çeyiz için küçük adımlar.....

ilk olarak nereden başlamalıyım

• mutfak

OY: 37 88,1%
  • çul çabut

OY: 6 14,3%

• Ankete Katılan
    42
bu hevesli duruma kim nerden başladı
ilk ev tekstil ürünleri aldım :)
yatak odası nevresimler pikeler evlilik seti alez yorgan yastık battaniye bornoz takımı....
sonra mutfagın büyük kısımlarını hallettim...
küçük elekrikli aletlerimi aldım sadece blendr seti ve ütüm eksik şu anda onları araştırıyorum...
uzun bi listem vardı şimdi çok az kaldı :)

ilk ev tekstil ürünleri aldım :)
yatak odası nevresimler pikeler evlilik seti alez yorgan yastık battaniye bornoz takımı....
sonra mutfagın büyük kısımlarını hallettim...
küçük elekrikli aletlerimi aldım sadece blendr seti ve ütüm eksik şu anda onları araştırıyorum...
uzun bi listem vardı şimdi çok az kaldı :)
teşekkürler dıkkate alıcam

Benim ki işde patlamıyor anlamadım ... Aynı mısırı yengem yapıyr bir problem yok bana gelince yanık yada hiç patlamıyor... Bir türlü ögrenemedim mısır patlatmasını
canım o sana gösterdiğim mısır patlangacı tekzen de var ordan alabilirsin

of of hiç sormayın herseyden gördükçe alasım geliyor sankı acele edıyomuşum gibide gelıo

al canım gördükçe eksik olanları.son dakikaya kalmasın hem meddi zorlar hemde farkında olmadan biran önce bitsin diye beğenmediğin şeyleri alıyorsun (denenmiştir :KK48: )

ben erken aldım içime sindi bütün aldıklarım bir kaç parçayı sona bıraktım çok zorlandım.

al canım gördükçe eksik olanları.son dakikaya kalmasın hem meddi zorlar hemde farkında olmadan biran önce bitsin diye beğenmediğin şeyleri alıyorsun (denenmiştir :KK48: )

ben erken aldım içime sindi bütün aldıklarım bir kaç parçayı sona bıraktım çok zorlandım.
yanı encede en sona ırakılması gerekenler küçük e aletleri gibi 2 yıl garantıleri oluyo çünkü

bu zevkli, keyifli, bir o kadar da zor yolda kolaylıklar dilerim canım

ben 3 yıllık evliyim
çeyizime isteme söz olur olmaz başladım
o zamana kadar bir iğne almışlığımız yoktu
ama para biriktirmiştim
bir çok şeyimi de peşin aldım

sana tavsiyem liste yap
ben yatak odasının, mutfağın, salonun, bir evde kıza düşen eşyanın kalem kalem listesini yapmıştım
o listeyi tamamlayana kadar da ay şu güzelmiş, bu güzelmiş deyip kesinlikle bir şey almadım
her şey bittikten sonra, bir kaç parça eşya aldım

en sona bırakman gerekenden başlıyayım ben
aksesuarları, beyaz eşyayı ve küçük ev aletlerini, yatak örtüsünü, yemek takımını en sona bırak
çünkü sürekli yeni modeller, desenler çıkıyor, aklın onlarda kalır
elektronik eşyalarda da garanti konusu var
ama alacağın yerle anlaşırsan, o konuyu da aşabilirsin

mutfakta çeliklerden başlayabilirsin
tencereler, günlük ve misafir kaşık çatal setleri
günlük kullanabileceğin her şey
ama sayıda abartma derim
fazla eşya hizmet demek, yorgunluk demek canım

yatak odasında da yatak örtüsü hariç, tekstilleri alabilirsin (nevresim takımları, havlular, battaniyeler, bornoz seti, yorgan, yastık vs)

ben çok düşünerek bir liste yapmıştım, inan bana bir tane bile köşeye attığım, keşke almasaydım dediğim hiç bir eşyam yok
eksiğim de yok
özellikle mutfakta neye ihtiyacım varsa hep elimin altında

aldıklarını mutlulukla kullanırsın inşallah:KK68::KK68:

bu zevkli, keyifli, bir o kadar da zor yolda kolaylıklar dilerim canım

ben 3 yıllık evliyim
çeyizime isteme söz olur olmaz başladım
o zamana kadar bir iğne almışlığımız yoktu
ama para biriktirmiştim
bir çok şeyimi de peşin aldım

sana tavsiyem liste yap
ben yatak odasının, mutfağın, salonun, bir evde kıza düşen eşyanın kalem kalem listesini yapmıştım
o listeyi tamamlayana kadar da ay şu güzelmiş, bu güzelmiş deyip kesinlikle bir şey almadım
her şey bittikten sonra, bir kaç parça eşya aldım

en sona bırakman gerekenden başlıyayım ben
aksesuarları, beyaz eşyayı ve küçük ev aletlerini, yatak örtüsünü, yemek takımını en sona bırak
çünkü sürekli yeni modeller, desenler çıkıyor, aklın onlarda kalır
elektronik eşyalarda da garanti konusu var
ama alacağın yerle anlaşırsan, o konuyu da aşabilirsin

mutfakta çeliklerden başlayabilirsin
tencereler, günlük ve misafir kaşık çatal setleri
günlük kullanabileceğin her şey
ama sayıda abartma derim
fazla eşya hizmet demek, yorgunluk demek canım

yatak odasında da yatak örtüsü hariç, tekstilleri alabilirsin (nevresim takımları, havlular, battaniyeler, bornoz seti, yorgan, yastık vs)

ben çok düşünerek bir liste yapmıştım, inan bana bir tane bile köşeye attığım, keşke almasaydım dediğim hiç bir eşyam yok
eksiğim de yok
özellikle mutfakta neye ihtiyacım varsa hep elimin altında

aldıklarını mutlulukla kullanırsın inşallah:KK68::KK68:
inşallah cnm benım cok teşekkür ederım tavsıyelerını dıkkate alıcam çeyız lıstesı yapmak istiyorum çokta araştırdım ama kendıme göre bulamadım bitane kendım hazırlıyım dedım ama ondada neyden kaç tane alınmalı bılmıyorum mesela kaç nevresım takımı alınmalı gıbı sorular kafamı kurcalıo

yatak odası takımı

Back
X