Çeyizim için ütü önerisi rica ediyorum.

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
35
merhaba arkadaşlar, çeyizim için ütü alıcam ama çok kararsızım. yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Tefal Freemove FV9915 marka kablosuz ütü hoşuma gitti ama iyimidir değilmidir bilemedim. 300 tl gibi bir bütçem var maksimum, onu aşmasını istemiyorum.
şimdiden teşekkürler.

• Arzum AR631 i tavsiye ederim canım ablam kullanıyor çok memnun inşallah bende bundan alacağım :) yine de başka bir marka düşünürsen buhar gücüne (gr/dk) ve taban özelliğine dikkat et genelde seramik tabanlılar öneriliyor ve 2500 W ı geçmesin ben çok araştırdım iyi ütü nasıl seçilir diye ve bu özelliklere sahip uygun bir ütü sitesinde pahalı çıkıyor ama teknoloji mağazalarında zaman zaman indirime giriyor. buhar kazanlıları da tek parça birşey ütülemen gerektiği zamanlarda iyi bulmuyor kimse ve büyük ailelere öneriyorlar umarım yardımcı olabilmişimdir

ARZUM AR631 ÖZELLİKLERİ

• Motor gücü : 2400 W
  • Şok buhar : 170 gr/dk
  • Sürekli buhar : 50 gr/dk
  • Taban özelliği : Supreme glide seramik taban
  • İyon özelliği : Turmalin kristalli iyon teknolojili taban
  • Özel buhar çıkışı : Ütüye ön hazırlık buhar çıkışı
  • LCD ekran : Türkçe LCD ekran
  • Ayarlanabilir buhar gücü : Var
  • Otomatik kapanma : 3 emniyetli
  • Taban sıcaklığı göstergesi : Taban sıcaklığı uyarı ışığı
  • Kireçlenmeyi önleyen sistem : Var
  • Damlamayı önleyen sistem : Var
  • Kendi kendini temizleme özelliği : Var
  • Yetersiz su göstergesi : Var
  • Su sprey : Var
  • Dikey buhar : Var
  • Kolay doldurulabilen geniş su doldurma ağzı : Var
  • Su tankı kapasitesi : 360 ml
  • Kablo uzunluğu : 3 m

• Arzum'un sayfasından alıntıdır

Son düzenleme:
Kesinlikle tefal. Biz evde de onu kullaniyoruz ceyizime de tefal aldim. Kirec temizleme ozelligi olandan. Tefal ultimate anti-calc 200

Ben ceyizime tefal ultimate auto clean almıştım cok memnunum bir bak istersen

Canım bende 2ay önce ceyıxım ıcın utu aldım. Aklımda Phılıps 2si bı Arada olan kablosuz utuyle tefal kablosuz vardı. Ancak aldığım yer tanıdık orda bı ablam var satış danışmanı allah razıolsun ondan. Tegal kablosuz alma carsaf ütulucen haznede yetmez elektrigode yetmez phılıps hem kablolu hem kablosuz ıyıama cok pahalı bak dedı. Aynı özellikte Phılıps azur utu onerde bana. 245 TL.ıkı ütü arasındaki ıkı fark biri kablolu ötekı hem kablolu hem kablosuz dedı. Birde fiyatı dedi. Kablolu 245TL hem kablolu hem kablosuz 400kusur TL dedı. Ben245 TL olanı aldım hemen denedim utu yaptım yok böyle bi utu. Şiddetle Phılıps azu dıorummmm

Philips azur genelde yorumlardan bu ütüden memnun kalındığını duydum bende ondan almayı düşünüyorum bir bakın isterseniz

yorumun için açıklamaların için çok teşekkür ederim, rica etsem azurun hangi modeli olduğunu da söyler misin ? birde kimisi philips ütü için çok ağır demiş senin aldığının ağırlığı nasıl ?

Kesinlikle philipsin azur modellerinden birini alın.
Bütçeniz de yetiyor...

Arzum ve tefal philipsin yanından bile geçemez bu konuda!

Canım bakayım hemen yazayım. Ağırlığı okadar ağır degıl kı ben çok ince bilekleri olan bı insanım bana ıyı geldı

philips azur gc 4870 gayet memnunum almadan önce ben de çok araştırmıştım perdeleri ütülerken iyi bir seçim yaptığımı anladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…