kücük bir teferruat ama kızlar HUNİ de lazım ceyizde. ..
yag dökmek vs icin..unutan mutlaka vardır .. bende yeni aldım
ay kızlar size inanamıyorum ya!! olayı çok abartmışsınız! yani herkesinkini tek tek okuyamadım, içim daraldı okurken. şemsiyelikten ecza dolabına kadar almaya ne gerek var? belki şemsiyelik uymayacak kapıya,parkeye? bazı şeyleri bırakın almayın, evde yaşadıkça alırsınız bir iki şeyi de hevesle. hem zaten bi sürü de hediye gelecek, yok erzak kavanozu, yok borcam, yok yağlık sirkelik.. bunları almaya gerek yok en baştan. düğünden sonra da gidip alınır,zaten çok bi para tutmaz.sanki kıyamet kopcak düğünden sonra hiç dışarı çıkıp da bişey alamayacağız. allah allah okurken hem çok daraldım hem çok güldüm size:)zaten hediye de gelir bi sürü şey, nolcak o fazlalıklar evde? bi de klozet takımı gibi şeyleri, halıları, perdeleri,tabloları evi tutmadan almak saçma. eve bi bakılır, seramik rengi ne renk, duvar ne renk, mobilya alınır, o ne renk, ona uygun alınır bunlar. hatta mutfaktaki elbeziler havlular bile mutfak dolabına uygun renkte alınır,daha şık durur. böyle önceden bi sürü şey alınca evdeki her eşya ayrı telden çalar,uyumsuz olur,rüküş durur. ondan sonra da ay bunlar hiç uymadı diyip bi daha alırsınız çoğunu.boşuna ocağınıza incir ağacı dikmeyin, daha mantıklı harcayın paranızı.
ayrıca televizyon, dvd, teyp denmiş,bunlar da kızın mı çeyizi oluyo? beyaz eşyalar beraber alınmıyo mu? onu bilmiyorum bak...
izmir-lie senin çeyiz tamammış canım maşallahresimlerini çekip, topik yapabilirsin bak
okadar çok şey yazmışsınız hala eksik çok diyorsunuz( benim hiç yazmamam gerek öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?