Ceynimo'nun hazırlıkları :)

Kızlar aylarca beklediğim indirime girmemiş olmasına rağmen sipariş verdiğim kahvaltı takımım iptal oldu
Mubastore.com'dan sipariş vermiştim ertesi gün arayıp ellerinde bir takım olduğunu,
2 parçasının kırık olduğunu ve piyasada bulunmadığı için temin edemediklerini söylediler.
Ben de para iadesi alıp yine çok beğendiğim bir başka takımı aldım elime de ulaştı çook beğendim,çok mutluyum :)
Porland Armelle Serisi

porland marka kahvaltı takımın harika masal evlerindeki gibi güle güle kullan canım bu çok güzelmiş

Ne kadar güzel bi çeyiz olmuş böyle..
Rabbim ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım..

ceynimo hayırlı olsun son aldıkalrın, güle güle kullan canım benim

Çok tatlı valla çok begendim

canım aynı kaderi paylaşıyoruz ben de küçük bi şehirde yaşıyorum ve internetten alışveriş yapıyorum mutlu günlerde kullan canım hepsi çok güzel:)

Cok ciciler :)) iyi gunlerde kullan

ceynimo hayırlı olsun son aldıkalrın, güle güle kullan canım benim

Ne kadar güzel bi çeyiz olmuş böyle..
Rabbim ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım..

porland marka kahvaltı takımın harika masal evlerindeki gibi güle güle kullan canım bu çok güzelmiş

Canım çook güzel kahvaltı takımın ...Güle güle kullan..

Çok tatlı valla çok begendim

Çok teşekkür ederim kızlar gerçekten içime sindi çok beğenerek aldım,inşallah ağız tadıyla da kullanmak nasip olur

canım aynı kaderi paylaşıyoruz ben de küçük bi şehirde yaşıyorum ve internetten alışveriş yapıyorum mutlu günlerde kullan canım hepsi çok güzel:)

Çok sağol tatlım ,biraz riskli de olsa internetten alışveriş napalım yakın yerlerde olmayınca eli mahkum alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…