• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalar çeyiz almaya başlamalımıyım

Arkadaşlar yazmış altın al at sağlam bir yere gerekirse kasa kirala güvenlik için.Çeyiz dediğin zaten parayla hemen hallolur alıp alıp eve yığmak çok saçma evlendiğin zaman önceden aldıklarını beğenmeyecek yeni çıkanları daha güzel bulacaksın ne gerek var??? Altın al altın en iyi yatırım.....

annem yaşımın geldiğini çeyiz almaya başla diyip duruyor ben daha erken diyorum çünkü evlilik gönlümden geçmiyor başlamak istesem nerden başlarım

Evlenirken bı kadının en güzel çeyizi koluna taktiği altın bilezigidir.

Eğer bir mesleğin yoksa vaktini ve birikimini bu mesleği edinmeye harcamalisin.

annem yaşımın geldiğini çeyiz almaya başla diyip duruyor ben daha erken diyorum çünkü evlilik gönlümden geçmiyor başlamak istesem nerden başlarım
Gerek yok ya onun yerine altın yap. Ablam yaptı da ne oldu yaş 39 kaldı evde çeyizleri bana verdi..

En iyisi altın almak. Ama seccade, yazma vb eşyaları ufaktan yaptırmak iyi olur.

Benim arabam vardı . Nişanlancaktim sattim çeyiz falan aldim nişan işlerini hallettim. Ama 1.5 sene nisanli kaldım. Evlendim bu seferde bazı sebeplerden dolayı yine 1.5 sene çeyizimi kullanamadım. Ve arabayı sattığıma çok pişman oldum……
Nasıl bir çeyiz o araba satacak kadar ya araba şahin falandı ya da gittin 100 bin tlye yemek takımı aldın yazık olmuş cidden 1.5 senede taksit taksit öderdin

Bence alma ne yapacaksın hele seccade yazma dantel bunlara para harcama hiç kimse kullanıyor onları artık oyalı moyalı babaannem bana bi yatak seti yaptırmış 10 bin tl 2000 tl namaz örtüleri şok oldum gerek yok. Git altın al motor al gez toz karşına biri çıkarsa 2 ayda evlenecek değilsin ya her yer taksit yapıyor artık gider alırsın ben nişanlıyım yeni başladım onu da kendi evime çıktım kullanıyorum eşyaları. Hani evde koyacak yer bile yok artık evlenemezsen bakar üzülürsün çevremde çok 20 yaşında çeyiz yapıp 30 yaşında evlenmeyen

Nasıl bir çeyiz o araba satacak kadar ya araba şahin falandı ya da gittin 100 bin tlye yemek takımı aldın yazık olmuş cidden 1.5 senede taksit taksit öderdin
Yok kiz 2006 model citroendi🤣 65 e sattım 2022de yarısıyla çeyiz aldim bi kısmıyla nisan yaptim. Fiyatlar inanilmaz artmış ama keşke altın falan alsaydım diyorum

Yok kiz 2006 model citroendi🤣 65 e sattım 2022de yarısıyla çeyiz aldim bi kısmıyla nisan yaptim. Fiyatlar inanilmaz artmış ama keşke altın falan alsaydım diyorum
Kötü olmuş ya inşallah şimdi araban vardır benim ailem de düğün yapmayalım sana araba alalım dediler kabul ettim zaten erkek tarafı yapacak ben de nikah için villa kiralayacağım arkadaşım böyle yaptı saçmasapan salonlar 300 400 bu villa 50 bin organizasyon izni var toplasan 75 önce nikah kıyılacak sonra dans ederiz iki göbek atar Türkçe pop sonra da kına bitti gitti nişan için de organizasyon evi tuttum 40 bin ödedim ikramları vardı önce isteme oldu sonra da dans ettik bitti gitti istesem çok güzel şaşalı kına yaparım ama sevmiyorum ben arkadaşlarımla da tekne kiralarım bekarlığa veda 🤣 zaten bizim akrabalar az

Back
X