Çeyiz Sorunu..

Ayrılma nedeninizi bilmiyorum ama madem ayrıldınız size birlikte olduğunuz anları hatırlatacak herşey sizi üzer diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşlar gibi benim de önerim internetten satışa verin. Paranın bir kısmını da eşyaların diğer sahibine iade edin.

Eşyaları da çıkarın hayatınızdan bir an önce.

canım bence de depoya falan koyma kirlenir tozlanır, vakumlu hurçlara koyabilirsin, kırılacak eşyaları da gardropların üstüne falan koymaya çalış. ayrıca ileride başkasıyla da rahat rahat kullan yani anlattığına göre onun hatalarından dolayı böyle oldu, üzülmesi gereken sen değil odur

Vakumlu hurçlar ve dolap üstü fikri mantıklı.. Ancak başkasıyla kullanma fikrine olumlu bakmam mümkün değil çünkü hepsini biz onunla birlikte aldık..

Nisanlinla beraber aldigin seyleri ilerde gormek seni rahatsiz bile edebilir,
madem yerinizde yok bence ebay gibi sitelerden satabilirsin.
Parayi kenara koyarsin, vakti gelince tekrar yeni yeni alirsin..

Teşekkür ederim

Ayrılma nedeninizi bilmiyorum ama madem ayrıldınız size birlikte olduğunuz anları hatırlatacak herşey sizi üzer diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşlar gibi benim de önerim internetten satışa verin. Paranın bir kısmını da eşyaların diğer sahibine iade edin.

Eşyaları da çıkarın hayatınızdan bir an önce.

Üzmek ne kelime kahroluyorum :( Teşekkür ederim.

Evet doğru hatırlıyorsunuz :)
Satmayı düşünemem bile, ihtiyacı olan birine vermek daha mantıklı elbet ama içim parçalanıyor düşününce bile :(
aynen öyle şunu sen al bunu ben gibi bişey yoktu.. Mutfak eşyasını kız alır derler fakat o elinde torbalar dolusu eşya ile gelirdi çoğu zaman ya da birlikte alırdık..
Bir kısmının fotoları var bi konumda hatta..
Sizin problemleriniz neydi ve nasıl aştınız bilmiyorum ama umarım şimdi çok mutlu ve huzurlusunuzdur..

Çok yakıştırmıştım ben sizi birbirinize...Belki şu an hala onu sevdiğiniz için onlardan kopmak bile acı veriyor size zamanla daha iyi olacaktır eminim duygularınız...Bizim sorunumuz kayınvalidem idi memleketler farklı olduğu için beni istemedi düğünün olabilmesi içinde hiçbirşey yapmadı ailem gerildi ben gerildim eşim gerildi ama evlendik şükür mutluyuz kayınvalidem ilede iyi sayılırız...Ailen arkadaşın gibiymiş bence sevdiğin adamla sorunu çözer mutlu olduğunu görürlerse zaten onay vereceklerdir tekrar birlikteliğiniz için bence...Şimdi sizi mutsuz görmek onlarında hoşuna gitmiyodur eminim...İçimden tekrar beraber olmalısınız ve uzmandan destek almalısınız diye geçti benim kıskançlık için...

Çok yakıştırmıştım ben sizi birbirinize...Belki şu an hala onu sevdiğiniz için onlardan kopmak bile acı veriyor size zamanla daha iyi olacaktır eminim duygularınız...Bizim sorunumuz kayınvalidem idi memleketler farklı olduğu için beni istemedi düğünün olabilmesi içinde hiçbirşey yapmadı ailem gerildi ben gerildim eşim gerildi ama evlendik şükür mutluyuz kayınvalidem ilede iyi sayılırız...Ailen arkadaşın gibiymiş bence sevdiğin adamla sorunu çözer mutlu olduğunu görürlerse zaten onay vereceklerdir tekrar birlikteliğiniz için bence...Şimdi sizi mutsuz görmek onlarında hoşuna gitmiyodur eminim...İçimden tekrar beraber olmalısınız ve uzmandan destek almalısınız diye geçti benim kıskançlık için...

Çok teşekkür ederim.. Sizin de her seyin düzelmesine çok sevindim gerçekten..
Her şeyin hayırlısı Allah büyük.. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi inanın hiç bilmiyorum :(

üzerinden baya zaman geçmiş ama yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm hayırlısı neyse o olsun
eşyaları ablan kardeşin varsa onlar kullanabilir evlenince yada akrabalarına kuzenin falan varsa yakında evlenecek hediye edebilirsin satıp parasını bir hayır işine fakire falanda verebilirsin parasını istemiyorlar
üzülme her şey olacağına varır zaman her şeyin ilacı

Zor bi konu...
satirlardan onu ne kadar sevdigin ve özledigin o kadar belli oluyor ki üzüldüm gercekten ayrilmaniza.
bi daha onunla olmaz diyorsun,
esyalari ondan baskasiylada kullanamam diyorsun....
e bu halde hurcmus, depoymus cok sacma olur. ne diye saklayacaksin ki?
Ya sat internetten, parasiyla birine yardim et
yada direk ihtiyaci olan birine ver... icin acisada baska caresi yokki bunun:26:

Back
X