniye, 1 adet nevresim takımı, 1 adet uyku seti, bornoz takımı ve mikrofiber yastık-yorgan seti vardı. Ek olarak saten pike takımı aldım sanırım yeterli :KK64:

Bunlarda aldığım diğer ürünler :KK37:

115040465-1-electrolux_ultra_silencer_usorigindb_elektrikli_su.jpg ütüm.jpg havlu.jpg ikea mumluk.jpg banyo seti.jpg
Banyo setini henüz almadım ama almayı düşünüyorum çok beğendim o yüzden ekledim
Hoppa

Hangi birine cevap versem acaba :oops: Selam canım öncelikle hayırlara vesile olmasını dilerim aldıklarını da güle güle kullan inşallah.:nazar:
Ben ilk resimdeki halıyı beğendim açıkcası sadece görsel olarak değil renk olarak çok uyacağını düşünüyorum.(1.) ve tabi ki sizin beğendiklerinin 2.cisi yani koyu gri olan bench harika bence. sehpa konusunda eve göre değişir yani oda küçük mü büyük mü? yoksa gayet şık. Mutfak için aldıklarınızı çok beğendim Lav bende aldım ama henüz ben hiçbirisini kullanamadım onun için yanlış bilgi vermek istemem.. bu arada mutfak ve yatak odası için seçilen halılar çok zevkli bir seçim..
Kısacası ba-yıl-dım.:KK37: Allah tamamını erdirsin.

Hangi birine cevap versem acaba :oops: Selam canım öncelikle hayırlara vesile olmasını dilerim aldıklarını da güle güle kullan inşallah.:nazar:
Ben ilk resimdeki halıyı beğendim açıkcası sadece görsel olarak değil renk olarak çok uyacağını düşünüyorum.(1.) ve tabi ki sizin beğendiklerinin 2.cisi yani koyu gri olan bench harika bence. sehpa konusunda eve göre değişir yani oda küçük mü büyük mü? yoksa gayet şık. Mutfak için aldıklarınızı çok beğendim Lav bende aldım ama henüz ben hiçbirisini kullanamadım onun için yanlış bilgi vermek istemem.. bu arada mutfak ve yatak odası için seçilen halılar çok zevkli bir seçim..
Kısacası ba-yıl-dım.:KK37: Allah tamamını erdirsin.

Aleykumselam canımHoppa
Çok teşekkür ederim :KK68:bi an hiç kimse buraya bakmayacak sandım acaba BDV'ye mi açsaydım diye düşünmedim değil :KK53:

Beğendiğin halıyı annemde çok beğendi büyük ihtimal o olacak :KK16:
Koyu gri bench bakalım nişanlımla anlaşabilirsek o_O
Ortaya 6 metrekare halı gidecek nerdeyse yani alanım var sehpa koymak için ama şimdilik rafta sanırım o

Amin canım, beğenmene çok sevindim teşekkür ederim güzel fikirlerin için :KK68:

Bazı konularda fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :KK54:
Doğru yer burası mı bilmiyorum ama hepsi için ayrı ayrı konu açmak istemedim zira aldığımız bütün her şey çeyiz sayılır diye düşünüyorum :)

Öneriler için önce salondan başlayalım:oops:
Koltuk takımım iki tane üçlü, berjeri yok renkleri de mavi ve pudra pembesi olacak.
Yemek grubunu da ekledim sandalyesi oradaki beyazlar değil deri kaplamalı ahşap sandalye olacak
Parkemin rengi de gri kül meşe. Duvarlarımın rengi kum beji olacak.

Eki Görüntüle 1573037 Eki Görüntüle 1573040 Eki Görüntüle 1573038 Eki Görüntüle 1573041 Eki Görüntüle 1573043

Bu durumda sizden 1. olarak halı önerisi istiyorum
Şu iki modeli ben çok beğendim ikisi arasında kararsız kaldım siz hangisini önerirsiniz?

