- 16 Temmuz 2014
- 192
- 10
- 38
kızlarrrr çeyizimi almaya asladım henuz az amaa sızınl paylasmak ıstedım . aldıkca eklıcem ınsallaaahh

Eki Görüntüle 1195375

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm hayırlı olsun aldklarn cok guzl gule gule kullanmayı allah nasıp eder inşallah amin :)dugun ne zaman almak lazm tarıh belliyse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol cnm Allah razı olsun. ocak 2015 inşallahh . hızlı sekılde almaya basladım cnm ceyızlerımı .![]()
ikinci sıradaki kenarları siyah olan karaca yemek takımını çok beğenmiştim de sonradan vazgeçip başka bir şey almştım.
Çok güzel güle güle kullan hepsini
Canm sakın sureye aldanıp kendini salma biran once hersynı al tarıhınde belliymiş bn gecen yıl ekimden beri alıyorm agstsda dugunm var yeni bitti sayılır daha tamda btmedı yani :)
Ooo inşallah ben yetistiririm ya. Unutmayim diye liste yaptım eksiksiz almak icin.
Simdiden Allah mesut etsin cnm bnm
Amin cnm sagol. Ben ufak ufak ic camasiri almaya basladm:)Saol cnm bnm inşallah snde tamamlarsın her istedgni alırsın aslında okdr guzl bi süreçki kndi evine bsylr almak :) liste olayını ztn cok mantıklı buluyorm bnm ilk basta rahat 4-5 liste varkn smdı küçük bi müsvetteye kdr ındı oda byramdan sonra iç çamaşırı alışverişi fln oluck :) her derayı dusunmk zornda kalıyo insan. Kız tarafının aldklrı az gozukuyo ama hersyıyle bı evı sn duzuyosn
Amin cnm sagol. Ben ufak ufak ic camasiri almaya basladm:)
Aynen oyle hayatim kiz tarafi cok bse almiyor diyorlar ama evdeki igneye kadar biz aliyoruz :))
Bnmde geceliklerim var cNm ama illa ki çok olması gerekıyo eskılerden hcbsey goturmıcem, aynn cnm bn bile bu sürece girmeden aman nolck ıkı kap dıyodm ama hcte oyle deglms :)
Günaydın kızlar.
Çeyizimin hepsini tamamladım. Düğüne 2 ay kala evi tamamen yerleştirdik. Hatta kullanmaya kısmen başladık bile. Ara ara eve gidip yemekler kahvaltılar yaptık. Arkadaşlarımızı ağırladık.
Nacizane fikrimle diyorum ki.
Ben sadece çeyiz setinde olan çelik tencere setini aldım. Ayrıca seramik ve teflon setler almadım. İki kişi için setin içinden çıkan 3 küçük tencere fazla fazla yetiyor. Zaten 6 tencere var. 2si büyük. Onlar da olur da ihtiyaç duyarsam diye dolapların en üstüne koydum. Elimin altında çok fazla ıvır zıvır olmasını sevmiyorum.
12 kişilik misafir yemek takımı ve çkb takımını zaten konsola koydum. Çatal kaşık bıçak takımının çekmeceli sandığını da attım gitti. Nerde saklayacağım ki onu.
6 kişilik günlük yemek ve çkb takımını sürekli kullanıyorum. fazla ihtiyaç duyarsam misafir takımlarımı açarım.
Misafir çatal kaşık bıçak takımının içinden çıkan çay kaşıkları, tatlı kaşıkları, kepçe spatula vs günlük kullanıyorum.
Misafir için ayrı çay bardağı takımım yok. Su takımım var ama.
Misafir yemek takımının içindeki porselen çorba tenceresine de çiçek dikesim var :)
Biraz havlu işini abartmışım galiba. Ama bazanın altına koydum, illaki lazım olur.
3 tane çift kişilik nevresim takımı aldım. Bana fazla geliyor.
gibi gibi
Gunaydin canım . Hayrli olsun esylarin Güle gule kullan :)
Bn seramik tava sahan seti aldm. Tecerelerm celik. Daha tencere almayi düşünmüyorum :)
Bende catal bicak takimimi sandikli aldigim icin cok pismanim 150 tl sandik icin dedim :/
Ben 6 kisilik yemek takimi ile kahvalti takimi aldm onlari gundelk kullanrm diye dusunerekten fazla tabak almayi düşünmüyorum acikcasi ya
Ben ayriyeten tekrar aldm ya gunlk icin cay kasigi servis takimi . Simdi bosuna aldigimi düşünüyorum :))
Daha bardak almadm bn. Cnm sence bardak takimlarindan mi alayim ? Ayakli bardak filan olyo icinde
.
Çiçek dikme canimmmmlazim olur ya ozel misafir filan gelir kullanılanir bence. ( annem hic kullanmamis sende kullanmazsn kalabalik sadece diyor ama bakalm :) )
Havlularin cok olmasi bence gayet iyi. Bende cok alacagm. Misafirler kalabalik gelse . Telaşa dusmeden veririz :)
Bana arkadaslarm nevresm takimini . Cok al diolar ya. Bnde abartiya ne gerek var diorm. Cesit cesit kullan. Yeni gelinsin diolar :/
Bardak takımını 430 lira para verip set olarak aldım. 12 kadeh, 12 uzun bardak, 12 kısa bardak, 12 çay bardağı ve tabağı, 2 karaf çıktı.
Neyseki kristalli, taşlı boncuklu ağır bir takım değildi ki çay bardaklarını günlük kullanıyorum. Kadehler bence de fazla ama almış bulundum bir kere.
Su bardağını da toplam 18 tane aldım, günlük kullanım için. 3 farklı boy. Çeyiz topiğimde var oradan görebilirsin.
Nevresim tam sık değiştirilir kabul ediyorum ama, çok olunca gene gereksiz ya, bunu yıkaması var ütülemesi var, ya ne bilim ne gerek var ki çok nevresime 3 tane yeter diye düşünüyorum.
Havlular önemli dediğin gibi, ben bir kaç tane katlayıp şifonyerimin alt çekmecesine koydum. Sürekli kullanacaklarımı, geri kalanları güzelce hurçlayıp baza altına koydum.
3 tane de tek kişilik nevresim takımı, 1 tek kişilik battaniye, 2 tek kişilik yorgan ve 2 yastık aldım. Misafirler için. Bazanın altındalar.
Topigine hemen bakyrm cnm :)
Esyalarini Güle güle kullan.
Ben birde bi şehirde sabit kalmcm tahin muhabbeti var. O yuzden cok fazla esyada almak istemiyorum. Tasinirken cok zor olyormus
Neyi almayacaksın ki tayincisin diye. Ben de 4 sene sonra atanacağım ama aldım gene de her şeyi.
Masa mı almayım, çamaşır makinesi mi almayım :)
Çok güzeller aşkla kullanın![]()