Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böylesi damada yüz görümlüğü de ister.
Zaten yakındır o zamanlar :S
Ne arsız insanlar var ya..
Neden düğünü babana yaptırıyorsun.
İmkanı olmayan evlendirmesin oğlunu.
Parası olmayan da olana kadar evlenmesin evet!
Hayret bişey sinir oldum.
Damat dışında kimseye bir şey yapma.
Nişanlın da bunun için kavga ediyorsa arkana bakmadan kaç.
Adama Bak Ya Hem Düğün Yapma Hemde Görümcenin Eltilerine-Halalarına-Teyzelerine Bohça İste Varmı Başka İstekleri?
Görümcemin Yakınlarından Banane Der İnsan
Ayrıca Ne Bu Böle Sürü Gibi Ne Çok Kardeşi Varmış Evleneceğin ŞahsınSay Say Bitmedi Hangi Biriyle Uğraşılır kiii Sen Vazgeç Bu Evlilik İşinden Bence Kendilerine Baktırmak İçin Gelin Alıyorlar Belli
bızde kız tarafı olarak aılem uzerıne dusenın fazlasını yaptı. senın babanda bugun dugunu yapar da kıymetı olmaz. yarın bıgun oglum yaptı herseyını dıye satarlar mıllete. sız ne yaptınızki deyiverirler. saolsun benım kocam utanmadan söylemişti. babam ıcın aılem ıcın okdr uzuldum ki gunlerce affedemedım yedıremedım bu lafları
Senin Tek Çocuk Olman Ve Karşı Tarafın Sülelesinin 30 Kişi Olması Düğünü Sizin Yapmanızı Gerektirmiyor
Onların Kardeşleri Yeter Be Zaten Başlı Başına
Ne Olursa Olsun Şartlar Düğünü Erkek Tarafı Yapar İşte O Kadar Uleynn Kızdırmayın Beni![]()
Söyleki kp kalsa duru bir nikah iki kuru pasta ile olayı bitirin diyor benim babamda tek evladım var o kadar itibarim var bir kızıma yapmayacaksam niye bu para diyor. Babama kalsa evimde hazır arabamda ama Allah razi olsun nişanlim bu kadar da değil baba dedi.evi arabayı kendimiz alacağız.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Söyleki kp kalsa duru bir nikah iki kuru pasta ile olayı bitirin diyor benim babamda tek evladım var o kadar itibarim var bir kızıma yapmayacaksam niye bu para diyor. Babama kalsa evimde hazır arabamda ama Allah razi olsun nişanlim bu kadar da değil baba dedi.evi arabayı kendimiz alacağız.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.