çeyiz hazırlıyorum

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
sevgili hanımlar ben çeyiz hazırlığı yapıyorum ama yeni işe girdim o nedenle elimde param yok, bir aya kadar geçecek inşallah ... ankara da uygun fiyata çeyizlik mutfak, banyo, yatak odası malzemeleri alabileceğim nereler var? bilgi verirseniz sevinirim bende keşfettikçe paylaşırım ...

canım indirimler nerdeyse bitti malesef. bir ara nevresim takımları mutfak tekstilleri fiilan cok ındırımlıydı english home da filan. mesela mutfak önlügü 8 liralara tutacaklar 5 lıralara dusmustu ama ben de kacırdım onları malesef. sadece nevresım yakaladım ben. ama agustosta bı daha ındırım oluyormus ozellıkle pıke takımlarında.
bence paranı bırıktır bır kac ay mumkun oldugunca baska bır sey alma ve ındırım gordukce yavas yavas al.
ben suan ogrencıyım harclıgımı bırıktırıyorum 4 aydır kendım ıcın aldıgım tek sey gecen gun gordugum dayanamadıgım ayakkabı oldu onun dısında sınavlara ve ceyızlık malzemelere gıdıyor param :)

anladım canım çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum biriktirmeye başlıcam canım aslında şu ara çalışmadığım için nişanlım maddi yardım ediyodu onun parasını harcamaya kıyamadım artırdım ama düğünden sonra eşime vermeyi düşnüüyorum onu sıkıştığında

Canım aramıza hoş geldin. Öncelikle allah yardımcın olsun zira evlilik hazırlıkları zor işler. Ben Ankaralıyım o yüzden sana önerebileceğim yerler samanpazarı var orada herşey toptan fiyatına perakende satılır. Tavsiyem alışverişe başlamadan önce oraları bi gezip fiyat ve fikir edin. Elinde hazır paran yoksa da kredi kartıyla internetten siteleri takip ederek taksitle bir sürü şey alabilirsin ben öyle yaptın. Paran olsuysa gidip nakit aldım olmadığı zamanda biraz biraz taksitle aldım. Umarım yardımcı olabilirim.

benim kredi kartım yok ki hayatım keşke olsa ... aslında nişanlım kartımı kullanabilirsin diyo ama çekiniyorum, işe yni girdiğim içinde korkarım çıkarttırmaya. saman pazarı iyi fikir oldu bana gerçekten çok teşekkür ederim, nişanlım maddi destek sağlıyodu az az onları biriktirdim harcamaya kıyamadım ama onları da evimiz olunca nişanlıma vericem, maaşımı bi alıyım da inşallah başlıcam bende almaya az az

valla canım benim aynı durumdayım bende o yüzden kredi kartına sarıldım bakalım hayırlısı geri nası ödeyeceksek :/ fakat ben internette bir yer buldum tüm ürünler markalar var ve fiyatları da bayaa uygun gibi geldi.Kargo hizmeti falan da iyi kısa sürede getiriyolar sanırım ordan devam edicem alışverişe tabi başka güzel bir yer bulursam ordanda alışveriş yaparım ama kimse yeni bir yer söylemiyor ki

Konu 4 yıllık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…