Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
10.10.2010 evlendik :)
Kayıtlı Üye
zaten havluların renkli ve desenli bu yerleştirdiğinden başka şekil benimde aklıma gelmedi güzel duruyo ama şimdi bi de bu havluların renksiz desenlileri var onlardan alırsan direk boncuklarla üstündeki resimleri işleyerek ortaya çıkarabilirsin çok ta güzel oluyo bu senin yaptığın gibi olan biraz boş olmuş sanki yani sadece az bir kısmına yapıyosun ya havlu yine boş kalıcak gibi duruyo bana göre
Deneme olarak yaptigin ikinci resim cok hos görünüyor, hani sIk olupta göze abarti gelmiyor, benim hosuma gitti öyle dogrusu :)
zaten havluların renkli ve desenli bu yerleştirdiğinden başka şekil benimde aklıma gelmedi güzel duruyo ama şimdi bi de bu havluların renksiz desenlileri var onlardan alırsan direk boncuklarla üstündeki resimleri işleyerek ortaya çıkarabilirsin çok ta güzel oluyo bu senin yaptığın gibi olan biraz boş olmuş sanki yani sadece az bir kısmına yapıyosun ya havlu yine boş kalıcak gibi duruyo bana göre
Deneme olarak yaptigin ikinci resim cok hos görünüyor, hani sIk olupta göze abarti gelmiyor, benim hosuma gitti öyle dogrusu :)
Ya aslinda yeterince havlularim var ceyizimde. Bunlarda arta kalanlar oldu. Bizde boncuk daha kolay olur bos kalmasindan daha iyi olur dedik. Yurt disinda yasiyorum birde bu boncuklari TRden getirdim burdan yeni havlu almamda imkansiz. Napsam acaba? Tamamen mi bos biraksam havluyu? Yoksa tek serit mi gecsem?
♥Kocamı çok seviyorum♥
Kayıtlı Üye
günaydın yolcumm senin havluların zaten işlemeli ve küçük boncuklu bence fazlasına gerek yok ama istiyosan yap tabi içinde kalmasın ..
Senin için netten bi kaç bişe buldum belki görmüşsündür eklicem böle havlu alabilirsen bunlara güzel oluyo boncuk dikmek benimde var ..
Havlular sade ama desenli banada teyzem yaptı yapımı çok kolaymış .. bu sade havlular burda ucuz hem ..
-
$Kürdel-Havlu (10).webp
12,9 KB
· Görüntüleme: 273
-
$Kürdel-Havlu (1).webp
28,6 KB
· Görüntüleme: 198
-
$Kürdel-Havlu (2).webp
14,9 KB
· Görüntüleme: 317
-
$Kürdel-Havlu (3).webp
20,6 KB
· Görüntüleme: 164
-
$Kürdel-Havlu (5).webp
21,8 KB
· Görüntüleme: 484
günaydın yolcumm senin havluların zaten işlemeli ve küçük boncuklu bence fazlasına gerek yok ama istiyosan yap tabi içinde kalmasın ..
Senin için netten bi kaç bişe buldum belki görmüşsündür eklicem böle havlu alabilirsen bunlara güzel oluyo boncuk dikmek benimde var ..
Havlular sade ama desenli banada teyzem yaptı yapımı çok kolaymış .. bu sade havlular burda ucuz hem ..
Canim günaydin, cok tesekkür ederim.
Yani aslinda ben öyle tek serit gecsem yeterli oluyor diyorsunuz öyle mi canim?
Yeni havlu filan alamicam ki gerekte yok aslinda.
Su elimdekileri bi sekilde hall edebilsem iyi olacak :)
♥Kocamı çok seviyorum♥
Kayıtlı Üye
Canim günaydin, cok tesekkür ederim.
Yani aslinda ben öyle tek serit gecsem yeterli oluyor diyorsunuz öyle mi canim?
Yeni havlu filan alamicam ki gerekte yok aslinda.
Su elimdekileri bi sekilde hall edebilsem iyi olacak :)
yani yeterli bence canım havluların zaten güzel .. Güle güle kullann

yani yeterli bence canım havluların zaten güzel .. Güle güle kullann

Sagol canim benim insaAllah :)
Peki bide bazilarinda iki renk koydum örnek olarak.
Nasil yapsam hepsine tek renk mi kullansam?
♥26.08.2012♥
Kayıtlı Üye
♥26.08.2012♥
Kayıtlı Üye
bence tek renk kullan daha uyumlu olur

bence tek renk kullan daha uyumlu olur
Sagol canim benim kuslu olanlar annemin hediyesiydi. Mor cicekli olanda ablamin hediyesi :) Begenmenize sevindim kizlar.
Tamam o zaman tek renk tek serit geceyim. Havlunun da kendi süsü varya abartiya gerek yok.
Hem kendim kullanirsam az olmasi daha iyi olur benim icin daha kullanisli olur.
Birde kizlar ekledigim bi kac renk ip vardi. Onlarla mi dikeyim yoksa beyaz dantel ipi mi kullanayim?
Birde su en kücük top gibi boncuklari kullanmama gerek var mi sizce?
Cok sagolun kizlar ya.
♥Kocamı çok seviyorum♥
Kayıtlı Üye
Sagol canim benim insaAllah :)
Peki bide bazilarinda iki renk koydum örnek olarak.
Nasil yapsam hepsine tek renk mi kullansam?
canım sarı ve mavi havluna kendi renk boncuklarını kullan bence diğerleri çok güzel olmuş

10.10.2010 evlendik :)
Kayıtlı Üye
Ya aslinda yeterince havlularim var ceyizimde. Bunlarda arta kalanlar oldu. Bizde boncuk daha kolay olur bos kalmasindan daha iyi olur dedik. Yurt disinda yasiyorum birde bu boncuklari TRden getirdim burdan yeni havlu almamda imkansiz. Napsam acaba? Tamamen mi bos biraksam havluyu? Yoksa tek serit mi gecsem?
hmm başka havlu için imkanın yok madem tasarladığın gibi yapman gayet mantıklı ve güzel