Eki Görüntüle 1573054 Eki Görüntüle 1573055

Ben klasik tarzda halı sevmiyorum. Biraz modern ve farklı olsun istiyorum tabi başka önerileriniz olursa onlara da göz atarım Hoppa

2. olarak yemek odasına ben 4 adet sandalye aldım bi adet bench istiyorum. Nişanlımla bench konusunda anlaşamadık o_O
O ince klasik benchlerden istiyor ben süngeri biraz daha kalın ve modern olsun istiyorum.
Eki Görüntüle 1573062 Nişanlımın beğendiği bench.

Eki Görüntüle 1573064 veya Eki Görüntüle 1573065 bende bu tarz daha modern bir şey istiyorum.
Sizce hangisi?

Bir de ben ortaya güzel bir sehpa istiyorum şunun gibi

Eki Görüntüle 1573087
Kv orta sehpa alanı daraltır gerek yok falan dedi, nişanlımda alacaktı sonraya bıraktı o parayı bahane ediyor ama sanki anneden etkilendi gibi geldi. Sizce sehpa alanı daraltır mı ben güzel durur diye düşünüyorum ama o_O

Mutfağa gelirsek;

Eki Görüntüle 1573088 Eki Görüntüle 1573089 Eki Görüntüle 1573090 Eki Görüntüle 1573091 Eki Görüntüle 1573092 Eki Görüntüle 1573093 Eki Görüntüle 1573094

Bunlar çeyizim için aldıklarım :KK23:

Çay bardağı olarak Eki Görüntüle 1573096
Lavın bu serisini almayı düşünüyorum. Bulaşık makinesine koyulduğunda üzerindekiler gidiyor ve çiziliyor diye duydum. Kullanan var mı? Önerir misiniz?

Su ısıtıcısı olarak
Eki Görüntüle 1573098
Fakirin bu modeli çok hoşuma gidiyor. Önerir misiniz? Nette pek fazla yorum bulamadım. İçinin rezistansı hakkında çok net bilgiye de rastlamadım kararsız kaldım.

Eki Görüntüle 1573099
Porselen çaydanlık çok hoşuma gidiyor almak istiyorum ama kahvaltı takımımdaki çaydanlıkta ateş üzerinde kullanabiliyor demlik olarak ve çelik bir tane aldığım için gerek yok dedi annem. Porselen kullananız var mı memmun musunuz?

Ankastre setim siyah
Eki Görüntüle 1573107
Bulaşık makinem ve buzdolabım inox

Eki Görüntüle 1573109 Eki Görüntüle 1573110

Mutfak için de halı önerisi istiyorum ayrıca.

Mutfağım beyaz olacak, tezgah siyah ve seramikleri şu şekilde
Eki Görüntüle 1573102
Mutfağım böyle nerdeyse sadece tezgah siyah

Buna göre halı olarak
Eki Görüntüle 1573104
bunu beğendim sizce nasıl olur?

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın hepsini:nazar:
Halı konusunda ben 2.halıyı sevdim sanki ilk halı göz yoruyor gibi. Daha klasik bir hava katar salona ve modern bir sehpa alamazsın sanki:KK16:

Benchlerde ise bence de modern tarz daha uygun olur sanki ama ayakları çarpı şeklinde olan çok kaba geldi gözüme.

Lav çay bardakları iyi hoş ama sürekli elinde yıkaman gerekecek. Uzun vadede çok kullanışlı olmayacaktır. Porselen çaydanlıkta çelik çaydanlık kadar kullanışlı değil üstü çok ısınıyor ben biraz sakarım elimi yakıyorum sürekli:mad:

Mutfak halısını çok beğendim renk katacaktır mutfağa ama perde ve mutfak masasında desen kullanmaman gerekir bunu alırsan.

Yatak odası için ise resimdeki patchwork halı daha şık olmuş gibi geldi bana.

Umarım hepsini cevapladım:KK25:

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın hepsini:nazar:
Halı konusunda ben 2.halıyı sevdim sanki ilk halı göz yoruyor gibi. Daha klasik bir hava katar salona ve modern bir sehpa alamazsın sanki:KK16:

Benchlerde ise bence de modern tarz daha uygun olur sanki ama ayakları çarpı şeklinde olan çok kaba geldi gözüme.

