Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çeyiz için beyaz eşya önerileriniz.

s_irine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
500
5
46
Ankara
Arkadaşlar merhaba.Ben beyaz eşya araştırması yapıyorum genel olarak ve baktıgımda hepsinin toplu yazıldıgı bi yer bulamadım ve burda konu açtım:)Erkek arkadaşım çeyizi için beyaz eşya alacak ve ne alacağımıza karar veremedik.Çok fazla bi bütçemiz yok 3000-3500 civarı.Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

tek kelımeyle arcelıkkk... bende aldım beyaz esyalarımı.. mutfak dolabına yerlestırmeden tabakları falan yıkadık bulasık makınemde.. o kadar sessız kı makıne calısıp calısmadıgını unutuyorum..:S ama super yıkıyor.. camasır makınası desen benden akıllı neredeyse herseyın derecesını kendısı ayarlıyo.. sen hıc oynamıyorsun derece ayarıyla... buzdolabımda cok guzel ve cok soguk yapıyor..:) hepsını 5 bıne cıkardık bızde mıkro dalga ankstre takım buzdolabı camasır ve bulasık makınası...

Ankastre oldugu için olabilir biz ankastre almıyacagız.kafamda arçelik yok.birileriden son 5 yılda bütün üretimlerinde hata var diye duyuştum ve etkilenmişim açıkcası.

Bizde arçelik almıştık hepsini sonra akrabalarım tanıdıklarım falan bana hep dediler keşke arçelik almasaydın diye.. Eski ürünleri çok sağlammış arçeliğin ama son bi kaç yıl için aynı şeyleri söylemiyo kimse çoğu kullanan şikayetçi. Bizde iptal ettirdik arçeliğe gidip. Sadece çamaşır makinesini arçelikten aldık. Onuda çok beğenmiştik ondan değiştik şans bakalım inşallah iyi çıkar. Bulaşık, buzdolabı, ankastre ocak,davlumbaz,fırın boschtan aldık. Çamaşır makinesini de arçelikten aldık. 5.100 falan tuttu hepsi.

Bende bosch yada sıemens istiyorum ama bakalım.İnşallah memnun kalırsınız.Binbir hevesle ve emekle alınıyo.

merhabalar ben 5 yıllık evliyim buzdolabım ve fırınım bosh bulaşık makinem de Hoover ama gayet memnunum.belki sana bi fikir olabilir.Alman malından şaşma bence.. Ayrıca evlenmek zor zanaat, Allah kolaylık versin ..

Öyle valla.Bakıyoruz herşey ateş pahası.Arkanda bi destegin olmayınca zor oluyo.Bense siz gibi düşünüyorum.Bi kere olsun temiz olsun Alman malı olsun.Kafamız rahat olur en azından.

benimde senin gibi bir desteğim yoktu ailem desen yok eşimin ailesi ı ıh..Allah evlenenle ev kurana yardım edermiş,kafanı yorma herşeyin hallolur inşllh.bizim tek avntajımız peşin ödememizdi.pazarlık filan derken biraz uygun fiyata almıştık..mesela hoover markada çok şüphem olmuştu.ama çok şükür bi sorun çıkarmadı hatta gayet iyi çalışıyor..

Bende ailemden çok bişey bekleyemiyorum ama ben yıllardır çalıştıgım için aldım bütün üstüme düşeni ama erkek arkadaşımın babası erken yaşta vefat etmiş ve oda ailesine destek olmak zorunda kalmış çalıştıklarıyla.Şimdi daha yeni yeni para biriktiriyo.

alışıyor olman büyük avantaj,ben çalışmıyordum ve eşimin işi yoktu tanıştığımızda..sadece bekledik vee eşim çok iyi bi maaşla bi fabrikaya girdi.herşeyimizi kendimiz aldık ve ödedik.dediğim gibi bu gibi şeyleri çok düşünmemek lazım önemli olan birbirinize olan sevginiz.bunlar amaç değil araç.unutmamak gerek..

Son düzenleme:
Beyaz eşya aldık 5.100 kadar tuttu şimdi eşya araştırıyorum onlarda bi hayli tuzlu. Koltuk takımları yatak odası Lcd tv falan filan derken onlar kaça çıkıcak bakalım. Bizde sıfırdan başladık herşeye Allah yardımcımız olsun. Ne diyim.

Çok şükür ikimizinde işi var bi şekilde öddenir ama önümüzde aşmamız gereken büyük bi yol var ve ikimizde telaşlanıyoruz.Allah büyük.Sizide tebrik ediyorum herkes sizin gibi düşünüp davranamayabilir ama sabırınızın sonu size selamet getirmiş.İnşallah mutlu olursunuz hep.

Evlenen arkadaşlarıma bakıyorum ne olursa olsun bişeyler eksik kalıyo ve sonradan tamamlanıyo.Herşey ateş pahası bazen işin içinden nasıl çıkcaz diye düşünüyoruz valla.

Canım benim beyaz eşyalarım bugün taze taze alındı

Buzdolabı: samsung 476 litre
Bulaşık Makinası: Electrolux 5 programlı
Çamaşır Makinası: Aeg Lavamat 7 kg

Toplamda 3500 tuttu

merhaba...

buzdolabı ve çamaşır makinesi için samsung'a bakabilirsiniz.. hem kaliteli hem de uygun fiyatlı..

ama fırın ve bulaşık makinesi için bocsh tavsiye ederim

Canım benim beyaz eşyalarım bugün taze taze alındı

Buzdolabı: samsung 476 litre
Bulaşık Makinası: Electrolux 5 programlı
Çamaşır Makinası: Aeg Lavamat 7 kg

Toplamda 3500 tuttu

Hayırlı ugurlu olsu:)Çamaşır makinesini neden 7 kg aldınız?Doldurabilecekmisiniz.Ben en fazla 5kg diye düşünmüştüm

Hayırlı ugurlu olsu:)Çamaşır makinesini neden 7 kg aldınız?Doldurabilecekmisiniz.Ben en fazla 5kg diye düşünmüştüm

7 kg daha iyi canım ya...

ben 5 kg aldım. şimdi çocuklar oldu fenalık geçiriyorum yetmiyor... çamaşır makinesi öyle 2 yılda bir değiştirilen bir şey de değil ki... benim 10 yıl oldu.. makine bir kere bile arıza yapmadı..bi bozulsun hayırlısıyla 10 kg'luk alıcam:))))

Samsung beyaz eşyada nasıl hiç fikrim yok.Etrafımda kullananda yok.Ama bi kaç samsung tel. tecrübem oldu ondan beri pek sıcak bakmam.

sirine
ben 2 senelik evliyim
beyaz eşyalarım siemens
ben çok memnunum, yalnız ben baya bir para vermiştim

eğer imkanım olsaydı, buzdolabımı sharp ya da samsung alacaktım
elektrolux/aeg alabilirsin eşyalarını o da çok iyi marka
bende 1 sene araştırmıştım, karıştırmadığım forum sitesi kalmadı
ama bizim eşyalar dediğim gibi pahalıya mal oldu, o kadar k.k. limitlerimiz yoktu, tanıdığımız siemens bayisi olduğu için
ona elden ödeme yaparak aldık ama yinede çok memnunum beyaz eşyalarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…