peki kızlar aranızda seramik tencere alan/kullanan var mı?
çay setinden kastum tepsi, çay bardağı-kaşığı, şekerliği olan setler... inanılmaz pahalı geliyo bana, değer mi diye düşünüyorum.
actifry aldığım ilk şey oldu canım, ailecek seviyoruz kızartma :))
seramik tencereler çok güzel ama çoook pahalı.. karacada bi set vardı çok uygun, alırmıyım bilmiyorum ama düşünüyorum..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. kaşıklar silikon, düdüklü fissler karar verdim :) sulu süpürge ile ilgili aklıma takılan şu oldu benim, her kullanımdan sonra temizlemek ve kurutmak gerekiyormuş, yoksa koku yapıyormuş. kullanışsız mı olur acaba ??
çay setinden kastum tepsi, çay bardağı-kaşığı, şekerliği olan setler... inanılmaz pahalı geliyo bana, değer mi diye düşünüyorum.
actifry aldığım ilk şey oldu canım, ailecek seviyoruz kızartma :))
seramik tencereler çok güzel ama çoook pahalı.. karacada bi set vardı çok uygun, alırmıyım bilmiyorum ama düşünüyorum..
Bende esse'den almıştım kampanyalı bir alana bir bedava diye.. İki tane seramik var biri tava biri de pilav tenceresi.. Ben henüz kullanmadım ama kullananlar çok memnun!: Tavsiye ederim..
peki kızlar aranızda seramik tencere alan/kullanan var mı?
seramik tencere dediğiniz teflon tencere tavalardanmı bahsediyosunuz yoksa ayrı bişeymi
bildiğimiz teflondan farklı bişey canım, google da bi araştır istersen. ben de tabak çanakla kafayı yedim bu arada :)
hee seramik tencere yazdım googla içi beyaz tencere koydu önüme ben bakmıştım çok hoşuma gitmişti
gerçekten kafayı yedim rüyamda bile tencere tava görüyorum puhahhaayy
evet çok güzeller ama hangisini almak lazım? ben greenpan diye bi marka aldım esseden ama baktım ki moneta tavsiye ediliyo. niye acele ettim bilmiyorumdeğişim mi yapsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?