- 11 Ekim 2013
- 153
- 12
- 38
- 35
- Konu Sahibi geveze1984
-
Bence ütüde kesinlikle Tefalphilips ve tefali öneriyorum. bosch hiç tavsiye etmiyorum 3.ayda elimde kaldı.
Bence ütüde kesinlikle Tefal
Philips kullanıyorum
Cok memnunum
hangi modelini kullanıyorsunuz ?
Canım bende 2ay önce ceyıxım ıcın utu aldım. Aklımda Phılıps 2si bı Arada olan kablosuz utuyle tefal kablosuz vardı. Ancak aldığım yer tanıdık orda bı ablam var satış danışmanı allah razıolsun ondan. Tegal kablosuz alma carsaf ütulucen haznede yetmez elektrigode yetmez phılıps hem kablolu hem kablosuz ıyıama cok pahalı bak dedı. Aynı özellikte Phılıps azur utu onerde bana. 245 TL.ıkı ütü arasındaki ıkı fark biri kablolu ötekı hem kablolu hem kablosuz dedı. Birde fiyatı dedi. Kablolu 245TL hem kablolu hem kablosuz 400kusur TL dedı. Ben245 TL olanı aldım hemen denedim utu yaptım yok böyle bi utu. Şiddetle Phılıps azu dıorummmm
yorumun için açıklamaların için çok teşekkür ederim, rica etsem azurun hangi modeli olduğunu da söyler misin ? birde kimisi philips ütü için çok ağır demiş senin aldığının ağırlığı nasıl ?
Canım bakayım hemen yazayım. Ağırlığı okadar ağır degıl kı ben çok ince bilekleri olan bı insanım bana ıyı geldı
teşekkür ederim canım, bekliyorum dört gözle : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?