sorularına gelince kendi fikirlerimi ve uzun araştırmalarımı aktarıym sana cnm;
ddüklüü tefal yerine fissler alıcam kesinlkle çünkü sadece bi düdüklü deil ayn anda hızlı pişirme tenceresi olarak da geçio
clipso yarm20 dkkada pişirirken söylenenlere göre fissler 3dkkada pişiriomus..
çay setimi bernardodan beğendiğim modelin düşmesini beklicem 150tlye düşüomus dönem dönem gayet sade ve sık bence
servis gereçlerini de kesinlkle celik alma zaten bir takım çelik çkb takımı içinden çıkıp, silikon yada tahta kullanman daha manktlı sağlık açısından,
çelk gereçler tencerelerini çizebilr teflonlarına zarar verebilir
smdilk önerilerm bu kdr, umarm bi yardımı olur sana
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. kaşıklar silikon, düdüklü fissler karar verdim :) sulu süpürge ile ilgili aklıma takılan şu oldu benim, her kullanımdan sonra temizlemek ve kurutmak gerekiyormuş, yoksa koku yapıyormuş. kullanışsız mı olur acaba ??
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. kaşıklar silikon, düdüklü fissler karar verdim :) sulu süpürge ile ilgili aklıma takılan şu oldu benim, her kullanımdan sonra temizlemek ve kurutmak gerekiyormuş, yoksa koku yapıyormuş. kullanışsız mı olur acaba ??
kızlar öncelikle hepinize kolay gelsin. çeyizime almak istediklerimle ilgili birkaç sorum var. ilgilenir de cevap verirseniz çooook sevinirim :) şöyle ki;
- çelik mi silikon serviş kaşığı-kevgir-spatüla mı?
- tefal mi fissler mi düdüklü tencere?
- sulu mu susuz mu elektrikli süpürge?
- hangi marka çaycı?
- hem keliteli hem uygun fiyatlı çay seti var mı tavsiye edeceğiniz?
peki kızlar aranızda seramik tencere alan/kullanan var mı?
harikasınız kızlar, hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederimsayenizde epeyce aydınlandım 1,5 ayım kaldı benim hala çok eksiğim var. ama burdan aldığım fikirlerle yapıyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?