konu süper:)
kahvaltı seti almayacağım.
anacığımın ısrar ettiği vitrine koyarsın dediği yaldızlı bardaklı zımbırtı setinden almayacağım
makinem 7 kilogramlık battaniye vb büyük şeyler yıkanmıyorsa onuda değiştirmeyi düşünüyorum. inşallah benimki bişey demez
çekmeceli çatal kaşık setlerinden alıp almamakta kararsızım. yer kaplamasını istemem.
aslında ne almam gerektiğini bilmiyorum. misafir için ayrı 12li pahalı setlerden, günlük için 12li bidaha mı çatal kaşık seti almam gerekiyor??
canım vitrine koymak için değilde misafirlerini ağırlarken güzel bir sofra kurmak için bardak takımı ve misafir çatal kaşık bıçak takımı almalısın bnce cunku günlük kullanılanlar zamanla çiziliyo kendine normal bişey alırsn bnde öle yaptm kahvaltı takımına gelince ben aldım hemde 2 takım ama bizim ailede başlı başına bi kahvaltı olayı var ve kalabalığız akrabalar kahvaltıya gelir öğle yemeğini yer ve kalkarsizde öyle bişey yoksa alma gereksiz iki tabakla bile oluyo kahvaltı
Süperr konu :) İnanılmaz faydalı oldu. Su sebili almak gibi saçma bir fikrim vardı, bir de inox alacağım diyordum. Amann ne saçmalık, sanki ev değil işyeri :)
bende tuperlara karsiyim. Cok pahalilar ve normal ikeadan alinan saklama kaplariyla bir fark goremiyorum. Peyniri tupper koysamda normal saklama kabina koysamda bir zaman sonra kuruyor.
Yok cerezler bozulmuyormus yok yemekler saklaniyormus. 3 liralik cekirdegi 40 liralik saklama kabinda saklamak bana mantikli gelmiyor. Baktim bayatliyor atiyorum cekirdegi yenisini aliyorum taze taze yiyorum. Saklama kaplari olarakta ikea da cok guzel kaplar var kapaklari falan cok saglam guzel hic hava almiyor.
Bazilari hamur mayalamak icin tupperdan legen aliyor o da bence gereksiz. Benim annem yillardir 5 liralik legende hamur yapar uzerinede naylon poset gecirir balon gibi siser hamuru pamuk pamuk olur herkez soruyor nasil bu kadar oluyor diye keramet bence legende degil yapan kisinin elinde.
Bu konuda size hak veriyorum, o kadar parayı hak edecek bariz fark nedir anlayamıyorum, ama daha önce hiç tupper ürünü almadım, kullanmadım, bu konuyu gerçekten merak ediyorum, kullanan arkadaşların yorumunu merak ediyorum.
gereklı bılgılerınız için cok sagolun bır şey soracaktım 8 kg lık çamaşır makınesınde battanıye yıkanır mı?? ben 7 kglık almayı düşünüyordum ama ona sıgmaz mı ki???:26:
Gerçekten biz düğün hazırlığı olan kızlar için süper bi konu olmuş..ben evlenen arkadaşlarımada soruyorum çoğu aldığı şeyde pişman..
Bende size bana anlatılan tecrübelerden bahsedeyim kızlar..
İlk olarak bir arkadaşım heveslenerek aldığı gelin gibi kabarık fırfırlı yatak örtüsünden şikayetçi günlük olarak olmuyor hemde yer kaplıyo.Heleki çalışan biriysen hiç uğraşılcak bişey değilmiş.onunsayesinde ben örtümü daha sade ve günlük kullanabileceğim türden aldım.
Bende kahvaltı takımı için çok hevesliydim..illa alıcam diyodum sonra arkadaşım hiç kullanmadığını dolap bekçisi olduğunu söyleyince okadar parayı ona vermekten vazgeçtim.
nasılsa önceden oriflame yaptığım için küçük bi set gelmişti o idare eder beni herşeyi var..(demlik,zeytinlik,şekerlik,6tabak 6fincan,2katlı pasta tabağı)
Birde çok borcam falan almayın hep hediye geliyomus arkadaşımın çekyatının altı doluydu..:)artık hiç onların yüzüne bakmıyorum..
Allah'tan bende çeyizime gereksiz fazla bişey almadım gerek olursa alırım mantığıyla hareket ediyorum :)bikaç kere karşılaştım hem kettle hem çaycı alıyolar çok masraf ve gereksiz bizim baba evinde çaycımız var hem kettle hem çaycı olarak kullanıyoruz ayrı olmasına ne gerek.birde o koca mutfak setlerine hiç gerek yok annemden biliyorum hala kullanmadığımız onca parçası var.şimdiki blendır setleri az parçayla çok iş görüyor..bende sadece blendır seti aldım..birde ben vitrin düşünmediğim için o pahalı taşlı bardak setinden almadım daha uygun şık bardaklar aldım hemde çok ucuza..
Sadece günlük ve misafirlik yemek takımı ve çatak bıçak setinin ayrı olmasından yanayım çünkü günlük takımlar eskiyo kırılıyo.ama misafirlik olunca gönlünüzce çıkartıp servis edebilirsin.ha birde öyle çok pahalı salon takım örtülerinede gerek yok diye düşünüyorum bi masaya birde konsola uzun runner tarzında çok şık örtüler aldınmı tamam artık sermesende oluyo ama zevk meselesi:)yani işin kısası herşeyin fazlası zarar:)ihtiyacını giderecek kadar olsun yeter bence..evine yerleşip yaşayınca ozaman eksiğini görünce kararınca alınmalı şimdi biz çeyiz hazırlayan kızlar psikolojisi heveslenıyoruz herşeyi alıyoruz göze gelmiyo ev yerleşince anlaşılcak :)neyse çenem düştü umarım açıklayıcı olmuşumdr kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?