- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Benim aldigim çift yönlü rotasyon ile meyveyi sıkıyor , elinle bastirman gerekiyor. Kendi bütçeme , mutfaktaki yere ve kullanima göre aldim.
Eki Görüntüle 1710135
Yoksa Emsan'in pressli makinesi var http://www.akakce.com/narenciye-sikacagi/en-ucuz-emsan-multi-press-fiyati,944524.html ama çok yer kaplar gibi geldi bana.
Meyve sıkacagi ilk baslarda istiyordum, ama sonra farkettim ki çogu insan almis kenara koymus çünkü bi kaç gün hevesini aldiktan sonra hergün kullanan bi makine degil sonuçta ve çok farkli aparatlari var , yika dur yani...
Demek istedigim, senin ihtiyacina bagli : hergün portakal veya ev yapimi meyve suyu tüketiyorsan al derim, kenarda durmaz o halde. Yoksa alma, benim gibi çok pahali olmayan ama isini gören narenciye sikacagi al.
Bazen çeyiz isine girdigimizde gerekli gereksiz parçalar aliriz, evlendikten sonra da neden aldigimizi ve neden bu kadar para harcadigimizi düsünürüz.
Cayciya gelince, ben hiç öyle bir seye rastlamadim ayni çaydanlikta ki gibi oluyor, çayin acidigini hiç hissetmedim. Belki makineye bagli belki de çaykolikten gelen bir yorumdu o okudugun. Ben o kadar incesini düsünmüyorum, zaten onu da sadece misafirlerim geldiginde çikariyorum, salonun bi kenarina koyuyorum mutfaga fazla gel git olmasin diye. Cok pratik oluyor. Bir seferinde açik büfe tarzi bi yemek yapmistim , konsolun üstüne yemekleri dizmistim şık bir sekilde ve de çayciyi da koymustum, şahane olmustu. Benim kullandigim buna benzer bir model (daha büyük) :
Eki Görüntüle 1710148
Eger sende almak istersen, benim tavsiyem sakın platik çaycı alma, çelikten olsun daha saglikli.
Umarim yardimci olabildim sana
Saglicakla kal canim
cnm merhaba narenciyeni çok beğendim nerden aldım bide kullanışlımı minik güzel görünüyoBenim aldigim çift yönlü rotasyon ile meyveyi sıkıyor , elinle bastirman gerekiyor. Kendi bütçeme , mutfaktaki yere ve kullanima göre aldim.
Eki Görüntüle 1710135
Yoksa Emsan'in pressli makinesi var http://www.akakce.com/narenciye-sikacagi/en-ucuz-emsan-multi-press-fiyati,944524.html ama çok yer kaplar gibi geldi bana.
Meyve sıkacagi ilk baslarda istiyordum, ama sonra farkettim ki çogu insan almis kenara koymus çünkü bi kaç gün hevesini aldiktan sonra hergün kullanan bi makine degil sonuçta ve çok farkli aparatlari var , yika dur yani...
Demek istedigim, senin ihtiyacina bagli : hergün portakal veya ev yapimi meyve suyu tüketiyorsan al derim, kenarda durmaz o halde. Yoksa alma, benim gibi çok pahali olmayan ama isini gören narenciye sikacagi al.
Bazen çeyiz isine girdigimizde gerekli gereksiz parçalar aliriz, evlendikten sonra da neden aldigimizi ve neden bu kadar para harcadigimizi düsünürüz.
Cayciya gelince, ben hiç öyle bir seye rastlamadim ayni çaydanlikta ki gibi oluyor, çayin acidigini hiç hissetmedim. Belki makineye bagli belki de çaykolikten gelen bir yorumdu o okudugun. Ben o kadar incesini düsünmüyorum, zaten onu da sadece misafirlerim geldiginde çikariyorum, salonun bi kenarina koyuyorum mutfaga fazla gel git olmasin diye. Cok pratik oluyor. Bir seferinde açik büfe tarzi bi yemek yapmistim , konsolun üstüne yemekleri dizmistim şık bir sekilde ve de çayciyi da koymustum, şahane olmustu. Benim kullandigim buna benzer bir model (daha büyük) :
Eki Görüntüle 1710148
Eger sende almak istersen, benim tavsiyem sakın platik çaycı alma, çelikten olsun daha saglikli.
Umarim yardimci olabildim sana
Saglicakla kal canim
Çok teşekkürler :)
cnm merhaba narenciyeni çok beğendim nerden aldım bide kullanışlımı minik güzel görünüyo
kullanışlımı bide cammı ben bugün biraz baktım canlı görim diye ama yoktuBir sey degil tatlim
Selam canim, ben yurtdisinda oturudugum için yurtdisindan aldim. Ama google'den arastirma yaptim simdi, bir çok siteden veya magazadan alabilirsin : http://www.akakce.com/narenciye-sikacagi/en-ucuz-kenwood-je290-fiyati,5135659.html
kullanışlımı bide cammı ben bugün biraz baktım canlı görim diye ama yoktu
tamam canım teşşekürler dolaşırım yine benBana göre kullanisli, biz hergün portakal felan sıkmıyoruz canim , ama size bagli. Bence baska magzalara git bak. Kenwood markasini tavsiye ediyorum , çok iyi marka. Bosch'ta iyi.
