- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
nerden aldım canım denemem lazım...Eki Görüntüle 1259646 buda benım mısırpatlatma makınem bence bundan al tatlım hem otantık hem ucuz hem yanmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden aldım canım denemem lazım...Eki Görüntüle 1259646 buda benım mısırpatlatma makınem bence bundan al tatlım hem otantık hem ucuz hem yanmaz
yanı bencede valla bı erkeğe en cok gomlegı yakıştırırım ama benımkı öldürsen giymez ondan ütü sorunum pek yokÇok yer kaplıyor sanki onu alman için ayrı bir ütü odası gerekli gibi....
Bir bakıyım internetdeki yorumlarına....narenciye sıkacağı yerıne o benım dediğim mutfak şefinden alsam elmaları butun butun atıosun sıkıo valla ekmek yapıo makarna sucuk yapıo hamur acıo meyve sıkıo dondurma yapıo salça yapıo kahve çekıyo
şok tan almıştım geçen yıl ama bi çok yerde vardır ocakta mısır patlatma aletı desen verirlernerden aldım canım denemem lazım...![]()
Şansıma benimkide kamu kurumunda çalışıyor... Sürekli gömlek ütüleyanı bencede valla bı erkeğe en cok gomlegı yakıştırırım ama benımkı öldürsen giymez ondan ütü sorunum pek yok
İlk defa gördüm desem inanırmısın....şok tan almıştım geçen yıl ama bi çok yerde vardır ocakta mısır patlatma aletı desen verirler
ben ilk defa seksenler dizisinde görmüştüm bikaç ay sonra bi baktım şoka gelmiş 5 tl ye aldım çok sevinmiştim 80 li yıllarda bunu kullanıolarmışİlk defa gördüm desem inanırmısın....
İyi yapmışsınız güle güle kullanınben ilk defa seksenler dizisinde görmüştüm bikaç ay sonra bi baktım şoka gelmiş 5 tl ye aldım çok sevinmiştim 80 li yıllarda bunu kullanıolarmış
teşekkür ederim cnmİyi yapmışsınız güle güle kullanın
Yok o kadar da büyük degil de buhar içn bekliyosun, su koyma işi tehlileli. Kireç temizlemesi dertÇok yer kaplıyor sanki onu alman için ayrı bir ütü odası gerekli gibi....
teşekkür ederım bı kadın için de en önemli yer mutfak galibaMutfak insani o kadar yoruyor ki zamanin genisken mutfaktan basla. Cul caputu eksik alsan da sonradan tamamlaniyor ama mutfak onemli.
Sadece kadin icin degil erkek icin de onemli
teşekkür ederım bı kadın için de en önemli yer mutfak galiba
bende bigün bunları söyler miyim yageçen sene tencerenin tabağın modası olmaz diyerek misafir yemek takımı seramik tencere takımı çatal kaşık bıçak takımı çelik tencere takımı vb. barındıran bir set alarak bu işe girişmiş bulundum hey gidi günler![]()
ben pek öyle düşünmüyorum yemeği de kadın yapıo sofrayıda kadın topluyoSadece kadin icin degil erkek icin de onemli![]()