çeyiz muhabbeti..

merhaba kızlar. sorun takibi kv. 2 bucuk sene oldu evleneli ama hala bitmedi kadının çeyiz muhabbeti.
azıcık konuyu anlatıyım ben tek çocuğum ve 18 yıllık bi bekleyişin ardından doğmuşum. heralde kv bunu bildiği için çok fazla çeyizi danteli yastığı yorganı falan vardır diye düşünüyordu ama ben dantel falan sevmediğim için nevresim takımı falan yaptırmadım dantelden. bir tane var sadece onuda kullanmıyorum zaten. patikmiş havluymuş çembermiş bi sürü var. yastığım yorganımda var nevresimlerimde var ama tek sorun dantelli carşaf dantelli yatak örtüsü...
her konusu açılınca sanki başıma kakar gibi ne yapmış annen bu kadar sene doğru düzgün çeyizin yok bilmem ne diyip sinirlerimi zıplatıyo. anne ben sevmiyorum ben yaptırmadım hem kullanışlı değil diyorum bilmem kim kızına şöyle yapmış böyle yapmış niye kullanışlı değilmiş diye on tane laf sayıyo.
ne yapıyım ben ne diyim de artık sussun bi akıl verin bana
Belliki sizde kusur bulamamış. E agzıda durmaz kvlerin bunu diline dolamiş. He deyin geçin ne olacak:KK47::KK47:

2 hazır nevresim 2 yorgan 2 yastık bide söz bohçasında işte havlu yemeni corap patik falan. kendinin yaptığıda bişey yok ama işte bi kız çeyizi lafı gidiyo
hani bunların dışında erkek ailesi olarak ufak çeyiz değilde, ne bileyim bir ev verebildimi oğluna, araba, altın takısı vs.kendi dört dörtlük evlendirdimi oğlunu

Yıl neredeyse 2017 oldu, hala dantel düşünen insanlar mı var?
Boşverin, o avamsa siz de mi avam olacaksınız?
Çok canınızı sıkarsa da "dantel sizin zamanlarda modaydı, şuan çok demode" diyiverin.

''Kendime yaptırmadım, olsa da asla yatağıma sersezdim boşuna uğraş, israf. Kızım olursa ona da yapmam, almam da.. Güzel güzel nevresimler varken bu devirde kim ne yapsın danteli.'' de.

Eskide kalmış kafa ne yapacaksın.. Danteller içinde boğulsa ay ölüyorum demez. :D

Yapacak olan annen kullanacak olan sensin. Sen istemedin annen yapmadı. Bu ikinizi ilgilendiren bir durum kimsenin müdahil olmaya hakkı yok. Ayrıca zevkler tartışılmaz. Falanin gelini sever kullanır sen sevmezsin. Ve sadece ceyizde bulunsun kullanmasan da olmasi lazim diye yapılan her parça bir israftir..

Annem çok güzel çeyiz vererek evlendirdi beni yine yaranamadi. Dantelin alasını yaptı. Benimki de annemin ceyize koyduğu havlu gözüne az gorunmus onun lafini etmisti caktirmadan. Bayramda evindeyken elime bir kac havlu verdi al bunlari evine gotur annen az koymus ceyize dedi. Icimden ya sabir dedim. Halbu ki annem koymustu. Dedim evde bayagi var biz yeni almadik koymus annem anne sen gormemissindir onlari diger geline verirsin dedim. Israrla ben gormedim dedi. Bizim eve gelince gosteririm dedim sustu. neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. hayır eşya değil mi alınır alınmasa da öyle idare edilir ne olacak. saçma ya. kayinvalide iyiliğimi düşündüğü için de yapabilir. ama gerek olsa biz alırız yani. neyse şimdi şikayet etmiş gibi oldum. her ne kadar şikayetçi yonlerimde olsa eşimi güzel yetiştirmiş hiç değilse bu yüzden saygılı olmak zorundayım der susarim

Bazen boyle kv nasil olabilir diyorum ya eşya bu ne farkeder o mu kullancakmis aklim almıyor. Ne yapilacaksa o danteller oncelikle kaderi guzel olmali insanin danteli degil bence. Ben o kadar cok dantel vs yapmistim ceyizime ama onemli degil bunlar emin ol hic kafana takma

Ay sanane benim yatacağım nevresimden? dantelli mi dantelsiz mi? Gel iç çamaşırıma da karış..

