allam neler vamis bole, ama kisin surekli burun akintisi problemi yasayan biri olarak begendim..Başınızı yastığa koyupta ağladığınızda sağda solda selpak arama derdine SON. Bu yastığın içerisinde bulunan bir cep sayesinde selpağınız hemen yanıbaşınızda. Ayrıca isterlerse gribal enfeksiyon geçirenlerde hasta yastığı olarakta kullanabilirler çok fonksiyonlu bir yastık
kızlar işe az komedi katayım Allah hepinizi mutlu etsin ama aileden ayrılmanın ilk etkisi ile ağlarsınız falan bunu unutmayın
Başınızı yastığa koyupta ağladığınızda sağda solda selpak arama derdine SON. Bu yastığın içerisinde bulunan bir cep sayesinde selpağınız hemen yanıbaşınızda. Ayrıca isterlerse gribal enfeksiyon geçirenlerde hasta yastığı olarakta kullanabilirler çok fonksiyonlu bir yastık
kızlar işe az komedi katayım Allah hepinizi mutlu etsin ama aileden ayrılmanın ilk etkisi ile ağlarsınız falan bunu unutmayın
Başınızı yastığa koyupta ağladığınızda sağda solda selpak arama derdine SON. Bu yastığın içerisinde bulunan bir cep sayesinde selpağınız hemen yanıbaşınızda. Ayrıca isterlerse gribal enfeksiyon geçirenlerde hasta yastığı olarakta kullanabilirler çok fonksiyonlu bir yastık
Hem ağlarım hem giderim yastığı mı yoksa bu? :roflol:
ya alack ne kadar çok eşya var böyle:S
ben karaca çeyiz seti alıyorum bu ay .
bi kız kardeşime tencere setini aldırıyorum
diğer kız kardeşim çatal bıçak takımımı alacak
yakın arkadaşım kahvaltı takımı alaak
her bir ay baharat takımı, yada günlük yemek tabağı veya çerezlik, filan alacam. fırsat buldukça süs eşyalarıda alacam
nisan ayında söz 2011aralık ayında düğün olacak. ozamana kadar nasıl yetiştirecembilmiyorum hiç
magrenta haklisin eniyisi liste yapmak, bende az önce bi liste yaptim..
gözüm korktu , ne cok sey var.. dünya para gidicek... para biriktirmek lazim ondan snra hucuumm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?