Ceynimo'nun hazırlıkları :)

hangi marka bunlar?
Teşekkür ederim canım aynı zevklere sahip bayanlar görünce seviniyorum ben de
Englısh home mutfak setinin markası.Diğer beğendiklerinde de yardımcı olurum merak ettiğin şeyler olursa

Ayy çok güldüm ya..Ben de bi topicde gördüm daha önce de görüp beğenmiştim de tekrar göründe dayanamadım sipariş verdim hemen
Hiç dayanma bence çok tatlıar yahu bayıldım resmen

Evet çok şirinler de daha güzeli çıkar mı ki karşıma diye diye alamıyorum ben

Kızlar bunları altıncıcadde.com'dan aldım daha önceleri de indirime girmişti çok beğenmiştim ama alamamıştım,kısmet bu güneymiş.
Yağdanlık kelimesi çok saçma geliyo bana yağlık demek istiyorum :)(bu da normal değil ya neyse..) Yağlıklar 15'er tl,sürahi ise 25 tl..

<--Bunu ayçiçek yağı için
<--Bunu zeytinyağı için
<--Bu sürahiyi de servis setini koymak için kullanıcam.Hep elimin altında olucaklar

çok güzeller canım rengaarenk.. gökkuşağı gibi.. güle güle kullan

canım yağlığın:) ve sürahin çok güzel cıvıl cıvıl bende seviyorum renkli şeyleri güle kullan:))

Hepsi çok güzel, inşallah güzel günlerde kullanırsın. Şimdiden mutluluklar diliyorum

Uzun süre çeyizim için bişeyler almaya ara vermiştim,bugün bu 3lüyü aldım..

son eklediğin yağlık ve sürahin çok güzel renk renk çok sevimli güle güle kullan

Yeni aldıklarım..Kahvaltı takımım ve ayrıyetten kullanacağım şekerliğim.
Kahvaltı takımını aşkla 8aydır indirime girmesini bekledim ama girmedi 395 tl'ye aldım sonunda

Ceynimo kahvaltı takımın şahane görünüyor arkadaşım, kesinlikle verdiğin paraya değmiş, mutlu günlerde kullan canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…