Çeyiz tartısmalari ve yaşanan gerginlik !

Tabii ki yapmamanız lazım. Görümcen çok meraklıysa da kendi yapabilir tabii ki.

Ayrıca babanıza da helal olsun.

Görümcenin eltisi de kim oluyo yaaa.. Dış kapının dış mandalı için en güzel günlerini zehir ediyolar.. net tavır koy ki tekrar etmesin.. Psikolojik bişey üstünde baskı kurmalarına dediklerini yaptırmalarına izin verme yoksa hep böyle gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bohça ne ya mezardaki ölüye kadar bohça istenirmi. anne baba kardeşler yeter dahasını ne yapacaklarmış. taaa annemlerin zamanından kalma şeyler. bizim o kadar kuzen evlendi hiçbirinden bohça beklemedik gelmedi de zaten.

Ayy sanki eltilerini çok seviyor da.. insan eltisi için kardeşinin huzuruyla mutluluğuyla oynar mı? Arıza çıkarmak için bahane bence..

Böylesi damada yüz görümlüğü de ister.
Zaten yakındır o zamanlar :S
Ne arsız insanlar var ya..

Neden düğünü babana yaptırıyorsun.
İmkanı olmayan evlendirmesin oğlunu.
Parası olmayan da olana kadar evlenmesin evet!
Hayret bişey sinir oldum.
Damat dışında kimseye bir şey yapma.
Nişanlın da bunun için kavga ediyorsa arkana bakmadan kaç.

Böylesi damada yüz görümlüğü de ister.
Zaten yakındır o zamanlar :S
Ne arsız insanlar var ya..

Neden düğünü babana yaptırıyorsun.
İmkanı olmayan evlendirmesin oğlunu.
Parası olmayan da olana kadar evlenmesin evet!
Hayret bişey sinir oldum.
Damat dışında kimseye bir şey yapma.
Nişanlın da bunun için kavga ediyorsa arkana bakmadan kaç.

Nişanlima kalsa asla ama asla bir tek basortusu bile koyma onlar beni kaç zaman önce sildi şimdi mi kıymetli oldum diyor. Düğünü babam kendi ısrar etti yapmak için onlar zaten toplasan 30 kişi ya var ya yok benim akrabam çoğunlukta ondan babam iyi bir düğün olsun istiyor. Nişanlim zaten şimdiden benim ailemden yana.kesinlikle babanı ezme diyor baban ne derse o dedi. Gorumcemde halt etmiş teyzem sağolsun el attı o işe. Valla en güzel zamanlarimi mahvediyor ailesi ama çok şükür ki nişanlim arkamda.

Madem nişanlın arkanda bence teyzene fln bırakma sen ver cevaplarını.. burda önemli olan sınır koyabilmek sana nasıl davranmaları gerektiğini öğrenmeliler.. demiyorum ki kırıcı ol olay çıkar.. net olsan yeter. Biz nişanlımla konuştuk öyle uygun gördük. Bitti😉

yapıpta kötü olacağınıza ki kıymet bilmiyorlar sanırım. yapmayıp kötü olun

Aileye alanları duydum da sülalesine alanı ilk defa duydum:-(:-(:-( ben babama böyle sömürmelerine asla izin vermezdim..

Bende izin vermiyorum. Annem de sırf tatsızlık çıkmasın yapalım diye bakıyor...

Adama Bak Ya Hem Düğün Yapma Hemde Görümcenin Eltilerine-Halalarına-Teyzelerine Bohça İste Varmı Başka İstekleri?

Görümcemin Yakınlarından Banane Der İnsan :19:

Ayrıca Ne Bu Böle Sürü Gibi Ne Çok Kardeşi Varmış Evleneceğin Şahsın :37: Say Say Bitmedi Hangi Biriyle Uğraşılır kiii Sen Vazgeç Bu Evlilik İşinden Bence Kendilerine Baktırmak İçin Gelin Alıyorlar Belli

Senin Tek Çocuk Olman Ve Karşı Tarafın Sülelesinin 30 Kişi Olması Düğünü Sizin Yapmanızı Gerektirmiyor

Onların Kardeşleri Yeter Be Zaten Başlı Başına :ssz:

Ne Olursa Olsun Şartlar Düğünü Erkek Tarafı Yapar İşte O Kadar Uleynn Kızdırmayın Beni :27:

bızde kız tarafı olarak aılem uzerıne dusenın fazlasını yaptı. senın babanda bugun dugunu yapar da kıymetı olmaz. yarın bıgun oglum yaptı herseyını dıye satarlar mıllete. sız ne yaptınızki deyiverirler. saolsun benım kocam utanmadan söylemişti. babam ıcın aılem ıcın okdr uzuldum ki gunlerce affedemedım yedıremedım bu lafları

Adama Bak Ya Hem Düğün Yapma Hemde Görümcenin Eltilerine-Halalarına-Teyzelerine Bohça İste Varmı Başka İstekleri?

