Elektrikli aletlerde modeller ve teknoloji çok çabuk değişiyor. Yüzüğü takıp düğün tarihi belli olunca almak lazım böyle şeyleri. Şu an modası geçmeyecek tencere, nevresim gibi şeylere bakabilirsin.pek çok yere yazdım kararsız kaldığım bir konu var. şöyle ki 1.5 yıl gibi bir süre sonra evliliği düşünüyorum. şarjlı el süpürgesinin çok pratik ve gerekli olduğunu duydum,ikna da oldum.
şu sıralar markafoni çekim de var almak istiyorum fakat,erken mi? daha iyisi çıksa aklım kalır mı yoksa şarjlı süpürge nihayetinde zaten iyi bir elektirikli süpürge alacağım, şarjlı süpürgem 1-2 yıl önceki model olsa çok da bir şey fark etmez mi?
Anlaşılan moulinex almıyoruz :) Ona vereceğimiz paraya gidip güzel saklama kapları alıyoruz tupperware ideal.. Sonra kocamıza sesleniyoruz. "Kocacığım o güçlü kollarınla şunları rendeler misin?" O da tabi tatlı seslenişimize kıyamıyor. 1kg havuç bilmem kaç gr turp vs rendeliyor. Onları aldığımız saklama kaplarına koyuyoruz ve 1-2 haftalık salata derdinden kurtuluyoruz :)
Rendeden nefret ediyorum. Asla sevmediğim bişey. Ya moulinex alacağım ya da rende için hizmetçi tutacağım o kadar nefret ediyorum. Yok mu bunun başka çaresi? Ne sevinmiştim o makine çıkınca. Kimse iyi dememiş yaa
safiye, sen sandıklı mı almıştın çkb setini :44: ya ben sandıktan çıkartmak istiyorum ama nereye koyacağım, bilmiyorum. sandığı da ne yapsam bilmiyorum. konsolun bir çekmecesine koyabilirim takımı ama nasıl böleceğim, senin bu linkteki işe yarar mı:26: sandığı da ne yapsam ki? böyle eziyetli oluyor
benim de diyeceğim şu ki sevgiliyken, nişanlıyken birbirinize öyle ufak tefek şirin şeyler hediye etmeyin, sonra koyacak yer bulunmuyor, çıldırıyor insan
bu yemek takımı olayına katılıyorum. 6kişilik günlük alıp hop tamam diyoruz. eğer bulaşık makinesine konacaksa ikinci bir güne ne tabak ne çatal yeter. ya da 7 kişi oldunuz diyelim misafir yemek takımını çıkarmakla mı uğraşıcaz?:) bu nedenle ben de kütahya porselenin günlük 12 kişilik bi takımını aldım bir de porlanddan tek tek 6 kişilik takım yaptım. :) diğer misafir yemek takımını henüz almadım ama aldığımda onu da öyle zırt pırt çıkarmam herhalde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?