Lav çay bardakları iyi hoş ama sürekli elinde yıkaman gerekecek. Uzun vadede çok kullanışlı olmayacaktır. Porselen çaydanlıkta çelik çaydanlık kadar kullanışlı değil üstü çok ısınıyor ben biraz sakarım elimi yakıyorum sürekli:mad:

Mutfak halısını çok beğendim renk katacaktır mutfağa ama perde ve mutfak masasında desen kullanmaman gerekir bunu alırsan.

Yatak odası için ise resimdeki patchwork halı daha şık olmuş gibi geldi bana.

Umarım hepsini cevapladım:KK25:

Oncelikle cok tesekkur ederim :KK36:

Halida kararsiz kaldim o kadar hali icinden eleyip bu ikisine kaldim iste gercegini gorunce kararimi vercem sanirim :KK16:

Bench icin bir model daha buldum ama yuklenmiyor suan o_O

Mutfak perdem sadece sadece uzerinde pembe gri küçük cizgilet var ara ara, masam desensiz olacak zaten

Cevaplarin icin cok tesekkur ederim :KK54:Hoppa

Hepsi çok güzel,keyifle kullanın. Halı 2.daha uygun gibi mobilyalarınıza. Çay bardaği konusunda paşabahçenin istanbul serisine bakın derim,çok guzeller. Ben kullaniyorum zevkle. Bench konusunda nisanlinizın beğendiği daha cok country tarzina uyum sağlar gibi geldi ayaklarindan dolayi,sizin tercihiniz mobilyaniza daha çok uyacak gibi. Hatta ayaklari daha düz bile olabilir sandalye ve koltuklarınızın ayak kesimleri düz sanıyorum. Orta sehpa yerine C şeklinde sehpalar var ben kullaniyorum hem kullanışlı hem şık,tavsiye ederim,bir bakın isterseniz alternatif olarak.

Hepsi çok güzel,keyifle kullanın. Halı 2.daha uygun gibi mobilyalarınıza. Çay bardaği konusunda paşabahçenin istanbul serisine bakın derim,çok guzeller. Ben kullaniyorum zevkle. Bench konusunda nisanlinizın beğendiği daha cok country tarzina uyum sağlar gibi geldi ayaklarindan dolayi,sizin tercihiniz mobilyaniza daha çok uyacak gibi. Hatta ayaklari daha düz bile olabilir sandalye ve koltuklarınızın ayak kesimleri düz sanıyorum. Orta sehpa yerine C şeklinde sehpalar var ben kullaniyorum hem kullanışlı hem şık,tavsiye ederim,bir bakın isterseniz alternatif olarak.

Çok teşekkür ederim :KK68:
Evet sanırım 2. halıyı alacağım, benim için bi küçük boy getirtmişlerdi gittim gördüm çok beğendim. Mobilyalarıma daha güzel uyuyor.
Paşabahçe İstanbul serisi güzelmiş. Bir sette ondan alırım artık :KK37:

Bench'te şöyle bir model buldum. Hem koltuklarımın ayaklarına hem sandalye ayaklarına uyum sağlıyor.

benchh.jpg Ancak benim sandalyeler gri-deri bu gri deri olsa çok boğar bej tonları olur mu acaba?o_O

Bu C şeklinde sehpalar nasıl canım fotoğraf ekleyebilir misin?Hoppa

Çok teşekkür ederim :KK68:
Evet sanırım 2. halıyı alacağım, benim için bi küçük boy getirtmişlerdi gittim gördüm çok beğendim. Mobilyalarıma daha güzel uyuyor.
Paşabahçe İstanbul serisi güzelmiş. Bir sette ondan alırım artık :KK37:

Bench'te şöyle bir model buldum. Hem koltuklarımın ayaklarına hem sandalye ayaklarına uyum sağlıyor.