Görümcemin Yakınlarından Banane Der İnsan :19:

Ayrıca Ne Bu Böle Sürü Gibi Ne Çok Kardeşi Varmış Evleneceğin Şahsın :37: Say Say Bitmedi Hangi Biriyle Uğraşılır kiii Sen Vazgeç Bu Evlilik İşinden Bence Kendilerine Baktırmak İçin Gelin Alıyorlar Belli

Evlilikten değil ama bu gidişle ailesinden vazgeçeceğiz... Nişanlimla konuştuk sen sakin bir şey deme kendini kötü etme ne aileme ne bana hiçbirşey yapma gerekenlere ben cevap vereceğim dedi. Bende ileride laf olursa ya dedim ve şükür beklediğimi duydum :) madem laf olmasından korkuyorlar 6kardes 1baba bir olup düğünüme yardım etsinler,beni deli etmesinler şimdi mi kıymetli oldum ben dedi. Eşin olarak diyeceğim son söz bu beni de babanı da çiğniyorsan demek ki bu iş yürümüyor kim ne derse desin sen sus he de geç yapmayınca sandığı zorla açacak değiller zaten düğüne iki gün evvel gelip dönecekler el gibi dedi.

bızde kız tarafı olarak aılem uzerıne dusenın fazlasını yaptı. senın babanda bugun dugunu yapar da kıymetı olmaz. yarın bıgun oglum yaptı herseyını dıye satarlar mıllete. sız ne yaptınızki deyiverirler. saolsun benım kocam utanmadan söylemişti. babam ıcın aılem ıcın okdr uzuldum ki gunlerce affedemedım yedıremedım bu lafları

Allah korusun nişanlimi üç yılda ne kadar tanıdım bilemem ama inşallah helal süt emmis biridir de asla emeklerimizi elimize.vermez... Yapmaz demiyorum da Allah şeytana uydurmasin. Çok zor.

Senin Tek Çocuk Olman Ve Karşı Tarafın Sülelesinin 30 Kişi Olması Düğünü Sizin Yapmanızı Gerektirmiyor

Onların Kardeşleri Yeter Be Zaten Başlı Başına :ssz:

Ne Olursa Olsun Şartlar Düğünü Erkek Tarafı Yapar İşte O Kadar Uleynn Kızdırmayın Beni :27:

Söyleki kp kalsa duru bir nikah iki kuru pasta ile olayı bitirin diyor benim babamda tek evladım var o kadar itibarim var bir kızıma yapmayacaksam niye bu para diyor. Babama kalsa evimde hazır arabamda ama Allah razi olsun nişanlim bu kadar da değil baba dedi.evi arabayı kendimiz alacağız.

Söyleki kp kalsa duru bir nikah iki kuru pasta ile olayı bitirin diyor benim babamda tek evladım var o kadar itibarim var bir kızıma yapmayacaksam niye bu para diyor. Babama kalsa evimde hazır arabamda ama Allah razi olsun nişanlim bu kadar da değil baba dedi.evi arabayı kendimiz alacağız.

KP Tabi Geçiştircek Çocuk Çok Adamada Napsın :1: Doymuş Düğün Derneğe Baban Haklı Tek Çocuk En İyisi Olmalı Ama Ne Olursa Olsun Düğünü Nişanlı Yapacak Evi Arabayıda Evlenince Alırsınız

:) bende iki şehrin ortasında oturuyorum..:1: Erzurumlulardan kız almak çok zordur aslında ama senin kayınvalide tarafı pek gözü açıkmış ama maşallah nişanlınıza şimdiden arkanızda duruyor umarım hep böyle olur:46::46:

Enayimisiniz siz de bu gorumce sahsiyetinin uzatmali ailesine bohca yapcakmissiniz?? Ne munasebet. Yapmayin tabiki. Tamam babanizin hali vakti yerinde, rabbim dahada iyi etsin bin bereket versin, ama o sahislara harciycagi parayi size dugun hediye olarak verse yada size ozel bi hesap acip iyi gun kotu gun icin oraya yatirsa cok daha makbule ve hayirli. Allah yardimciniz olsun, ezdirmeyin kenelere emdirmeyin kendinizi.

Back
X