- 6 Ekim 2021
- 31
- 12
- 1
- Konu Sahibi gizlianonim
Oda eksiğini ben tamamlarım diyor Allah razı olsun ama ailem yarın öbürgün yüzüne vurulur diyor hepErkek arkadasiniz ne diyor bu duruma?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda eksiğini ben tamamlarım diyor Allah razı olsun ama ailem yarın öbürgün yüzüne vurulur diyor hepErkek arkadasiniz ne diyor bu duruma?
Kimsenin kötü niyeti yok da işte yazarken derdini tam anlatamamış olabilirsin, çünkü bunları da gördük burda,kişisel algılama olur mu
Yok o kadarAnnenizin sağlık sorunları "kendi başına ihtiyaçlarını görmesine engel olacak kadar fazlaysa" durumunu doktor raporlarıyla belgelendirmeniz halinde size "engelli bakım maaşı " bağlanabilir.
ailen oyle diyorsa onlarin cozumu ne anlamadim.Oda eksiğini ben tamamlarım diyor Allah razı olsun ama ailem yarın öbürgün yüzüne vurulur diyor hep
Yok o kadar değil rahatsızlığı şükürAnladım ilk kez deneyimledim kusura bakmayın
Yok o kadar
Olabilir mi bunu hiç düşünmedim yani ailem mutlu olmamı istemiyor muailen oyle diyorsa onlarin cozumu ne anlamadim.
evlenmemek cozum galiba.
aileniz siz evin yukunu alip herseyle ilgilendiginiz icin evden gitmemenizi istiyor olabilir mi?
Oda eksiğini ben tamamlarım diyor Allah razı olsun ama ailem yarın öbürgün yüzüne vurulur diyor hep
Niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım bi çok kez cevapladım size cevaplarım ulaşmadı mı3. kez soruyorum siz evkenip evden cikinca anneye kim bakacak .
madem anne evde sizin calismaniza engel olacak kadar bakima muhtaçsa siz evlenince evde anneye kim bakacak ???
kacamak cevap vermeyin
Dan diye yazmadım çünkü niyetinin yine o olmadığını düşündümBen de bu suç yazacaksın diye beklemedim degilbunlar hep iyi niyeti suistimalden oluyo bize,haklisin
![]()
Evlensen annene kim bakacak?Annem hasta ona bakıyorum bu yüzden çalışamıyorum babamın parası eve ekmek almaya zor yetiyor kardeşlerim var okuyorlar evimiz kira napacagımı bilmiyorum
Çalışmıyor musunuz?Niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım bi çok kez cevapladım size cevaplarım ulaşmadı mı
Katılıyorum yorumunuza. İki adım attığında tıkanıyor diye yazdığınız için durumu ağır hastalığa giriyor olabilir. Rapor alıp bu ücrete başvurabilirsiniz.Annenizin sağlık sorunları "kendi başına ihtiyaçlarını görmesine engel olacak kadar fazlaysa" durumunu doktor raporlarıyla belgelendirmeniz halinde size "engelli bakım maaşı " bağlanabilir.
FarkettimDan diye yazmadım çünkü niyetinin yine o olmadığını düşündüm![]()
Konu başlığınız yanlış olmuş sanırım beklemediğiniz yorumları bu yüzden alıyorsunuz. Evliliğin de belirli bir maliyeti yok bunu kişi kendisi belirler herkesin alım gücü farklıdır. Oturup neye ne kadar vereceğinizi hesaplamaya çalışsanız bile asla o hesap tutmaz. Yaşam şartları maalesef şuan çok iyi durumda değil ve hepimiz bazı zorluklar yaşıyoruz. Evli arkadaşlarımız da evlenirken zorluk yaşamışlardır. Biraz da ayağını yorgana göre uzatmak gerekir. Şuan maddi olarak zorluk yaşıyorsanız yaşınız da genç belki 1-2 sene daha bekleyebilirsiniz. Evlilik çok acil bir durum mu şuanda? Hayatımızda önceliklerimizi belirlememiz gerekiyor. Sizin için önceliğiniz bir an önce evlenmekse o zaman çalışmaya devam edebilirsiniz.Seve seve annemin kronik kalp rahatsızlığı var iki adım atsa olduğu yerde kalıyor kriz gecirdikten sonra yalnız bırakamıyoruz. Herkes dilenmek için yazmışsın demiş konuyu nasıl düzeltebilirim öyle bi seçenek bulamadım. Çok şükür hem anneme bakıp hemde üniversite okudum evde paketleme işleri yaptım. Bu yaşıma kadar hep bi savaştaydım. İnanın çok yoruldum 2 yıllık bir iliskim var belki yanlıştır düşüncem bilmiyorum belki rahatlarım diyorum ama sağ olsun burdaki arkadaşlar tavsiye vermişler daha zorluklarla karşılaşıyorsun diye defalarca düşündüm bir kez daha düşüneceğim teşekkür ederim kırmadan dile getirdiğiniz için![]()
Ki burada iban paylaşanı gördü bu gözlerFarkettim![]()
Çok teşekkür ederim acil durumdan ziyade kaçış yolum gibi sanırım kafam çok karışık işin içinden çıkamıyorum bi türlüKonu başlığınız yanlış olmuş sanırım beklemediğiniz yorumları bu yüzden alıyorsunuz. Evliliğin de belirli bir maliyeti yok bunu kişi kendisi belirler herkesin alım gücü farklıdır. Oturup neye ne kadar vereceğinizi hesaplamaya çalışsanız bile asla o hesap tutmaz. Yaşam şartları maalesef şuan çok iyi durumda değil ve hepimiz bazı zorluklar yaşıyoruz. Evli arkadaşlarımız da evlenirken zorluk yaşamışlardır. Biraz da ayağını yorgana göre uzatmak gerekir. Şuan maddi olarak zorluk yaşıyorsanız yaşınız da genç belki 1-2 sene daha bekleyebilirsiniz. Evlilik çok acil bir durum mu şuanda? Hayatımızda önceliklerimizi belirlememiz gerekiyor. Sizin için önceliğiniz bir an önce evlenmekse o zaman çalışmaya devam edebilirsiniz.
ben 2011 yılında 3000 tl ile evlendim. bildiğiniz 3000 tl. ev kiralama falan da buna dahildi. hadi şimdi hayat çok pahalandı bu 10bin olsun.Çok şükür yükseklerde asla gözüm yok tavsiye beklemiştim sadece dogu tarafında bu şekilde adet edinilmiş keşke elimden bunu değiştirmek gelse sadece ben değil benim gibi niceleri var maalesef
Sassy bin yardım ettiği bı kız vardi,direkt aklıma o geldiKi burada iban paylaşanı gördü bu gözler![]()