çeyizlerimi resimli olarak sergiliyorum huzurlarınızda

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
arkadaşlar maglum evlenmeme daha 2 yıl var sevgilim askerde şimideden alabildiklerimi aldım resimleri bulmakta zorlandım çünki çeyizime aldıgım hemen kaldırıyorum netten buldugumakdıyla yüklüyorum artık fakirhaneme kararınca aldıgımı çeyizlerime başlıyorum
yeniden yüklüyorum

bu yatak örtümü uzun zamandır almayı düşünüyordum sonunda aldım.

özdilek uyku setim bu fakat burda renkleri güzel çıkmamış kırmızılar koyu pembe gibi çıkmış geçen sene almıştım bunu da

[saren nevresim takımım metrocitiy deki sarevden almıştım.

geçen sene almıştım battaniyelerimi

tavayı mor aldım aslında bu rengi buldugum için bunu ekledim

bu rendeninde pembe olanını aldım.

arzum tostuçu bunuda geçen sen aldım.

daha ekleyemedeğim birçok şeyvar yemek takımım fincan takımım vs onlar kolide oldugu için çekemedim açınca çekicem arkadaşlar...
buda yeni aldıgım saatim kızlar

Son düzenleme:
Canım ben yardımcı olmak ısterdım ama bılmıyorum ınan yÜklemeyı kızlardan bırı gelır yardımcı olur ınŞ.

işte şimdi görünüyor moru seviyosun sanırım ve çok guzeller aldıkların güle güle kullanırsın insallah

güle güle kullan hepsini canım.. mor lila pembe kombinesi yapıyorsun sanıyorum..hayet şeker:)

aldıkların cok guzel canım gule gule kullanırsın inşallah ben bu aralar bıcak setlerıne bakıyorum sen nerden ? ????senınkı hosuma gıttı bıcakların sayısı fazla degıl tam ıyı bence

aldıkların cok guzel canım gule gule kullanırsın inşallah ben bu aralar bıcak setlerıne bakıyorum sen nerden ? ????senınkı hosuma gıttı bıcakların sayısı fazla degıl tam ıyı bence

hım canım salı pazarından almıştım bizim buralardan ucuzdu hemen aldım 15 TL di.

zehracım hepsini çok beğendim güle güle kullan inşallah sende beğendiğin taç kelebekli yatak örtüsünü alabilirsin bitmeden çünkü çok güsell

zehracım hepsini çok beğendim güle güle kullan inşallah sende beğendiğin taç kelebekli yatak örtüsünü alabilirsin bitmeden çünkü çok güsell

teşekkür ederim canım siyah beyaz olanını alıcam ben yatak odamı siyah beyaz düşünüyorum.ama 2 yıl sınra fikrim ne olur bilemiyorum napsam acaba alsammı almasammı.kızlar sizde birşeyler söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…