Tüm hazırlığınıza bayıldım, hepsi birbirinden güzel, özellikle nervesim takımlarınız / bornoz setiniz tam benim istediğim gibi, zevklerimiz birbirine çok benziyor. Sıkı takip edeceğim başlığınızı :) mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim canım aynı zevklere sahip bayanlar görünce seviniyorum ben dehangi marka bunlar?
Ayy çok güldüm ya..Ben de bi topicde gördüm daha önce de görüp beğenmiştim de tekrar göründe dayanamadım sipariş verdim hemen
Hiç dayanma bence çok tatlıar yahu bayıldım resmen
Ben de öyle diye diye bekledim şimdiye kadar ama bundan güzelinin de olcağnı sanmam :)Evet çok şirinler de daha güzeli çıkar mı ki karşıma diye diye alamıyorum ben
Kızlar bunları altıncıcadde.com'dan aldım daha önceleri de indirime girmişti çok beğenmiştim ama alamamıştım,kısmet bu güneymiş.
Yağdanlık kelimesi çok saçma geliyo bana yağlık demek istiyorum :)(bu da normal değil ya neyse..) Yağlıklar 15'er tl,sürahi ise 25 tl..
Eki Görüntüle 560376 <--Bunu ayçiçek yağı için
Eki Görüntüle 560377 <--Bunu zeytinyağı için
Eki Görüntüle 560378 <--Bu sürahiyi de servis setini koymak için kullanıcam.Hep elimin altında olucaklar
Sağol canım teşekkür ederimm :)çok güzeller canım rengaarenk.. gökkuşağı gibi.. güle güle kullan
Teşekkürler canım çok sağolcanım yağlığın:) ve sürahin çok güzel cıvıl cıvıl bende seviyorum renkli şeyleri güle kullan:))
herşey çok güzel görünüyor iyi günlerde kullanmak nasip etsin Allah.
Sağol canım benim teşekkürlerHepsi çok güzel, inşallah güzel günlerde kullanırsın. Şimdiden mutluluklar diliyorum
Uzun süre çeyizim için bişeyler almaya ara vermiştim,bugün bu 3lüyü aldım..
Eki Görüntüle 626096 Eki Görüntüle 626097 Eki Görüntüle 626095
Ben bu takımı çok beğeniyorum pembesine bayılmıştım ama beyazıda çok güzelmiş güle güle kullanUzun süre çeyizim için bişeyler almaya ara vermiştim,bugün bu 3lüyü aldım..
Eki Görüntüle 626096 Eki Görüntüle 626097 Eki Görüntüle 626095
Ben bu takımı çok beğeniyorum pembesine bayılmıştım ama beyazıda çok güzelmiş güle güle kullan
canım yeni çeyizciklerini güle güle kullan çok şık görünüyorlar
Sağol tatlım çok teşekkürlerson eklediğin yağlık ve sürahin çok güzel renk renk çok sevimli güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?