Eki Görüntüle 1580733 Ancak benim sandalyeler gri-deri bu gri deri olsa çok boğar bej tonları olur mu acaba?o_O

Bu C şeklinde sehpalar nasıl canım fotoğraf ekleyebilir misin?Hoppa
Yanlış oldu. Aşağıda düzenledim

Son düzenleme:
Screenshot_2015-07-12-02-06-37.png
C sehpa dediğim bunlar canım,2 tane var bende beyaz,çok kullanışlı. Koltuğun altına giriyor ayak kısmı ve koltuğa güzelce yanasıyor,misafir gelince çay ikramında yada kızım yemek yerken çok rahat ediyorum. Kesinlikle almalisın.
Halı gercekten güzeldi,hemde daha modern bir şeçimdi,doğru teecih olmus,güle güle kullan.
Paşabahçe İstanbul serisini severek kullanıyorum,tavsiyemdir sade şık.
Bench gayet uyumlu model olarak ve griye mor,pembe,sarı,turuncu (pastel tonlarda tabi) çok yakışır hemde biraz renk katmiş olursun. Perdelerini aldınmı bilmiyorum ama fon perdenide bench'e yakın tonlarda seçersen ekstra canlılik katabilirsin.
Keyifle kullan tekrar,Rabbim mutlulukla içine sindirerek kullanmayı nasip etsin.

Eki Görüntüle 1580767 C sehpa dediğim bunlar canım,2 tane var bende beyaz,çok kullanışlı. Koltuğun altına giriyor ayak kısmı ve koltuğa güzelce yanasıyor,misafir gelince çay ikramında yada kızım yemek yerken çok rahat ediyorum. Kesinlikle almalisın.
Halı gercekten güzeldi,hemde daha modern bir şeçimdi,doğru teecih olmus,güle güle kullan.
Paşabahçe İstanbul serisini severek kullanıyorum,tavsiyemdir sade şık.
Bench gayet uyumlu model olarak ve griye mor,pembe,sarı,turuncu (pastel tonlarda tabi) çok yakışır hemde biraz renk katmiş olursun. Perdelerini aldınmı bilmiyorum ama fon perdenide bench'e yakın tonlarda seçersen ekstra canlılik katabilirsin.
Keyifle kullan tekrar,Rabbim mutlulukla içine sindirerek kullanmayı nasip etsin.

Aa evet bunlari ben de begeniyorum hatta gecenlerde gezerken gözüme ilişti ama metal ayakli diye incelemedim. Boyle fotograflarda ki gibi ahsap ayakli bulursam alicam iyi hatirlattin canım, netten bi bakayim bunlara.

Perdelerimi aldim fonlar pudra pembesi canım, banki da pembe yaptirabilirim renk katar dogruHoppa

Guzel fikirlerin ve dusuncelerin icin tekrar tesekkur ederim canim, rabbim herkese evinde saglikla, mutlulukla oturmayi nasip etsin insallah :KK36:

Aa evet bunlari ben de begeniyorum hatta gecenlerde gezerken gözüme ilişti ama metal ayakli diye incelemedim. Boyle fotograflarda ki gibi ahsap ayakli bulursam alicam iyi hatirlattin canım, netten bi bakayim bunlara.

Perdelerimi aldim fonlar pudra pembesi canım, banki da pembe yaptirabilirim renk katar dogruHoppa

Guzel fikirlerin ve dusuncelerin icin tekrar tesekkur ederim canim, rabbim herkese evinde saglikla, mutlulukla oturmayi nasip etsin insallah :KK36:
Ahşap bulursun canım,benimkiler düz beyaz ahşap,orta sehpadan daha fazla işe yarıyor. Kesinlikle bakmalisin.
Pembe griylede güzel olur,çok iyi bir seçim bence.
Rica ederim, amin inşallah :KK68:

Hem balayında hem evde giymeye birkaç pijama takımı :oops:
pijama takımı.jpg

gecelik.jpg

yazlık takım.jpg

kışlık takım.jpg

slikon şeyler.jpg

tuzluk biberlik.jpg

bunlar da mutfağıma :KK22:

canım selam, aldıkların çok gzel ozellkle mobilya secimlerin bir harika. Kettle olarak fakir in begendiğin modeli görünüş olarak güzel ama bence kalite acısından kenwood un çok benzer bir modeli var kırmızı ve tombik aynen böyle daha bile şık :) bide ona göz at istersen. hali olarakta bence ikincisi çok çok daha güzell nereden beğendin? ve koltuk takımı yemek odası sandalye bunların markalarınıda söyleyebilir misn canım çok zevkli buldm gerçekten :) güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin Allah hepimize :cool:

X