cnm çeyiz için özel bi site bilmiorum ama trendyol markafoni ve limangoya arada ev tekstili dekorsayonu vs.. ürünleri geliyo gönül rahatlığyla alabilrsn diğer siteler hakkında yorum yapamam ama bu 3 siteden sürekli alışveris yapıyorum
Kızlar herkese selam , tatlı bir telaş içindeyiz eksiğimiz çok...çoğumuzun da bütçesi kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmak daha avantajlı.kırılmayacak şeyleri ben de netten almayı düşünüyorum.nevresimler banyo takımları pikeler vs. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? tavsiyeleriniz üzerine bende o sitelerden alışveriş yapacağım. gönderisi hızlı olan ve güvenilir siteleri önerilerinizi bekliyorum herkese teşekkürlerr:)
Kızlar herkese selam , tatlı bir telaş içindeyiz eksiğimiz çok...çoğumuzun da bütçesi kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmak daha avantajlı.kırılmayacak şeyleri ben de netten almayı düşünüyorum.nevresimler banyo takımları pikeler vs. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? tavsiyeleriniz üzerine bende o sitelerden alışveriş yapacağım. gönderisi hızlı olan ve güvenilir siteleri önerilerinizi bekliyorum herkese teşekkürlerr:)
dekoreko
evim.net arkadaslar bana önermişti ama henüz alısvris yapmadım ben
ben netteucuzluk.com u tercih ediyorum.gayet hızlı gönderiyorlar.hemde fiyatlar uygun.
Siteyi inceledim fiyatlar uygun görünüyor, güvenilir mi peki?
bide şunu merak ediyorum, elektronik bişey aldınız mı? garanti işi nasıl oluyor bu durumda
Evtekstilibul.com | Evinizin Dnyas Burada
MAURER AVM - Sarev, Ta, zdilek, Cotton Box nevresim takmlar
www.nevresimdunyası.com
kesinlikle tavsiye ederim...
site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama?
canım yerinde olsam böyle özel birşeyi internetten filan almam gider görerek dokunarak alırım. İnternette koydukları resimler ile gelen ürün arasında renk kalite vs farklılığı oluyor. bence git ve yerinden al başka şeylerde tasarruf etmen yararına olacaktır.
canım yerinde olsam böyle özel birşeyi internetten filan almam gider görerek dokunarak alırım. İnternette koydukları resimler ile gelen ürün arasında renk kalite vs farklılığı oluyor. bence git ve yerinden al başka şeylerde tasarruf etmen yararına olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?