Cam mı bende merak ettim. Hiç aklımda meyve sıkacağı yoktu ama sevdim bunu. Havuç gibi sert meyvelerin suyunu isteyenler için uygun değil ama limon portakal greyfurt falan iyi olur o da bana yeterBana göre kullanisli, biz hergün portakal felan sıkmıyoruz canim , ama size bagli. Bence baska magzalara git bak. Kenwood markasini tavsiye ediyorum , çok iyi marka. Bosch'ta iyi.
Aynen tatlim, bence de limon portakal gibi meyveler için super. Zaten öbür meyve sularindan çok fazla tüketmiyoruz, yani bir meyve sıkacağı alacak kadar tüketmiyoruz. Benimkisi plastik canim, ama baya saglam.Cam mı bende merak ettim. Hiç aklımda meyve sıkacağı yoktu ama sevdim bunu. Havuç gibi sert meyvelerin suyunu isteyenler için uygun değil ama limon portakal greyfurt falan iyi olur o da bana yeter
Tüm sayfaları okuyamadım ama okuyacağım. Muhhteşemm bir konu olmuş. Açanın aklına, yüreğine sağlık.
Çeyiz dizen birisi olarak su bardağı setleri kadar bana saçma gelen birşey yok. Zaten alkol kullanmıyoruz şarap bardakları vitrinde dursun diye neden o kadar para vereyim anlamıyorum. Kendi zevkime göre tek tek alacağım 12 tane su ve meşrubat bardağı. Yemek takımı aldım ama günllük olarak 6 kişiliklerden düşünüyorum. O da yeter zaten daha kalabalık olursa misafir takımını zaten çıkarıyorum demektir. Tuzluk karabiberlikte baharat takımını alırken ya da günlük takımıma uygun biçimde aldım mı tamamdır. Tek renk kayık tabaklar alırım diyorum oldu bitti.
Benim aklıma takılan kaç tane nevresim almak gerek?
Merhaba sizi gormek ne guzel :) cok guzel fikirler vermissiniz keske evlenen arkadaslar buralari unutmasa:)kızlar merhabalar nişanlanmadan önce bile bu topiğe yazardım hey gidi günler :)
Şimdi temmuz 2016 itibariyle evli bir gelin olaraktan naçizane tavsiyelerimi yazmak istedim
Bi kere evimiz 2+1 minnak bir ev ama çok şükür bizim evimiz sadece mutfağım biraz ufak ama ona da ek dolap yada çekmece alarak çözümleyeceğim inşallah
Şimdi nişandan 2-3 yıl önce hevesli olduğum için çeyiz işine girmiştim o sebepten hisarda bi çeyiz setim vardı..
Ancak evlendiğimden beri misafir yemek tk ve çkb takımını hiç kullanmadım gereksizmiş olmasada olurmuş diyorum..
Gerçi hiç kalabalık misafirim olmadı belki lazım olur
O çok pahalı kadeh takımlarından zaten almamıştım paşabahçeden kendim set oluşturmuştum gayet memnunum;tabi çok fazla para harcamadığım için memnunumlakin daha onlarıda kullanmadım.
Beyaz eşyalarım profilo hepsi A+++ enerji tasarrufu konusunda ve performans olarak çok memnunum..
Küçük ev aletlerinde burdan edindiğim tecrübelerle çay mk,ekmek kızartma mk,frütöz,katı meyve sıkacağı vs almadım
philipsten mikser blender setim var,tost makinem hediye geldi ,kettle almadım gerek duymadım halen
Mobilya konusunda vitrin almadım tv ünitesi almadım konsolu aynasız aldım tv ünitesi gibi kullanıyoruz.
Beyaz ve sade doğtaştan onlardan da çok memnunum belki evimin resimlerinide paylaşırım
Şimdilik aklıma gelenler bunlar daha olursa yazarım..
Sizde yazın bu topik çok faydalıydı boş bırakmayalım
Merhaba sizi gormek ne guzel :) cok guzel fikirler vermissiniz keske evlenen arkadaslar buralari unutmasa:)
Bu ara en içime oturan
Ceyizim icin alınanları ben seçmemiştim ki 15 sene öncede bukadar çeşit yoktu zaten.
Sey tabiri vardır ya kiz beşikte çeyiz sandikda..
Tam öyle durum olmuş bende.
Babannem almışdm a almis.
Ne görse modelleri sacma sapan renkleri sacma sapan.
Bir de kendi zevkine göre düşünün artik.
Ata ata bitmediler.
Şimdi en son tencere tkm.
Çatal bıçak
Misafir icin yemek tkm. Ve tekstil ürünleri kaldi.
Tekstil ürünlerinide alıyorum hatta.
Yarısını hallettim (yorgan, yatak örtüsü, battaniye, nevresim hepsini attim)
Battaniyeleri yeniledim.
Nevresimde 2 tane daha alsam tamamim.
Sonra tencere ve tabaklara geçicem sirayla.
Bunlara para vereceğine keske parasını bankaya koysaydı kendim secseydim
Ay lütfen sizler ya da hani kizi olan anneler etmeyin.
Insanın içinde uhde kaliyor.
Paranız varsa atın bankaya ozaman hazır para alinir.
Değişmeside kolay degil hepsi para.
Ben daha tamamen bitiremedim bile.
Şunları degissem daha bisi almam eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?