- Konu Sahibi sevgiseli46
-
çok doğru yazmışsın sonra adamlar birşey almıyor mobilyayıda zaten tahta parçası olarak görüyorlar , ne alırsan o kar
yavaş yavaş değiştirebilirsin.
ya da koltuklarının üstüne örtmek için çocukların yaptıkları belli olmasın diye örtü kullanabilirsin.
misafirin gelince de çıkarırsın.
diğerleri için birikim yaparak, taksit yaparak halletmeye bak.
insan arada değişiklik istiyor.
böyle bir konu vardı çeyiz bölümünde.
bende fark ettim çeyiz alışverişi sanki eve mağaza açar gibi oluyor.
herkes fikir veriyor ama kendileri alamamış içinde kalmış sen al istiyor. hiç düşünülmüyor lazım mı, kullanacak mı.
ben de evlilik hazırlığındayım biz de kendimi biliyorum her şeyi isteyeceğim dedik ki büyük eşyaları; mobilya, beyaz eşya vs. önce alalım, diğerlerini ise eve geçtiğimiz de halledicez.
annem benim için bir şey yapmadı. ben de istemedim.
para olduktan sonra her şeyi alırsın.
evde boşuna durup eskiyeceğine para biriktirmek daha mantıklı geldi
evt ya biraz değişiklik iyi geliyo insana.ama değiştirebilecen küçük şeyler olsa kolay henüz yeniler ama çare yok o insanı bunalıma sokuyo.... koltuklarıma nasıl bi örtü alabilirim.polar almıştım kışın tüylendi.e yazında kullanılmaz zatn polar,nasıl bişey almalıyım
Hiç merak etme,bayılarak da alsan bir süre sonra gönlün geçiyor.
Zevkler değişiyor,moda değişiyor.Evi çekip çevirmeye alıştıkça kullanışlı olmaları önem kazanıyor vs...
Küçük çocuğun var sanırım.Çocuklar büyüyünce eşya değiştirmek neredeyse şart oluyor zaten:)
Hiç merak etme,bayılarak da alsan bir süre sonra gönlün geçiyor.
Zevkler değişiyor,moda değişiyor.Evi çekip çevirmeye alıştıkça kullanışlı olmaları önem kazanıyor vs...
Küçük çocuğun var sanırım.Çocuklar büyüyünce eşya değiştirmek neredeyse şart oluyor zaten:)
pike tarzı şeyler olabilir.
ya da kumaş satan yerlere bakarsan yardımcı olurlar.
evt ya biraz değişiklik iyi geliyo insana.ama değiştirebilecen küçük şeyler olsa kolay henüz yeniler ama çare yok o insanı bunalıma sokuyo.... koltuklarıma nasıl bi örtü alabilirim.polar almıştım kışın tüylendi.e yazında kullanılmaz zatn polar,nasıl bişey almalıyım
Annem yeni koltuklar aldı, gitti hemen üzerine desenli bir kumaş aldı, koltuklara göre dikti bir de onlara göre kırlentler yaptı. Su tutmayan kumaşmış, kalın bir şey, gerçekten suyu döküyorum pıtır pıtır aşağı kayıyor
Örtüleri çıkarınca modern, örtünce vintage mobilyalar oldu
aynı bende senin gibiyim..
hele de bloglarda, forumdaki evleri eşyaları gördükçe ne kadar da zevksizim diyorum..
ama canım eşyaları çok kafaya takmamak lazım bence çünkü iki yıl öncesine kadar iyah mobilya modaydı, şimdi beyaz...
yarın neyin moda olacağı belli değil.
bence önce güzel bir ev alamak lazım, herşeyden önce iyi kötü başını sokacak bir evin olsun ona göre dilediğince döşersin,
birde hep senden daha aşağılara bakıp şükretmek lazım.
komşuma gidiyorum, teyzeme gidiyorum kendi evim 90 mt. olmasına rağmen saray gibi geliyo..
ne şirin evim var diyorum...
Canım senin durumunda istediğini alabilmek için çalışman gerekiyor, evde yapılan işler var mesela. Evde moda evlerine konfeksiyonlara işleme falan yapanlar biliyorum ya da evde bir şeyle örüp satabilirsin. Anneciğim evin bir çok ihtiyacını etrafa dantel örerek almış gençliğinde.Renkli çok güzel örtüler var, koltuklarını hem korur hem de istediğin rengi gördükçe için rahatlar.
Ama yine de eşya filan boş takılma fazla, nerede yaşadığından çok kiminle neler yaşadığın önemli, kocanın çocuklarının hayatın tadını çıkar, neşelen keyiflen azcık. Huzurla yenen soğan ekmeğin en güzel saraylarda mutsuzken yenilen ziyafetlerden daha tatlı olduğunu unutma.
Sevgiler
merhaba arkadaşlar...
Ben 17 yaşında evlendim.Ev eşyalarımı alırken renk dekarasyon uyumuna hiç dikkat etmedim.yanımda gelenlerde eşimin tarafıydı ve hiç kimse fikir vermedi.o zaman da çok kararsızdım bişey alırken çünkü yaşım küçüktü,zevkim fikirlerim tam oturmamıştı.şu anda ne alacak olursam kararsız kalıyorum acaba aldığımdan pişman olur muyum diye bi düşünce oluyo içimde,çünkü önceden aldığım şeyler gibi pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum.ev eşyalarıma her baktığımda canım sıkılyo oturma gurubum sade krem ve çocukluyum,çok kirleniyo,yatak odam kahve ve hergün tozlanıyo,çok pişmanım.halı da almadım evlenirken.annem çeyizime ben çocukken almış koymuş yani hiç kullanışlı değil ve çok uyumsuz.keşke konsol ve gümüşlük de alsaydım diyorum çünkü misafirlerim için kullacağım çatal kaşık setim tencere takımım yemek takımımı koyacak yer bulamıyorum.şimdi de eşim almıyo zaten ne gerek var diyo.ben neyi almak istesem gereksiz görüyo.yeni evlenecek olanlara tavsiyem şimdiden ne almak istiyorlarsa aldırsınlar sonraya bırakmasınlar,masraf etmeyelim demesinler,sonra zor oluyo.
sizde çeyizde aldığınız şeylerden pişman olduğunuz var mı? siz benim gibi aldığınız bişeyden pişman oluyor musunuz kararsız mısınz?bu huyumdan nasıl kurtulabilirim? yazdığım şeyler hakkında düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum hanımlar......
Bunu kendine dert ettiğine gerçekte inanamıyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?