Çeyizlerim Vaaar :) Karşınızda yaz_yaz'ın Çeyizleri :)

her şeyin çok güzel :) çok beğendim.

paşabahçe neon renklerdeki su bardaklarına bayıldım. netten mi aldın ? çok güzeller

her şeyin çok güzel :) çok beğendim.

paşabahçe neon renklerdeki su bardaklarına bayıldım. netten mi aldın ? çok güzeller

çok teşekkür ederim canım su takımımı "tedi" den aldım 19 tl ye.. başka yerlerde 30 a flan görmüştüm , o fiyata bulunca da kaçırmadım

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım seninde düğününe baya az kalmış , huzurlu , mutlu bir ömür dilerim , Allah tamamına erdirsin.. Darısı başıma aminnnn

ay sorma canım stres sıkıntı hat safhada =) ama olsun inşallah en mutlu günler sırada bekliooo !!

darısı başına canımm mutluluklarr şimdiden ,

ay sorma canım stres sıkıntı hat safhada =) ama olsun inşallah en mutlu günler sırada bekliooo !!

darısı başına canımm mutluluklarr şimdiden ,

olsun sıkıntısı stresi bile güzeldir o dönemlerin.. ilerde mutlulukla anımsayacağınız birsürü hatıranız olacak bu zamanlardan.. çoooooook mutlu olursun inşallah canım teşekkür ederim tekrar

herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah

hayırlı olsun topigin canım hepsi cok ciciler güle güle eskit.. ya şu tefalin bu modelinden bulamıyorum dısardan mı aldın ne kadara?

hayırlı olsun topigin canım hepsi cok ciciler güle güle eskit.. ya şu tefalin bu modelinden bulamıyorum dısardan mı aldın ne kadara?

çook teşekkür ederim tefalin kahve makinası , blender seti ve ütüsünü aldım , hangisini sordun bilmiyorum ama hepsini Evve'den aldım ben.. nakit olarak aldığım için fiyat üzerinden baya indirim yapımışlardı.. geçen kış aldım fiyatlarını hatırlamıyorum tam olarak.. İstanbul da oturuyosan Evve yada büyük elektronik marketlerde de bulabilirsin

biraz araştırmalarım sonucu fikrimi değiştirdim.. sagol canım cevabın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…