Hic sevmem oyle demode seyleri, o ne oyle iyyy deseydiniz bastan bu muhabbet bu kadar uzamazdi. ama hala gec degil, olani bile kullanmadim sevmiyorum diyin susturun.

merhaba kızlar. sorun takibi kv. 2 bucuk sene oldu evleneli ama hala bitmedi kadının çeyiz muhabbeti.
azıcık konuyu anlatıyım ben tek çocuğum ve 18 yıllık bi bekleyişin ardından doğmuşum. heralde kv bunu bildiği için çok fazla çeyizi danteli yastığı yorganı falan vardır diye düşünüyordu ama ben dantel falan sevmediğim için nevresim takımı falan yaptırmadım dantelden. bir tane var sadece onuda kullanmıyorum zaten. patikmiş havluymuş çembermiş bi sürü var. yastığım yorganımda var nevresimlerimde var ama tek sorun dantelli carşaf dantelli yatak örtüsü...
her konusu açılınca sanki başıma kakar gibi ne yapmış annen bu kadar sene doğru düzgün çeyizin yok bilmem ne diyip sinirlerimi zıplatıyo. anne ben sevmiyorum ben yaptırmadım hem kullanışlı değil diyorum bilmem kim kızına şöyle yapmış böyle yapmış niye kullanışlı değilmiş diye on tane laf sayıyo.
ne yapıyım ben ne diyim de artık sussun bi akıl verin bana
Inanamiyorum ya hala ceyiz muhabbetini yapan var mi bu devirde? dantel de nedir ki? hazir yatak ortuleri, hazir nevresimler cok şık. dantel bayagilastiriyor evi. hicbir zaman dantel mantigini anlayamadim o yuzden anneme yaptirmadim parayla da kimseye yaptitmadim.her seyin haziri cok daha guzel. ne gerek var ki boyle seylere.. konu sahibi "aslında annrm yaptirdi ama benim zevkime uymadigi icin getirmedim hoslanmiyorum ben " de. sorsan kendi kizina yaptirmamistir ya da yapmamistir. kv degil mi iste kv mantigi ile hareket ediyor ıyy

Evet yok de. Savunmaya geçme takma. Susar bir süre sonra. Bizim vardı da ne oldu? Allah ağız tadı versin. Kv ler boş konuşuk hastası olmuş iyice. Sinir insanlar.

ya zaten sabaha kadar savaş alanına dönüyor yatak dantelli nevresim kaç gün dayanır yazık değil mi
Kaynanana da aynen boyle soyle.ay annecim ayiptir soylemesi yatagimiz her aksam sabaha kadar savas alanina donuyor yastik yorgan yerlerde o derece yani.o yuzden gerek yok dantellisine de.hem ben danteli yorganda degil ic camasirinda tercih ediyorum diye de ekle

Sana ne ! de canim. srni ne ilgilendiriyor de. olsa sen mi kullanacaksin de. olabildigince tersle cunku 2.5 senede kapanmayan cene tatli dille kapanmaz.

Beynine anestezi yapsak icinden dantel cikacak kvnizin hic kusura bakma ceyiz deyince bend3 sarteller atiyo aynisi bende de var!:KK59:

Boşverin gitsin ben sevmiyorum istemedim demişsiniz olmuş bitmiş yani ne derse desin eşinizle anlaşmaya bakın. Bu kadar takmayın kafanıza zaten 2.5 senedir evlisiniz yani. Tabii annen ya laf olur deyip bir tane görünmelik yapsa olurdu sonuçta çok bir şey değil. Bizde yaptık öyle çeyizde görünsün yeter ki diye. Duruyor öyle hamile olursam lohusa yatağıma sericem. Siz kendinizi savunmuşsunuz ya yeter.
Zaten 1 tane var ama ise yarar bisey değilmiş beğenmiyor onu hanimefendi

Çeyizim oldugu gibi sandıkta
Hiç bir şeyimi kullanmadım.
Mutfak örtüsünden tut, gümüşlük takımından çık.
Fiskos bile var yahu :)
Annemin kaneviçeleri bile bende, saklıyorum artık çocuguma koyacagım
O da kullanmaz gerçi :)

Back
X