çeyiz için küçük adımlar.....

ilk olarak nereden başlamalıyım

• mutfak

OY: 37 88,1%
  • çul çabut

OY: 6 14,3%

• Ankete Katılan
    42
ütü ve süpürgeyi alarak başladım :KK49:
önce en temel ve pahalı ürünleri alma düşüncesindeyim :KK69:

ama uyumsuz olmazmı o zamanda
doğru diyosun olabilir.
ama zaten aklında renklerle ilgili fikrin vardır. önce dekorasyon sitelerini gez. evlere bak, ne kullanılmış, aşağı yukarı mobilya, halı, aksesuar fikrin olur. sonra bazı eşyalar var ki her şeyle uyumlu olur. o tarz şeylerden başla.
bazı arkadaşlarım var, bi vazoya göre ev düzüyorlar:KK48: yani ihtimal çok. ama çelik tencere, çatal bıçak alsan kimseye zararı olmaz. ama teflonda işe renk giriyor sonraya bırakabilirisin. pembesi var, moru var....

20140929_110335.webp

doğru diyosun olabilir.
ama zaten aklında renklerle ilgili fikrin vardır. önce dekorasyon sitelerini gez. evlere bak, ne kullanılmış, aşağı yukarı mobilya, halı, aksesuar fikrin olur. sonra bazı eşyalar var ki her şeyle uyumlu olur. o tarz şeylerden başla.
bazı arkadaşlarım var, bi vazoya göre ev düzüyorlar:KK48: yani ihtimal çok. ama çelik tencere, çatal bıçak alsan kimseye zararı olmaz. ama teflonda işe renk giriyor sonraya bırakabilirisin. pembesi var, moru var....
aslında önce korkmaz tam takım çelik seti alıyım diye düşündüm ama karar veremedim

aslında önce korkmaz tam takım çelik seti alıyım diye düşündüm ama karar veremedim
aferin bak doğru al. korkmazın her şeyini alabilirisn. her şeyi mükemmel.
korkmaz-a2450-riva-catal-kasik-bicak-seti-x.jpg
benim çatal-kaşık tkım korkmaz ahan da bunlar, harikalar, riva modeli
perla8b.jpg
bunlar da tencere setim. harikalar.

süpürge falandamı

Evet canım onuda ben aldım,ayaklı süpürge ve normal bir süpürge aldım.Ütü ,tost makinası,mutfak robotu,su ısıtıcısı,çaycı,blendar seti,mikrodalga fırın,kahve makinesi,yumurta pişirme makinesi,elektrikli annemim kullandığı çok memnun olduğumuz bir elektrikli ızgara vardı ondan aldım... Ben önce bunlardan başladım...

aferin bak doğru al. korkmazın her şeyini alabilirisn. her şeyi mükemmel.
korkmaz-a2450-riva-catal-kasik-bicak-seti-x.jpg
benim çatal-kaşık tkım korkmaz ahan da bunlar, harikalar, riva modeli
perla8b.jpg
bunlar da tencere setim. harikalar.
tencere setinin aynısını alcam ama benımkınde demlık ve cezvede var

Back
X