çeyizlerimi resimli olarak sergiliyorum huzurlarınızda

teşekkür ederim canım siyah beyaz olanını alıcam ben yatak odamı siyah beyaz düşünüyorum.ama 2 yıl sınra fikrim ne olur bilemiyorum napsam acaba alsammı almasammı.kızlar sizde birşeyler söyleyin.

dediğim gibi ben hayran kaldım ürüne heyecanla gelmesini bekliorum valla bence sanada al derim tabi yinede sen bilirsin bnmde evlenmeme 3 yıl var :):)

bataniyenin markası neydi acaba morlu olan ve fiyatıbilmiyorumkismile
bu arada herşey çok güzel güle güle kullan...

Canım morlu olan battaniyenin markası merinos geçen sene confident ten 100 liraya almıştım ikisini.ama çok kaliteli.

zehra_ist

benim yatak örtüm bugün geldi çok şahanee kesin tavsiye ediorum sana

zehra_ist

benim yatak örtüm bugün geldi çok şahanee kesin tavsiye ediorum sana

inanırmısın bugün senin aldıgın siteden alıyordum üye oldum adres bilgilerimi fatura bilgilerimi girdim iptal ettim borcum var bu ay günede girdim sıkışmıyım dedim.ayın 15 gibi alacagım kredi kartımın kesim tarihinden sonra yani.ancak sen kahve rengini aldın demi canım ben siyah beyaz olanından isiyorumda.

cnm bnmki beyaz üstüne kahve nakışlı

ama bnm aldığım sitede kalmamış bitmiş

1 yıldrı bunları aldım borcunu ödüyorum kızlar bu çeyizlerin daha çok eksik var ama napalım hiç yoktan iyidir.

Aldıklarını sevdiğinle hayırsıyla Allah'ın izniyle güzel günlerde kullanman nasip olsunopuyorumnanaktan

canım cok guzel herşeyinnn , daha olur inşallah bi sürü şeyide alırsın, bende senin gibiyim gördükçe almaya çalışıyorum. güle güle kullannnn herşeyiniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…