çeyizim hazır degil :(

persephone_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
443
339
29
Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/

Onlara neymis?
Uzulup kendini hirpalayacagina sen de anladiklari dilden sorsaydin ya "o hazir olur sa esyalar bilezikler vs hazir mi madem?" Diye.
daha yasin genc ne diye uzulup buzuluyorsunuz boyle seylere valla bilmiyorum.
kafana takma kismina gelince de 3 ayda dort dortluk ceyiz duzdum. Halloluyor bir sekilde.

Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
ONlar niye sorup duruyor ki herşeyin modası zamana göre değişiyor evlenirken zevkime göre alıcam de

Yok be canım ne geçi, yaparsın daha. Bi anda bi bakmışsın hepsi tamamlanmış
Benim annem ergenlik çağımdan beri çeyiz yapardıı bana, yatak örtüsünü kullanmıyorum o kadar da para verdi kadın. Bornoz takımı değil resmen set almıştı, ayak havlusu sabunu her şeyi içindeydi özdilekten alındı, onu da kullanmıyorum sabunlarını ufak havlularını kullandım ama bornozlar çok demode idi.
Eğer düğünün yakın değilse sakın şimdiden öyle büyük şeyler alma.
Hem daha sevgilisiniz asıl ayıp eden sevgilinin annesi, daha sen bu kızı istedin mi ki çeyiz soruyorsun? Nişan yaparsan o takılarla da yaparsın sıkıntı yapma. çok gençsin daha.

ne çeyizi yaaaa?

paran olursa o saydıklarını çarşıdan almak 1 gün bile sürmez
üniversite okuyan kızsın ne alaka çeyiz düşünmek bu zamanda?

annem çeyizimi vermek ıstedı
ben almadım. çeyiz de neymiş? en anlamsız şey :=)
zaten alısverıse cıkıyorsunuz
orada alırsın ne gereklıyse. hepsı işe yaramıyor kı.. evlendıkten sonra da alabılırsın bazı seylerı
boşver sorsun dursunlar, hee hazır de geç :KK66:

sen sor bakalım burmalar, takı setlerin hazır mıymış:KK53:

Çeyiz dediğinin içinde ne var

küçükken aldıklarının zaten modası geçer

Ben dantelleri vs annemde bıraktım hiç biri kapımdan içeri girmedi

Tabakların bile modası var

Ayrıca yer sıkıntısı da alsan nereye koycan; altın aldık attık kenara bozar bozar harcarız de

Kaynanaya -1 point
Babaanneye -1 point

Gelini aldılar da çeyizi eksik kaldı. Kendilerine düşen her şey hazır mıymış? Düğün için Çırağan Sarayı'nda bekleme listesi varmış, şimdiden gün ayırtsınlar.

Evlenirken en yenisinden alıcaz hepsini deseydin. Neden ezik hissediyosun ki?

Bende modası gecer diye almadım dedim evlenecegim zaman alıcam dedim hem daha cok varndedm kendi de dedi cunku okulunuzu bitirin daha isi var askerligi var diye bende hele bi okulumuzu bitirelim ceyizde olur fln dedm kızlar sevgilime.diyorum ama benm annem soyle karısmaz boyle karısmaz saf diye yere goge sıgdıramıyo annesini.sinir.oluyorum ya

X