ÇEYİZ SETİ (MUTFAK) almalıyım? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi su_m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su_m

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
101
13
298
Muğla
Kızlar aldığm çeyiz seti hiç fena değildi ama malesef yerli biryerden aldım ve çok fazla sıkıntılı kırık vs. Ürünler oldu iptal ettim. O arada da düğün oldu ve şuan evime geldim hemen bu konuyu çözmem lazım. Tarz olarak shaferı filan sevdim ama fkir verin. Memnun kaldığınız bldğiniz markalara ihtiyacım var. Bu kez set değilde tek tek alayım diyorum. Ve mecburen bir an önce sipariş vermeliyim.

Çeyiz seti derken tabak çanak tarzı mı yoksa küçük ev aletleri falan mı

Misafir seti veya günlük gibi parçalar düşünüyorsanız ben Jumbo kullanıyorum. Hem şık hem de modası geçmeyen parçaları var.
Ama küçük ev aleti gibi setten bahsediyorsanız onu bilemem..
Tek tek almak daha maliyetli olur ayrıca

Royal vıctorıa porselen olan tüm eşyalarımda sectıgım marka

Küçük ev aletleri markası- fakir .

Çatal bıçak gibi şeyleri Korkmaz’dan aldım.
Tencereleri de tefal ve Korkmaz olarak aldım. Schafer’dan da küçük bir tencerem var o da fena değil. Türk kahvesi makinem Arçelik, filtre kahve makinem Philips . tabaklarım porland ve mudo. Bardaklar paşabahçe ve lav hatta Migros’tan almıştım😃 size tam olarak ne lazım?

Elektronik alet mi tabak çanak mı

Kızlar aldığm çeyiz seti hiç fena değildi ama malesef yerli biryerden aldım ve çok fazla sıkıntılı kırık vs. Ürünler oldu iptal ettim. O arada da düğün oldu ve şuan evime geldim hemen bu konuyu çözmem lazım. Tarz olarak shaferı filan sevdim ama fkir verin. Memnun kaldığınız bldğiniz markalara ihtiyacım var. Bu kez set değilde tek tek alayım diyorum. Ve mecburen bir an önce sipariş vermeliyim.
Benim çelik ve granitlerim korkmaz.Yemek takımı kahvaltı takımı çatal bıçak karaca.hangi türe ihtiyacınız olsuğunu yazmadığınız için iki türlü de yazdım

Set olarak ddaha uygun herhalde bilmiyorum benim yemek takımım porland ve karaca tencerelerim tefal korkmaz nehir ve karacanın yeni çıkan seramikleri var tavalar Berghoff ve thermod küçük ev aletlerim arçelik ayrıca thermomix ve vestek mix and go var homend mini blender delonghi. Espresso makinesi ve nespresso kapsül var memnunum açıkçası

Kızlar mutfak çeyz seti olunca içinde yemek takımı tencereler ve birkaç küçük ev aletinin olduğu setler varya. Aslında onlara ihtiyacım var fakat iyi bi marka olsun istiyorum.

Back
X